От х:

Днес в x:

26 °C

Доган праща Бисеров в Шумен. Мидов срещу Ванчев. Преглед на печата

Доган праща Бисеров в Шумен, съобщава в челно заглавие на първа страница днес "Хасковска Марица". Лидерът на ДПС бил разочарован от действията на своите емисари в Хасково – Христо Бисеров и Рамадан Аталай, командирова ги за изборите в Шумен.

Бирената души работници, гласи заглавието над главата в днешния брой. Според работници в цеха се усещала задушлива миризма на амоняк, но не можело да се разбере откъде идва. Шефът на фабриката отрича да има изтичане на опасни газове.

Върховният съд: Събаряйте павилионите, четем още на първа страница. ВАС се е произнесъл по 4 жалби от пазарджии на димитровградския битак. Решенията са в полза на кмета Стефан Димитров за събаряне на незаконните павилиони.

Разпитват агенти на ДАНС за кмета, акцентира вестникът на трета страница. Служители на "Отдел 07", както се нарича местната структура на ДАНС, са били разпитвани за изтичане на иформация към градоначалника на Хасково. Били невинни.

Катаклизми в Свиленград 1921 след съмнителна загуба, четем на 4 страница в броя. Скандалите се развихрили след падането на отбора от аутсайдера "Черноморец".

Учителка от "Н. Й. Вапцаров" протестира в "право на отговор" срещу "изтупосването" на неграмотни ученици на страниците на вестника. Правописът и фактологичните грешки на учителката по литература Гина Грозева са запазени в публикуваното писмо.
Срам. Защо се чудим, че децата са неграмотни, те и учителите такива.

Мидов срещу Ванчев, обявява в голямото заглавие над главата "Новинар юг". Става дума за кандидатурите на бившия и настоящия окръжен прокурор за поста на обвинител №1 в региона.

Шройдерс от Светлина не ни ще евровота, четем в другия акцент на първа страница. Повечето чужденци, заселили се в региона, няма да гласуват на евроизборите. Причините са същите, поради които няма да гласуват и българите.

Мрежата на EVN в Хасково се скапа, четем на втора страница. Изключват предаварийно тока в два квартала заради спешните ремонти, допълва изданието.

Нарязаха половината от 13-те незаконни павилиони на битака, акцентира вестникът на 4 страница.

ГЕРБ-Хасково даде 19 кандидати за листата, четем още на страницата. Толкова е изпратил в столицата областният шеф Иван Петров. Той е сред събралите най-много гласове на регионалното събрание, на което се определяха кандидатурите, четем в текста. Другият е Митко Полихронов, пише вестникът, без да уточнява колко са тези гласове.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 14.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Проявете повече гъвкавост и разбиране в отношенията с партньора ви и ще ви бъде по-лесно да осъществите намеренията си. Правете по-често компромиси, за да запазите атмосферата приятна за всички. На работното място делата ви ще се развиват според очакванията и изненади не се предвиждат. Предстои ви пътуване, погрижете се за подробностите.
14 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
По финансови или по други причини може да се осуети желано пътуване, но то няма да промени отношението ви към околните. В замяна на това късметът ви ще проработи в друга посока и ще получите придобивки, които ще повишат духа ви. Добрите ви идеи се нуждаят от подходящ екип, с който да ги реализирате.
14 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Потърсете причините за безпорядъка наоколо и в самите себе си. Поведението ви не винаги съответства на високите ви изисквания, не мислите ли. Подобрете организацията си на работа и потърсете нови форми за изява на уменията си, промяна ще се отрази благотворно върху финансите ви.
14 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ще бъдете в стихията си. Чувствате се свежи и изпълнени с енергия за работа. Това ще подейства заразително и на околните, те ще черпят от вашето слънчево настроение. В края на деня помислете как да зарадвате семейството си.
14 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Направете необходимото странични занимания да не ви отдалечават от работата ви и да ви отнемат от времето. Ще останете удовлетворени от своя постъпка, която ще бъде в интерес и на ваши колеги. Очаквате прекалено много от определено събитие, но е възможно да останете разочаровани.
14 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Наясно сте със собствените си възможности и нищо не може да ви изненада. Увереността ви помага да се справите по-леко с възникващите затруднения и да постигате намеренията си. Радостни вести ще повишат настроението ви, ще ви потопят в атмосфера на сбъднати мечти и желания.
14 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Делова среща ще ви помогне да стигнете бързо до решения, свързани с бизнеса ви. Ще получите подкрепа и ще дадете ход на смелите си идеи. Няма да съжалявате, но трябва да покажете активност и умение да поемате рискове. Перспективите са добри, действайте. Вечерта се съберете с приятели и разпускайте.
14 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Възможни са технически пречки или зле организирани действия да възпрепятстват работата ви днес. Но ще се справите с трудностите и ще продължите, подготвени сте за всякакви ситуации. Вълнения, породени от нечие специално отношение към вас ще ви направят по-добри и ще повишат активността ви.
14 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Запазете съмненията за себе си, защото липсата на информираност може да ви подведе. Финансовите ви успехи ще зависят от това, доколко добре ще изиграете картите си. Предстоящо събитие ви зарежда с вълнения, но и с известно притеснение. Мълчанието ви може да се изтълкува двузначно.
14 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Приятел ще ви предложи помощта си. Приемете я, за ваше добро е. Не бъдете високомерни и в случай на нужда потърсете компетентна оценка. Ще бъдете обзети от силни чувства към човек, който нехае за тях. А в същото време не забелязвате интереса на друг, истински влюбен във вас човек.
14 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Желанията ви днес ще се сбъдват. Паричните ви нужди ще бъдат задоволени, а романтични вълнения ще ви накарат да полетите. Въпроси, имащи отношение към бъдещето ви, ще ви се прояснят, и уверени в него, ще направите деня си красив. Позитивизма ви ще обгърне и други, трасирайки пътя на доброто.
14 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Готовността ви да се включите в обща задача ще ви изправи пред трудности, които ще се отразят по различен начин на ентусиазма ви. Добре помислете, най-вече за себе си и чак след това вземете решение. Оставащите дни до началото на очаквано събитие използвайте за подготовка и достойно представяне, защото няма съмнение, че ще бъде такова.
14 юли 2020
Последни новини