От х:

Днес в x:

Две отборни купи за „Компас 1994“ в състезания по ориентиране

    Множество призови места завоюваха състезателите на хасковския клуб „Компас 1994“ в състезания по ориентиране през събота и неделя.

    В първия състезателен ден, в който арена беше гората в местността "Хайдушкото кладенче" край Гълъбово, хасковските ориентировачи спечелиха отборната купа в надпреварата за приз "Марица изток" в конкуренция на 18 клуба от страната, както и общо седем индивидуални отличия - две първи, две втори и три трети места.

    Във втория ден състезанията за купа "Раднево" се проведоха по улиците на едноименния град и донесоха много емоции за хасковските състезатели. Те отново спечелиха отборната надпревара, този път с минимална разлика пред конкурентите си от клуб "Чумерна" от град Елена. Възпитаниците на президента и треньор в хасковския клуб Тодор Стратиев спечелиха и шест индивидуални отличия - две първи, едно второ и три трети места.

    В тези два успешни дни се включиха 17 деца, девойки, ветерани и родители, които със собствени средства участваха в състезанията и допринесоха за успеха.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Коментари в сайта

    Последни новини