От х:

Днес в x:

Готова е първата от новите осем детски и спортни площадки

Изображение 1 от 3

    Готова е първата от осемте детски и спортни площадки в Хасково, които се изграждат със средства на общината, съобщиха от кметството. След обществена поръчка бяха сключени договори за изграждането им за над 373 000 лева.
    Пред приключване е работата по детската площадка между улиците „Ангел войвода“, „Люлин“ и „Веслец“. Предстои довършване на озеленяването около площадката и сертифициране на съоръженията.
    Работи се на площадката между улиците „Червена стена“ и „Панорама“. Там се очаква от следващата седмица да започне нареждането на плочките на алеите. Така също се работи и по площадката между улиците „Витоша“, „Цар Калоян“ и булевард „Стефан Стамболов“. Днес работници довършваха паркинга към площадката между улиците „Каменна“, „Охрид“ и „Стоян Заимов“.
    Другите площадки и места за спорт на открито, които ще се обновят са в квартал Болярово, между улиците „Поройна“, „Сливница“, „Ген. Радецки“ и „Мадара“, така също в парка между улиците „Добруджа“, „Веслец“, „Епископ Софроний“, в края на улица „Пещера“ в квартал Хисаря.
    Според договорите с изпълнителите се очаква детските площадки и зоните за спорт и отдих да бъдат готови до есента.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      A
      a
      6 0
      21:06, 4 юли 2018
      това е много хубаво,дано издържи по дълго,че на каквото забутано местенце е тази площадка.....Дано вечер не започнат да се събират наркомани и алкохолици.дефакто от нея започва старата старата алея на ЕМАЧА .която не е ремонтирана и е страшно тъмна.там стават интересни неща нощно време..
    Последни новини