От х:

Днес в x:

80 яйца засияха от ръцете на хасковски деца на Велики четвъртък

    80 яйца бяха боядисани днес на Велики четвъртък по време на „Великденската работилница" на площад „Общински“ в Хасково.

    В инициативата на община Хасково се включиха десетки деца от града. Малчуганите вложиха много старание при изписването на декоративните яйца. За изрисуването децата използваха темперни бои, пастели, флумастери, цветни лепила, оцветяваха ги и с брокат, от който стиропорените яйца засияваха. Ценни указания на малките таланти даваха двайсетина деца от школата по етнография към Младежкия център с ръководител Нели Арнаудова.

    "Великденската работилница" се превърна в традиция. Да поздрави участниците в заниманията дойде и кметът Добри Беливанов. Той изказа своето възхищение от изключително добре направените шарени яйца.

    Haskovo.net
     

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Vi
      VICTORIA EMMANUEL
      0 0
      19:12, 5 апр 2018
      заем! заем! кредит!!!Търсите ли за почтен и акредитирани частен заем компания, която предоставя заеми за живота възможност.Ние предлагаме всички видове кредити в много бързо и лесен начин, лични заеми, кола заеми, ипотечни кредити, Студентски кредити, бизнес кредити, инвестиционни кредити, дълг консолидация и много повече.Са били отхвърлени от банки и други финансови институции?Имате ли нужда от консолидация заем или ипотека? Не изглеждат повече като ние сме тук, за да направи всичките си финансови проблеми е нещо от миналото.Ние да кредитира средства на лица и фирми, които се нуждаят от финансова помощ в размер на 2 %.Няма осигурителен номер се изисква и не кредитна проверка изисква, 100 % гарантирана.Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние предлагаме надеждни и поддържащо помощ и ние ще се радваме да ви предложим един заем.След това ни изпратете имейл на: (victoriaemmanuelloan@gmail.com) да кандидатстват за заем
    Последни новини