От х:

Днес в x:

27 °C

Продават на търг тютюневия склад на ул. “Георги Кирков”

Частният съдебен изпълнител Захари Запрянов обяви търг за продажба на бившия тютюнев склад на ул. “Георги Кирков” 25 в Хасково. Имотът е собственост на “Хасково табак” в ликвидация, а се продава заради натрупани неплатени данъци на община Хасокво, за които общинската данъчна дирекция е предявила претенции

Първоначалната продажна цена на имота е 742 990 лв.

Кандидатите трябва да подадат писмено предложение в Районен съд Хасково.

В имота има обособени две сгради на два и на един етаж – първата с две хиляди квадрата застроена площ, едноетажната постройка е 48 кв. м. Парцелът е 4 368 кв.м.

Търгът се провежда от 10.03. до 10.04.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (12)

 • 1
  Di
  Dimo
  20 0
  10:20, 8 мар 2018
  Хммм, апетитноо. А тази сграда дали е паметник на културата? Хасково.нет, вземете да проверите, да не се вайкаме после като я съборят както стана със затвора
 • 2
  Да
  Данчо
  23 -1
  10:37, 8 мар 2018
  Супер, ще си я купя! Няма само Гинка да купува!
 • 3
  Ah
  aha
  48 -3
  11:23, 8 мар 2018
  Значи сега е момента да го придобие общината и да бъде направен паркинг с малък парк.Така се решава проблема с паркирането около зала Спартак и болниците ,а и ще се разреди въздуха от наблъсканите една в друга сгради в района.Ако не го направят, значи не им дреме за този отдавнашен проблем с паркирането в района.
 • 4
  Ku
  kuma lisa
  6 -3
  13:15, 8 мар 2018
  Зад Гинка от Пз стоят офшорките на Б.Б. , а зад теб кой стои , да не е някой Джендър --- не става Брат , не си познал !!!
 • 5
  Аш
  Ашколсун на поразия
  5 0
  13:19, 8 мар 2018
  Тихо зверрр
 • 6
  Хм
  хм
  0 -8
  14:49, 8 мар 2018
  Аз пък си мисля че е чудесно място за МОЛ Виж коментара
 • 7
  Bl
  blabla
  6 -4
  14:52, 8 мар 2018
  Ако е складът срещу 2-ра поликлиника, е със страхотна архитектура. Обърнете внимание какви красиви орнаменти има само.
 • 8
  Пл
  Плащащ данъци
  7 -1
  15:12, 8 мар 2018
  Ами простото решение е Община Хасково да откупи срещу дълга целия или част поне от имота за да реши проблема с паркиране и движение в района на порликлиниките и спортната зала пък вече и новите тенискортове.Дори може да почне отсега като намали безмислено големия тротоар пред складовете по ул."Г.Кирков" по който минават малко хора-/повечето пешеходци са от към страната на поликлиниките/ и по този начин ще отвори места за спиране без да се пречи на движението.Между другото това е възможно почти по цялото протежение на ул."Г.Кирков" до ул."Дунав"
 • 9
  Ми
  Мира
  11 -1
  15:14, 8 мар 2018

  Преди една година бях в Лисабон и останах много изненадана как си запазват всички стари постройки с орнаменти.Запечатват с тухли само отвора на прозорците като преди това са махнали дограмата.Явно само временно ги запечатват и после почват да работят вътре по сградата и я оправят цялата и чак тогава отварят прозорците, слагат хубава дограма(дървена) и най накрая оправят фасадата отвън.Обаче успяват да запазят старите сгради.Което е много похвално и градовете им са страхотни, фасадите са толкова старинни и красиви.Това е което прави градовете интересни за туристите.Трябва много внимателно да се отнасяме към подобен тип сгради.Аз приветствам идеята тази сграда да стане собственост на общината и общината да отдели ресурс за нея и да я реставрира.Можем да си направим музей там или нещо друго.Между другото в други държави сградите на общините в много случаи са много стари и изключително красиви с много орнаменти.Туристическия център трябва да направи някакъв подобен проект вместо да се чуди с какви глупости да се занимава.Може също да се реставрират и старите сгради в центъра и се покажат страхотните им орнаменти и да стане наистина интересен града ни.За целта обаче хората, които ни управляват трябва да имат визия и да искат да направят подобно нещо.Дали стават, как мислите?

 • 10
  Тъ
  Тъчо
  4 -11
  15:41, 8 мар 2018
  Идеалисти...орнаменти.. Стига с тая носталия, живо... Виж коментара
 • 11
  Не
  Незапознат
  2 -1
  22:16, 8 мар 2018
  Я,общината хвана дикиш!След толкоз опъване и разпъване от всички страни независимо какъв ще е резултата е добре.Не вярвах че ще похваля някога тези хрантутеници.Както се казва в по горен коментар това е апетитно главно място.Сградата пък ако се окаже някакъв паметник на културата ще са необходими доста солидни връзки за да се рушне.Макар че не ми се вярва.Сегашното място на Втора поликлиника е точно върху такъв склад.Да се строи МОЛ в град където преобладават кучета,пенсионери и цига@ни е лудост. Като се има предвид какво се намира около имота паркинг ще е най печелившата дейност.
  Прави се цялата площ пригодна за това.Слага се такса от 3лв.на час като за начало.Зачислява се КАТ като извън щатна бройка към него и пей сърце.Ще падат пари от реда и безредието ако има.Сигурно ще има и недоволни от тези 3 лв.Но ма ли значение щом ще плащат за едното или другото?''Хасково-Табак''е поредната година в ликвидация.Тези хора май смятат да се пенсионират там и така.Но това е друга тема.На последното му събрание срока за завършване на ликвидацията му беше удължен до 11.07.2018г.Между другото има и протокол от заседанието качено в нета.Който прояви интерес да го прочете ще възкликне как единодушно всички в един глас приемат всички точки от дневният ред.И най вече да се освободят от отговорност Ликвидаторите на дружеството за 2016г. и удъжаването им дейноста в същия състав и същото възнаграждение.Тази информация я споменавам защото може да изиграе роля в по нататъшното резвитие на събитията.
 • 12
  Ма
  МАНГО
  1 0
  00:18, 9 мар 2018
  Само като прочетете какво е написал този Тъпчо под вашия коментар, става ясно какво население е останало в този град. За съжаление това е бъдещето - безродници без всякаква ценностна система.

Хороскоп за 06.08.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Денят бележи материални придобивки и лични удовлетворения за много от вас. Доверието, с което ви приемат е напълно заслужено и самочувствието ви е оправдано. Запазете добронамереността си към всички от обкръжението ви, това ще ви помогне да се концентрирате върху важните за вас дела.
06 авг 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Романтичен флирт или друго нежно чувство ще ви направи по-внимателни към интимните ви партньори. Развитията ще са във ваша полза и бързо ще получите онова, към което се стремите. Други ще са погълнати от делови задачи, но не за дълго. С прагматичен подход ще пристъпите към работа, която ще приключите в рамките на деня.
06 авг 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Очаква ви ден, изпълнен с динамика и промени. Работата ви ще бъде свързана с множество срещи, в които вие сте водещата страна. Справяте се добре с тази роля, а и има хора, които ви оказват необходимата подкрепа. Не пренебрегвайте подробностите, на които ви обръщат внимание вашите колеги. В определен момент те могат да се окажат решаващи за нещо важно.
06 авг 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ще останете доволни от професионалните си изяви днес. Повече съсредоточеност при работа свързана с пари. Възможни са измами и допълнително внимание ще бъде от полза. За някои изгодни предложения свързани с нова работа. Денят ще носи успех за всякакъв вид сдружения. Съвместните начинания се толерират.
06 авг 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Денят ви ще е успешен. За много от вас той се свързва с добри реализации, бизнесът ще ви донесе повече вълнения, но и финансови придобивки. Приятели от чужбина ще разнообразят ежедневието на някои от вас. Очаквана среща ще ви донесе положителни емоции, за други спокойна почивка.
06 авг 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Някои от вас съвсем основателно ще отделят повече време за подготовка на предстоящо събитие. Чувствате се достатъчно уверени в себе си, за да действате по собствено усмотрение. Моментът е подходящ за конкретни стъпки, така че не се колебайте. Време е да действате. Можете да напреднете в много кратки срокове.
06 авг 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Мнозина от вас ще съсредоточат усилията си към повишаване на квалификацията си. Това ще ги направи конкурентноспособни и по-успешни в професионалната им кариера. Не се лутайте в търсене на подходящо занимание, имате ясна цел – следвайте я. Една среща ще остави следа в живота ви.
06 авг 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят ви предлага доста разнообразни събития. На някои от вас може да се наложи да избират между няколко еднакво изкусителни възможности. Не се колебайте твърде дълго и се възползвайте изцяло от случая. Денят бележи и желано избавление от сърдечните терзания за мнозина от вас.
06 авг 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днес е добре да владеете емоциите си и да подхождате трезво към задачите си. Здравето е възможно да ви създава проблеми. Любовният ви живот е наситен с вълнуващи преживявания и интересни разговори с вашата половинка.
06 авг 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Поставяйки разбирателството с другите, като водещо начало, ще прозрете, че съдбата ви толерира и дава привилегии. Това е верния път. Обстоятелствата ще бъдат във ваша полза и ще ви дадат възможности да погледнете на проблемите си от по-различен ъгъл, и да решите бързо загадката.
06 авг 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Избягвайте всякакви спорове днес, дори да сте сигурни в правотата си. Спокойствието взима връх над всичко и днес никой няма да е в състояние да ви изнерви.Отдайте се на любимото си занимание и не се занимавайте с чужди проблеми. Ще имате възможност да наситите душата си с хубави емоции, ако разбира се това ви вълнува.
06 авг 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Овладейте емоциите си и се заемете сериозно със задачите си. Отдавате прекалено голямо значение на нечие поведение, а можете просто да го пропуснете покрай себе си. В същото време не бъдете недостъпни за човек, който ви показва добрите си чувства. Възможно е здравето ви да ви създаде грижи.
06 авг 2020
Последни новини