От х:

Днес в x:

18 °C

Дупка трови нервите на шофьори на невралгично кръстовище

Изображение 1 от 3

  Голяма дупка, зейнала на моста до църквата “Св. Богородица” в Хасково, трови нервите на шофьорите на едно от натоварените кръстовища в града, сигнализира читател на Haskovo.net. Там много от автомобилите обръщат обратно към центъра и зеленчуковия пазар, идващите откъм Болярово пък минават на другия бряг на реката, защото движението става еднопосочно. Ако оттам пък се минава по моста нагоре за Кенана, се чака дълго, преди да се пресече, заради непрекъснатата върволица автомобили по булеварда.

  Точно на невралгичното кръстовище е разположена и дупката, която шофьорите се опитват да избегнат и допълнително забавят трафика, обяснява нашият читател.

  От общината днес обявиха, че започва следзимното запълване на ямите по асфалта, като се започва от бул. “Раковски”, на влизане в града откъм Димитровград. Утре ще се кърпи пък другото платно. След това идва ред и на другите булеварди и възлови улици в града.

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (11)

  • 1
   Не
   Не само там
   31 -3
   16:01, 12 апр 2018
   Да не е само там- на кръстовището на зеленчуковия пазар да се чуди човек откъде да заобиколи, за да не си счупи колата. Нищо... нищо не се прави в този град , но данъците се събират де.
  • 2
   Ма
   МАРКИРОВКА НЯМА АРТИК
   27 -2
   16:05, 12 апр 2018
   В орфей има кратери,не дупки,в Бадема също. По Георги Кирков,да изброявам ли още.
   Кога общината ще си свърши веднъж работата без да и се казва. А за маркировка да не говорим,няма никъде
  • 3
   Ен
   Енчо
   26 -2
   16:14, 12 апр 2018
   алеле майко, то да беше само там. целия град е надупчен все едно от тунгуски метеорити, някой ще е по-добре да снима здрава пътна настилка с дължина колкото габаритите поне на един лек автомобил. би било чудоооооооо, дядо кмете
  • 4
   За
   засегнат
   14 -5
   16:22, 12 апр 2018
   Тая дупка нищо не трови , има си достатъчно място да се обикаля. А кръстовището си е типично Асковско , ако не си от областа не знаеш как да минеш. Същото е и на зеленчуков пазар кръстовището. Един и същи "мозък" е организирал кръстовищата...
   Чудя се кога ще отнеса някой на бул.Раковска след кръговото посока центъра. Там са дупка след дупка и единствения начин е на зигзаг да ги обикаляш, а в дясно са паркирали гладни колеги , които не се пазят грам!
   • 00
    001
    8 -4
    16:49, 12 апр 2018
    Ами защо на зиг заг бе колега намали скоростта и мини бавно през дупката а че общината за никъв
    к *******р не стават факт неоспорим!!!!!!!
  • 5
   Да
   Данъци и такси
   12 -2
   18:09, 12 апр 2018
   Бул."Освобождение", бул."България"-около училище"Св.Климент Охридски" и в посока Болярово ул"Г.Кирков"-до Трета поликлиника ул"Рила"-/съседна/към кортовете Юнак -там на ъгъла се строи ударно зазидвайки и прозорците на 100 годишния съседен тютюнев склад !!!,ул"Странджа планина"-от НОИ към ул"Тимок"-лунен пейзаж

   Тази информация е само ако някои от контролните органи ,които издържаме с данъците си се интересува.
  • 6
   Ka
   kaun
   13 -1
   18:56, 12 апр 2018
   Следзимно пълнене ? Господа това е улично платно а не чушка!Точно заради пълненето , не истински кърпеж сме на това дередже.Дупките трябва да се обработват с фреза за асфалт ,която да отнеме пени 15 - 20 см на дълбочина 4 - 6 см.от здрамия асфалт да се обдуха /почисти/ третира с емулсия ,положи топла плътна асфалтова смес и се валира с валяк , а не с плочо 80 кг.,след коета се окрайчва с емулсия.Екопрогрес не правят нито едно от тези мероприятия ! Как да издържа настилката ? Ако кърпиш до скъсано какво става ДУПКА
  • 7
   Ма
   мастикаджия
   9 -2
   19:17, 12 апр 2018
   Стиииига ,бе! И това ако е дупка!Само се заяждате.
  • 8
   Ха
   хахахахахаа
   15 -1
   19:34, 12 апр 2018
   От всички дупки в града за статия сте избрали най-малката.
  • 9
   Ха
   хасково
   7 -2
   23:11, 12 апр 2018
   Да има дупки но какво от това.
   Слава . вечна слава на Герб. На станко умния областен. Беливанов най дейния кмет. На общинските съветници от Герп построили с дарения най голямата църква на Балканите в кв Орфей
   Да живее и пребъдва 150 000 наш град Хасково който скоро ще се изравни с Пловдив благодарение на Герб и другаря дялан Добрев.Ако се отворят границата ще привлечем и нашите братя от братска Сирия .
  • 10
   Ке
   Кенанския Маймун
   2 0
   06:22, 13 апр 2018
   И при нас в Америка има на улицата към Университета една дупка - да легне прасенце в нея.
   И всеки път като разхождам кучката трябва да се оглеждам - иначе си окъпан :))
   ... Така е при Капитализма ганьовци :))

  Хороскоп за 15.06.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще се потопите в благоприятна атмосфера и ще получите импулс за нови дръзновения. Това ще се отрази позитивно и на отношенията ви с колеги и партньори. Подаващата ви се енергия ще събужда у вас желания за търсения в непознати сфери и посоки. Пазете се от не контролирани емоции.
  15 юни 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Благоприятен ден. Ще плувате в свои води.Днес сте на гребена на вълната.Ще се появят нови възможности за промяна и успешна дейност.Пазете се от скандал породен от засиленото ви любовно желание.
  15 юни 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ако сте ясни и открито в поведението си, ще бъде по-добре за всички около вас. Текущите ви задължения ще се увеличат и това няма да се отрази добре на настроението ви. Договореностите трябва да бъдат спазени, а и вие ще се почувствате доволни от себе си след добре свършената работа.
  15 юни 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Предстои ви пътуване, което отдавна очакване. Независимо дали става дума за почивка или пътуване по работа ще останете особено доволни от себе си. Заобиколени сте от разбиращи хора, които са готови да ви съдействат във всеки един момент. Не допускайте недоразумение да провали нещо, върху което дълго сте работили. Запознавате се с нови и интересни хора.
  15 юни 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Работните ви проекти ще подсилят усещането ви за значимост сред професионалните среди. Трудът ви ще се оцени и ще получите потвърждение, изразяващо се в пари. Заложете на професионалната си реализация и ще подобрите много страни от живота си. Сред близките си ще намирате нужното ви спокойствие, за да сте пълноценни в професията.
  15 юни 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Имате известни колебания относно това как да постъпите в определена ситуация, но скоро ще установите ще се притеснявате излишно. Близките ви подкрепят безрезервно, а и вие самите ще успеете да намерите верния изход от положението. Радвате се на голяма покупка, която е дългоочаквана в дома ви. Ваш приятел ще ви сподели нещо лично, изслушайте го.
  15 юни 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Предстои ви нещо важно, затова обмисляйте много внимателно всяка своя стъпка. Не подценявайте съветите на приятели и познати, всяко нещо може да ви бъде от полза. Проучвайте внимателно всяка информация, която получавате, за да сте готови да реагирате навреме. Получавате интересно предложение в личен план, не реагирайте импулсивно обаче.
  15 юни 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ще започнете едно, за сметка на друго, недовършено, отдавайки преднина на проблемите си. В крайна сметка от това текущите ви задачи няма да пострадат, благодарение на сътрудниците, семейството и приятелите. Оценете подкрепата им и в подходящ момент се реванширайте подобаващо.
  15 юни 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще бъдете мотивирани и ще действате с желание и хъс. Преградите ще са лесно преодолими. Подкрепа от силните на деня. Що се касае до любовта, там успехът също няма да ви подмине. Налице са всички предпоставки да спечелите сърцето на любимия човек, всичко зависи от вас.
  15 юни 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Нуждата от значителни средства може да подтикне някои от вас към рисковани начинания и така да си създадете неприятности. Не бързайте да действате и проявете търпение дори да се налага да направите жертви. Съвсем скоро ще попаднете на добра възможност и ще успеете без излишно напрежение да подобрите положението си. Не се поддавайте на притеснения.
  15 юни 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Не може да ви се отрече, че сте реалисти и не градите безпочвени хипотези. С това привличате вниманието на себеподобните и с общи усилия активността ви ще доведе до добри резултати. Ако ще пътувате обърнете внимание върху изправността на автомобила си. Помислете и с какво да зарадвате любимия си човек.
  15 юни 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще получите финансови придобивки и ще изчистите стари задължения. Бъдете открити за желанията си и ще се радвате на споделени чувства и общи занимания. Някои от вас ще приемат на доверие думите на непознат човек, но няма да се излъжат, интуицията ви е силна. Ако не сте планирали почивните дни е време да го направите.
  15 юни 2021
  Последни новини