От х:

Днес в x:

Катър отмъкна ко́ла по Автомагистрала „Марица“

След небивалиците животни да се юркат по улиците на областен град като Хасково, каквито читатели на Haskovo.net заснемат и ни изпращат все по-често – прасе, изкочило от багажник на кола по един от най-натоварените булеварди в града – „Освобождение“, спасяваща се от ножа, търчаща по същото шосе овца или магаре на възлово кръстовище в центъра на града, сега за поредната ни съобщи Стефан Стефанов.

Мъжът, който е търговски представител, засне тичащ по автомагистрала „Марица“ катър. Снимката е направена малко преди 10.30 ч. тази сутрин на около 20 м. преди входа на Любимец. Животното бягало изплашено между колите по аутобана и по въжето, което се влачело подире му, си личало, че вероятно е било вързано покрай магистралния път, но е успяло да се освободи от стопера си.

„Всички автомобили спряхме, за да изчакаме животното да се поуспокои, защото тичаше ту наляво, ту надясно. Ситуацията си беше доста опасна, защото точно преди мястото, където четириногото се появи, има завой и реално е възможно по-засилен автомобил да не успее да го види навреме и да го връхлети, а тогава вече става страшно“, коментира очевидецът. Той разказа, че се огледал за пробив в оградата на мрежата покрай магистралата, но наоколо не забелязал да има разкъсване. „Вероятно животното е минало някъде по-надолу или по-нагоре от участъка, където го засякохме. Кой знае колко време е тичало по магистралата“, разсъждава Стефан. Той разказва, че точно в участъка, където е заснел тичащият катър, имало магазин и хора да пресичат пешком опасно през аутобана било обичайна гледка, но тичащо по такова натоварено трасе животно вече му дошло в повече. „Трябва да се вземат по-сериозни мерки от това, което е направено, защото ситуацията беше колкото куриозна, толкова и реално опасна“, коментира още Стефан Стефанов.

haskovo.net
 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Чи
    Читател
    9 -1
    15:18, 30 авг 2018
    Екипът нещо да не празнува. Авторът май е почерпен, защото изобщо не се разбира какво иска да каже.
  • 2
    Mm
    MM
    3 0
    18:03, 30 авг 2018
    Каква ти магистрала! Цялата е обрасла като междуселски път! А само преди година-две я правиха и ремонтираха ...
  • 3
    Ке
    Кенанския Майумн
    2 0
    22:56, 30 авг 2018
    Катъра не е МПС .... Затова не може да е на магистралата по Закон
    ....
    По същата причина и Хайванините с триколките не могат да се фиркат по шосетата , а само по тротоарите :))
Последни новини