От х:

Днес в x:

11 °C

Продават на търг тютюневия склад на ул. “Георги Кирков”

Частният съдебен изпълнител Захари Запрянов обяви търг за продажба на бившия тютюнев склад на ул. “Георги Кирков” 25 в Хасково. Имотът е собственост на “Хасково табак” в ликвидация, а се продава заради натрупани неплатени данъци на община Хасокво, за които общинската данъчна дирекция е предявила претенции

Първоначалната продажна цена на имота е 742 990 лв.

Кандидатите трябва да подадат писмено предложение в Районен съд Хасково.

В имота има обособени две сгради на два и на един етаж – първата с две хиляди квадрата застроена площ, едноетажната постройка е 48 кв. м. Парцелът е 4 368 кв.м.

Търгът се провежда от 10.03. до 10.04.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (12)

 • 1
  Di
  Dimo
  20 0
  10:20, 8 мар 2018
  Хммм, апетитноо. А тази сграда дали е паметник на културата? Хасково.нет, вземете да проверите, да не се вайкаме после като я съборят както стана със затвора
 • 2
  Да
  Данчо
  23 -1
  10:37, 8 мар 2018
  Супер, ще си я купя! Няма само Гинка да купува!
 • 3
  Ah
  aha
  48 -3
  11:23, 8 мар 2018
  Значи сега е момента да го придобие общината и да бъде направен паркинг с малък парк.Така се решава проблема с паркирането около зала Спартак и болниците ,а и ще се разреди въздуха от наблъсканите една в друга сгради в района.Ако не го направят, значи не им дреме за този отдавнашен проблем с паркирането в района.
 • 4
  Ku
  kuma lisa
  6 -3
  13:15, 8 мар 2018
  Зад Гинка от Пз стоят офшорките на Б.Б. , а зад теб кой стои , да не е някой Джендър --- не става Брат , не си познал !!!
 • 5
  Аш
  Ашколсун на поразия
  5 0
  13:19, 8 мар 2018
  Тихо зверрр
 • 6
  Хм
  хм
  0 -8
  14:49, 8 мар 2018
  Аз пък си мисля че е чудесно място за МОЛ Виж коментара
 • 7
  Bl
  blabla
  6 -4
  14:52, 8 мар 2018
  Ако е складът срещу 2-ра поликлиника, е със страхотна архитектура. Обърнете внимание какви красиви орнаменти има само.
 • 8
  Пл
  Плащащ данъци
  7 -1
  15:12, 8 мар 2018
  Ами простото решение е Община Хасково да откупи срещу дълга целия или част поне от имота за да реши проблема с паркиране и движение в района на порликлиниките и спортната зала пък вече и новите тенискортове.Дори може да почне отсега като намали безмислено големия тротоар пред складовете по ул."Г.Кирков" по който минават малко хора-/повечето пешеходци са от към страната на поликлиниките/ и по този начин ще отвори места за спиране без да се пречи на движението.Между другото това е възможно почти по цялото протежение на ул."Г.Кирков" до ул."Дунав"
 • 9
  Ми
  Мира
  11 -1
  15:14, 8 мар 2018

  Преди една година бях в Лисабон и останах много изненадана как си запазват всички стари постройки с орнаменти.Запечатват с тухли само отвора на прозорците като преди това са махнали дограмата.Явно само временно ги запечатват и после почват да работят вътре по сградата и я оправят цялата и чак тогава отварят прозорците, слагат хубава дограма(дървена) и най накрая оправят фасадата отвън.Обаче успяват да запазят старите сгради.Което е много похвално и градовете им са страхотни, фасадите са толкова старинни и красиви.Това е което прави градовете интересни за туристите.Трябва много внимателно да се отнасяме към подобен тип сгради.Аз приветствам идеята тази сграда да стане собственост на общината и общината да отдели ресурс за нея и да я реставрира.Можем да си направим музей там или нещо друго.Между другото в други държави сградите на общините в много случаи са много стари и изключително красиви с много орнаменти.Туристическия център трябва да направи някакъв подобен проект вместо да се чуди с какви глупости да се занимава.Може също да се реставрират и старите сгради в центъра и се покажат страхотните им орнаменти и да стане наистина интересен града ни.За целта обаче хората, които ни управляват трябва да имат визия и да искат да направят подобно нещо.Дали стават, как мислите?

 • 10
  Тъ
  Тъчо
  4 -11
  15:41, 8 мар 2018
  Идеалисти...орнаменти.. Стига с тая носталия, живо... Виж коментара
 • 11
  Не
  Незапознат
  2 -1
  22:16, 8 мар 2018
  Я,общината хвана дикиш!След толкоз опъване и разпъване от всички страни независимо какъв ще е резултата е добре.Не вярвах че ще похваля някога тези хрантутеници.Както се казва в по горен коментар това е апетитно главно място.Сградата пък ако се окаже някакъв паметник на културата ще са необходими доста солидни връзки за да се рушне.Макар че не ми се вярва.Сегашното място на Втора поликлиника е точно върху такъв склад.Да се строи МОЛ в град където преобладават кучета,пенсионери и цига@ни е лудост. Като се има предвид какво се намира около имота паркинг ще е най печелившата дейност.
  Прави се цялата площ пригодна за това.Слага се такса от 3лв.на час като за начало.Зачислява се КАТ като извън щатна бройка към него и пей сърце.Ще падат пари от реда и безредието ако има.Сигурно ще има и недоволни от тези 3 лв.Но ма ли значение щом ще плащат за едното или другото?''Хасково-Табак''е поредната година в ликвидация.Тези хора май смятат да се пенсионират там и така.Но това е друга тема.На последното му събрание срока за завършване на ликвидацията му беше удължен до 11.07.2018г.Между другото има и протокол от заседанието качено в нета.Който прояви интерес да го прочете ще възкликне как единодушно всички в един глас приемат всички точки от дневният ред.И най вече да се освободят от отговорност Ликвидаторите на дружеството за 2016г. и удъжаването им дейноста в същия състав и същото възнаграждение.Тази информация я споменавам защото може да изиграе роля в по нататъшното резвитие на събитията.
 • 12
  Ма
  МАНГО
  1 0
  00:18, 9 мар 2018
  Само като прочетете какво е написал този Тъпчо под вашия коментар, става ясно какво население е останало в този град. За съжаление това е бъдещето - безродници без всякаква ценностна система.

Хороскоп за 15.11.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Бъдете отзивчиви към онези, които открито ви се противопоставят и отхвърлят идеите ви. Събитията ще докажат правотата ви. Имате да свършите далеч по-важни задачи днес. Работете върху текущ ангажимент, от който ще получите значителни средства. Ще бъдете улеснени и от добро развитие на личен въпрос.
15 ное 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Професионалните ви позициите позволяват да наложите вижданията си по определени въпроси, различни от общоприетите. Нечие не възприемчиво отношение няма да ви смути, защото сте убедени в правотата си. Можете да сдържате емоциите си и да бъдете последователни в действията си.
15 ное 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Раздвоени и амбицирани мнозина от вас ще имат нужда от приятелски съвет и помощ. Не избързвайте да давате обещания, за които се съмнявате, че ще успеете да изпълните. Благородните ви стремежи са прекрасни, но реалността може сериозно да промени плановете ви.
15 ное 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Радвате се на добро настроение за работа днес. Приятното ви държание предразполага хората към вас, затова не е чудно че успявате да свършите повече в сътрудничеството си с околните, отколкото сте планирали. В личен план ви очакват изненади, но такива от които ще останете доволни. Вечерта сте в центъра на весела компания.
15 ное 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще се радвате на засилен интерес от страна на професионалното си обкръжение. Ако се представите добре в проекта, в който участвате, ви очакват делови предложения. Работете и не изпадайте в заблуди по отношение на собствената си значимост. И вие като всеки друг сте на тази земя, за да се развивате и ставате по-добри.
15 ное 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Не се притеснявайте, ако се окажете изправени пред предизвикателства, за които не сте подготвени. Имате нужния потенциал, в противен случай съдбата би ви спестила емоциите. Очаквате повече от човек, който не е в състояние да ви го даде. Колкото по-рано осъзнаете този факт, толкова по-добре ще бъде за вас.
15 ное 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Ще работите, като заложите на творческите си идеи и общувайки с подходящи хора ще постигате синхрон в действията. Така е, когато срещате разбиране. Обстоятелствата ще ви позволят да извлечете максимума на момента, което ще ви направи финансово независими. Все пак бъдете овладени и не позволявайте на емоциите да помрачат устрема ви.
15 ное 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Отношенията в семейството ви са сложни и колкото по-бързо осъзнаете, че противопоставянето на решенията на близките ви вреди на климата, толкова по-добре за всички вас. Научите ли уроците си, търпението ви ще бъде възнаградено. В интимните си отношения ще спечелите повече, ако сте естествени.
15 ное 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Възможно е да останете изненадани от нечие поведение или друго събитие. Приемете търпеливо предизвикателствата и не позволявайте на нищо и никого да спре устрема ви към целта. Не се предавайте, ако срещнете препятствия по пътя си. Ще получите повече от живота, стига да сте наясно с желанията си.
15 ное 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
В случай на нужда потърсете съвет от специалист, било в служебен, личен или социален план. Ще си спестите ценно време и нерви, защото е ясно, че не може да знаете всичко. Дискретността ви по отношение на нечия връзка ще помогне, но вие бъдете искрени с партньора си. Ако имате съмнения ги споделете.
15 ное 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Бъдете максимално съсредоточени в работата си днес и не обръщайте внимание на онова, което се говори около вас. Ще изгубите твърде ценно време в празни приказки, което след това трудно ще наваксате. Можете спокойно да се доверите на мнението на близък приятел по особено личен за вас въпрос.
15 ное 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Работите върху конкретни дела днес. Към част от тях от дълго време се стремите, затова няма да е чудно, че ще останете доволни от себе си. Печелите време относно професионален проект, който сте започнали. Имате нужда от разтоварване и приятни емоции. Обградете се с близки хора.
15 ное 2019
Последни новини