От х:

Днес в x:

7 °C

БСП стартира подписка за некачествената вода в Хасково

За пореден път народните представители от БСП поставиха въпроса за качеството на водата в Хасково в Народното събрание. В тази връзка БСП съвместно с Федерацията на потребителите започва подписка. „Не може повече да издевателстват и да плащаме цена, неотговаряща на качеството на водата. Призоваваме всички граждани и гражданските организации и сдружения да я подкрепят.“, призоваха от партията.

Петицията ще стартира през април като допълнително ще бъдат уточнени пунктовете, където желащите могат да сложат своя подпис.

Влошеното качество на водата в Хасково е установено от институции в края на 2016 г., но беше оповестено публично близо 6 месеца по-късно. Тогава стана ясно, че са завишени стойностите на уран.

„Така и не стана ясно кой скри от гражданите отрицателните й показатели. Тежестта на този проблем, засяга не само нас, а и децата ни. Време е да покажем, че искаме решение, а не обяснения.“, казват още от БСП.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (14)

 • 1
  00
  001
  28 -15
  16:40, 28 мар 2018
  Отчаян опит на БСП да спечелят следващите избори!!!!!!!!!!
  • Ив
   Иван Станчев
   8 -1
   22:27, 28 мар 2018
   Изтърваха момента с кумгейт... Случайно :))))
 • 2
  Ив
  Иван Райчев
  25 -13
  16:40, 28 мар 2018
  По време на комунизма водата беше по същия начин замърсена. Имаше затъмнение от ком. партията.
  • До
   До Иван Райчев
   18 -1
   18:04, 28 мар 2018
   Качеството може и да е било същото , но цената не !
  • Ге
   Георги
   9 -5
   18:43, 28 мар 2018
   Както и цената на бензина е била стотинки. Пълна глупост е, да сравняваме цени сега с тези отпреди 30 години. Тук се говори за качество на водата и как то винаги е било лошо в Хасково и региона. И за това няма вина която и да е полит партия, за да обяснява нещо на гражданите. Те си го знаят.
 • 3
  Ем
  Емилия
  31 -8
  16:53, 28 мар 2018
  Няма БСП няма ГЕРБ до сега Хасковли трябваше да потърсим сметка на В иК защо не ни намалят сметките за вода на канална ами ни тъксуват питеина ние си копуваме питеина вода от магазина хем плащаме на ВиК 3лв кубик хем си ни натписват сметките както те си знаят до кога господа Управници на Хасково ще пърпим
 • 4
  A.
  A.S.
  14 -7
  17:25, 28 мар 2018
  Избори или не,БСП или ГЕРБ. трябва да се подкрепи каузата защото тя ще рефлектира (ДАНО) върху нас гражданите. За мен е без значение чия е инициативата! От значение са резултатите. Някак си не е нормално 4ри членно семейство да плаща 18-20 кб вода по 3лв в апартамент.
  • 00
   001
   14 -4
   17:41, 28 мар 2018
   Колкото ползваш толкова ще платиш!!!!!!!!Ползвай десет плащай десет!!!!!!!!
 • 5
  Каква кауза бе хора. Каката от Крушовица ще идва в Хасково и сега Наско Промилите набира точки. Каква подписка ще ми пускат комунистите. Те вярват ли си ? Или сега се борят за милостта на кака Кури да не ги омете с метлата като дойде тук. Да не си прикриват политическата немощ с граждански подписки.
 • 6
  45
  45 години стигат!
  12 -9
  18:15, 28 мар 2018
  Долу БСП,долу дъртите партизани и младите червени глупаци..водата няма нищо общо с долните им номера
 • 7
  Ян
  Янко Митев
  9 -5
  18:40, 28 мар 2018
  Ха ха ха! Тези ще ме спукат от смях! Досега гласуват за всичко единодушно с ГЕРБ в общинския съвет а сега решили да си поиграят на подписка.ГЕРБ и БСП два близнака.
 • 8
  АД
  А добро утро
  10 0
  22:42, 28 мар 2018
  Качеството е ясно! Ами количеството на загубите? От 8 месеца в Кенана тече и не спира! Имаше публикация в Хасково нет и какво от това? Продължава да тече срещу бившия ресторант "Св.Георги" За 6 месеца изтекаха 1,2м3 за 1 час, за 24ч.=28,8 м3/ден х 6месеца =5184м3 х2лв/м3= 10368лв. ВиК приемат авария на тел.038/501614 многократно, но да-да , ама НЕ! Ало Г-н ГУБЕРНАТОР на област Хасково самосезирай се и на виновните- персонална глоба, равностойна на нанесената щета на държавата!
  Чакам отговор за предприетите действия от ВАС по компетенция и правомощия на сайта на Хасково нет.
 • 9
  Еж
  ежко
  5 -2
  00:53, 29 мар 2018
  Червени боклуци!
 • 10
  Ha
  has
  9 -1
  09:24, 29 мар 2018
  Нагли безумци! Насадиха такава психоза, че ние които преди години, когато работеше предприятие "Редки метали, пиехме тази вода, а сега се страхуваме да се измием, за да не се обринем. Да си играеш със страха на народа е равно на предателство към него.

Хороскоп за 04.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Този ден ще ви предложи много предизвикателства. Това ви стимулира да се развихрите и да покажете на околните способността си да се справяте с какви ли не ситуации. Не поемайте обаче излишни рискове, за да не съжалявате след това.
04 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ще се чувствате далеч по-добре, ако се постараете да изчистите недоразуменията, които има между вас и близките ви, задълбочаването им ще създаде повече проблеми. Не се изкушавайте да пренебрегвате въпроси, чието решение е належащо. Ще имате послания, стига да можете да вниквате в тях и да ги разчитате.
04 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще следвате събитията и с тях ще съобразявате програмата си днес. Предстои да вземете решения, предвид на скъсените срокове и ново възникнали въпроси. Няма да сгрешите, ако се доверите на интуицията си. Самочувствието ви чувствително ще се подобри, равнявайки постиженията си с най-добрите от сферата на интересите ви.
04 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Вътрешното ви усещане за нещата не е лъжливо чувство, вслушвайте се и няма да сгрешите. Погрижете се за духовния си комфорт, избягвайте теми, които ви натоварват и съсипват настроението ви. Гледайте на случващото се философски и търсете поуката от всяка ситуация. По често си отговаряйте на въпроса “защо ми се случва това“. Има какво да научите за себе си.
04 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате нужда от промяна, затова няма да сгрешите, ако заминете някъде с приятна компания. Не мислете за неща, които ви натоварват, отпуснете се и си починете добре. Гледайте оптимистично на живота и се замислете за всички, които обичате.
04 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Развитията в последно време ще ви подтикнат да направите промени в живота си, за да стане той по-привлекателен и спокоен. Не е нужно да поемате и още отговорности, прагматично ги разпределете с околните. Приемете готовността им да ви помогнат. Това ще ви облекчи и освободи време за развлечения.
04 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Покажете широта на мисленото и проявете отзивчивостта си и към онези, които мислят различно от вас. С такт и усмивка ще наложите елегантно мнението си, и без усилия ще си осигурите предимство пред някого, с когото се съревновавате. Към близките си не превръщайте умората в причина за недоволство и враждебност.
04 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Радвате се на прекрасни отношения със сърдечния си партньор днес. Имате възможност да си починете, да се разтоварите и да се заредите с нови сили за всичко, което ви предстои от тук нататък. Ще останете поласкани от вниманието, което получавате днес. Не обръщайте внимание на дреболии.
04 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Вътрешната ви сила се нуждае от обновление. Енергия и добро настроение може да получите от природата, потърсете я сами или с приятели. Подемът, който следва ще засили решимостта ви и ще ви направи успешни във всичко. Материални придобивки и свързаните с тях удобства ще ви подскажат, че вървите по вярната пътека.
04 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Благодарение на старанията си, печелите уважението на хора, към които е насочен интересът ви. Взаимоотношенията в семейството също се подобряват. Близките ви са благосклонни да приемат ваша идея и може да очаквате съдействие. В любовта от вас се очаква повече внимание и съпричастност към проблемите на партньора.
04 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Овладейте вълненията си, независимо от причините, които са ги предизвикали. Запазете присъствие на духа и не предприемайте действия в състояние на афект. Ще си спестите нечии гняв, ако се въздържате от ненужни коментари, а и себе си ще натоварите по-малко. Добре ще ви се отрази чистия въздух, природата ще ви зарежда с енергия и повече оптимизъм.
04 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Заели сте се с много неща наведнъж. Ако не сте достатъчно съсредоточени, това може да доведе до разпиляване на енергията ви. Постарайте се да бъдете и в помощ на близките си, те ще оценят усилията ви. Радвате се на добро самочувствие, но все има нещо, което не ви достига за да бъдете доволни от себе си.
04 апр 2020
Последни новини