От х:

Днес в x:

Данъчните продават за 12 500 лв. Ауди А8 на длъжник

Audi A8 продават публичните изпълнители от НАП в Хасково, съобщават от приходната агенция. Автомобилът е 12-годишен, в много добро състояние и е оценен на 12 500 лева. Може да бъде огледан до 18 април включително на адрес в Хасково след уговорка с публичния изпълнител, който води продажбата. В същия срок, 18 април, трябва да бъдат внесени депозит в размер на 20% от първоначално обявената цена и ценово предложение за закупуване. Подробности за търга, както и координатите на публичния изпълнител, който отговаря за него, са публикувани в интернет страницата на НАП в рубриката „Продажби“.

Две превозни средства и четири парцела земя продаде през изминалите два месеца чрез търгове в Хасково Националната агенция за приходите. С платените за активите средства в размер на 27 000 лева ще бъдат частично погасени данъчни и осигурителни задължения на предишните им собственици.

От офиса на НАП в Хасково напомнят, че продажбата на актив е крайна мярка, прилагана за принудително събиране на данъчни и осигурителни задължения към бюджета. От Агенцията препоръчват при финансови затруднения и невъзможност за плащане в срок на дължими данъци и осигуровки, гражданите и дружествата да се обръщат своевременно към публичните изпълнители от дирекция „Събиране“.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Дж
    Джемил
    5 0
    19:31, 12 апр 2018
    Познат ми е този номер с такъв вид продажби ... Нали вече е продадена колата ????
Последни новини