От х:

Днес в x:

Хлапета бягат с мотопед от полицията

Малолетен водач е направил опит да избяга от проверка, съобщават от полицията. Снощи в 20,30 часа в с. Горски извор униформени полицаи от Димитровград са опитали да спрат мотопед, на който се возили 2 деца. Хлапетата не спрели на подадения сигнал със стоп палка, а също и на звуков и светлинен сигнал от последвалите ги със служебната кола полицаи и продължили по улиците на селото. На улицата „Светлина“ мотопедът поднесъл от пясъка по настилката и момчетата паднали от него.

Водачът на 13 г. и 12-годишният му спътник са без наранявания. Оказало се, че мотопедът е нерегистриран. Децата са били отведени в управлението на МВР в Димитровград, родителите им са били уведомени.

В хасковското управление също е стартирало бързо производство срещу 17-годишен тийнейджър, хванат да управлява АТВ по улиците на областния град. Возилото било без регистрационна табела и нерегистрирано. Също без документи и регистрация се оказал и малогабаритен колесен трактор, спрян за проверка от служители на РУ Ивайловград вчера. Управляващият го 52-годишен мъж от с. Свирачи не бил го регистрирал по установения ред.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Би
    бивш малолетен нарушител
    4 -3
    15:45, 18 авг 2018
    Кой не е карал мотопед като малък на село?Какво толкова е станало?Полицаите са извадили късмет, че децата нямат сериозни наранявания.Ако не вярват, да питат колегите си от Харманли,които преди година сгазиха моторист при преследване и сега са под следствие.Все пак това не са криминални престъпници и не всичко е като в американските филми,които идват явно в повече на някой.
  • 2
    Пл
    плешивия
    0 0
    23:47, 18 авг 2018
    по цяло хасково нощем е писта за гонки, по тротоарите проститутки... но всичко е точно!
Последни новини