От х:

Днес в x:

Рок концертът в петък вечер препълни зала „Дружба“

Изображение 1 от 2

    Рок концертът в петък вечер препълни зала „Дружба“ в Хасково. Сред публиката преобладават младежите, като има и правостоящи.Хора продължиха да прииждат и след началото на концерта. Първоначално проявата бе предвидена за площадка „Спартак“, но лошото време принуди организаторите от общината да го преместят в залата.

    Рок фестът е част от едноседмичната кампания „Хасково срещу дрогата 2018“, която започна на 22 юни като през изминалите дни бяха проведени редица мероприятия. Кулминацията  е тази вечер с концерта  „Рок срещу дрогата“ с участието на Б.Т.Р, ПИФ, Хангар 42 и Стокхолм. Група Б.Т.Р. представя в Хасково новия си албум, а изпълненията тази вечер са част от турнето им в страната. Входът е свободен. Към този час концертът продължава.

    Кампанията „Хасково срещу дрогата 2018“ е организирана от община Хасково, Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, Общинския съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационния център по наркотични вещества.

    Haskovo.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини