От х:

Днес в x:

Лещански: Ако бъркам за труса, нека ме обесят!

Ако бъркам за труса, нека ме обесят. Това заявява в интервю за днешния брой на вестник "Уикенд" астрологът Емил Лещански, чиято прогноза за ужасно земетресение, което ще срине Хасково на 19 април, паникьоса града и региона. Той потвърждава и думите си пред Haskovo.net, че ще има трусове през четири часа - в 4, в 8 и в 12 часа на 19-и.

Съжалявам, че предупредих хасковлии, продължава астрологът. Обиден съм им. Чета разни форуми в нета и се ужасявам. Пишат ужасно неграмотни хора, които бъркат "е" с "и".

Очаквам след земетресението да ми звънят от Хасково, но отсега казвам, че няма да говоря с тях и ще затворя телефона, предупреждава Лещански.

Ако няма земетресение, аз съм готов да си понеса съдбата – нека ме обесят. За себе си не се притеснявам. Но аз видях труса, видях жертви. Имам и други аргументи освен астрологически, казва той. На въпрос какви са тези аргументи, Лещански отговаря: божествени.

Отдавна имам постоянна връзка с небето, но не искам да го афиширам, твърди той. Не искам да ме наричат екстрасенс, защото не съм такъв, казва Лещански.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини