От х:

Днес в x:

30 °C

Продават на търг тютюневия склад на ул. “Георги Кирков”

Частният съдебен изпълнител Захари Запрянов обяви търг за продажба на бившия тютюнев склад на ул. “Георги Кирков” 25 в Хасково. Имотът е собственост на “Хасково табак” в ликвидация, а се продава заради натрупани неплатени данъци на община Хасокво, за които общинската данъчна дирекция е предявила претенции

Първоначалната продажна цена на имота е 742 990 лв.

Кандидатите трябва да подадат писмено предложение в Районен съд Хасково.

В имота има обособени две сгради на два и на един етаж – първата с две хиляди квадрата застроена площ, едноетажната постройка е 48 кв. м. Парцелът е 4 368 кв.м.

Търгът се провежда от 10.03. до 10.04.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (12)

 • 1
  Di
  Dimo
  20 0
  10:20, 8 мар 2018
  Хммм, апетитноо. А тази сграда дали е паметник на културата? Хасково.нет, вземете да проверите, да не се вайкаме после като я съборят както стана със затвора
 • 2
  Да
  Данчо
  23 -1
  10:37, 8 мар 2018
  Супер, ще си я купя! Няма само Гинка да купува!
 • 3
  Ah
  aha
  48 -3
  11:23, 8 мар 2018
  Значи сега е момента да го придобие общината и да бъде направен паркинг с малък парк.Така се решава проблема с паркирането около зала Спартак и болниците ,а и ще се разреди въздуха от наблъсканите една в друга сгради в района.Ако не го направят, значи не им дреме за този отдавнашен проблем с паркирането в района.
 • 4
  Ku
  kuma lisa
  6 -3
  13:15, 8 мар 2018
  Зад Гинка от Пз стоят офшорките на Б.Б. , а зад теб кой стои , да не е някой Джендър --- не става Брат , не си познал !!!
 • 5
  Аш
  Ашколсун на поразия
  5 0
  13:19, 8 мар 2018
  Тихо зверрр
 • 6
  Хм
  хм
  0 -8
  14:49, 8 мар 2018
  Аз пък си мисля че е чудесно място за МОЛ Виж коментара
 • 7
  Bl
  blabla
  6 -4
  14:52, 8 мар 2018
  Ако е складът срещу 2-ра поликлиника, е със страхотна архитектура. Обърнете внимание какви красиви орнаменти има само.
 • 8
  Пл
  Плащащ данъци
  7 -1
  15:12, 8 мар 2018
  Ами простото решение е Община Хасково да откупи срещу дълга целия или част поне от имота за да реши проблема с паркиране и движение в района на порликлиниките и спортната зала пък вече и новите тенискортове.Дори може да почне отсега като намали безмислено големия тротоар пред складовете по ул."Г.Кирков" по който минават малко хора-/повечето пешеходци са от към страната на поликлиниките/ и по този начин ще отвори места за спиране без да се пречи на движението.Между другото това е възможно почти по цялото протежение на ул."Г.Кирков" до ул."Дунав"
 • 9
  Ми
  Мира
  11 -1
  15:14, 8 мар 2018

  Преди една година бях в Лисабон и останах много изненадана как си запазват всички стари постройки с орнаменти.Запечатват с тухли само отвора на прозорците като преди това са махнали дограмата.Явно само временно ги запечатват и после почват да работят вътре по сградата и я оправят цялата и чак тогава отварят прозорците, слагат хубава дограма(дървена) и най накрая оправят фасадата отвън.Обаче успяват да запазят старите сгради.Което е много похвално и градовете им са страхотни, фасадите са толкова старинни и красиви.Това е което прави градовете интересни за туристите.Трябва много внимателно да се отнасяме към подобен тип сгради.Аз приветствам идеята тази сграда да стане собственост на общината и общината да отдели ресурс за нея и да я реставрира.Можем да си направим музей там или нещо друго.Между другото в други държави сградите на общините в много случаи са много стари и изключително красиви с много орнаменти.Туристическия център трябва да направи някакъв подобен проект вместо да се чуди с какви глупости да се занимава.Може също да се реставрират и старите сгради в центъра и се покажат страхотните им орнаменти и да стане наистина интересен града ни.За целта обаче хората, които ни управляват трябва да имат визия и да искат да направят подобно нещо.Дали стават, как мислите?

 • 10
  Тъ
  Тъчо
  4 -11
  15:41, 8 мар 2018
  Идеалисти...орнаменти.. Стига с тая носталия, живо... Виж коментара
 • 11
  Не
  Незапознат
  2 -1
  22:16, 8 мар 2018
  Я,общината хвана дикиш!След толкоз опъване и разпъване от всички страни независимо какъв ще е резултата е добре.Не вярвах че ще похваля някога тези хрантутеници.Както се казва в по горен коментар това е апетитно главно място.Сградата пък ако се окаже някакъв паметник на културата ще са необходими доста солидни връзки за да се рушне.Макар че не ми се вярва.Сегашното място на Втора поликлиника е точно върху такъв склад.Да се строи МОЛ в град където преобладават кучета,пенсионери и цига@ни е лудост. Като се има предвид какво се намира около имота паркинг ще е най печелившата дейност.
  Прави се цялата площ пригодна за това.Слага се такса от 3лв.на час като за начало.Зачислява се КАТ като извън щатна бройка към него и пей сърце.Ще падат пари от реда и безредието ако има.Сигурно ще има и недоволни от тези 3 лв.Но ма ли значение щом ще плащат за едното или другото?''Хасково-Табак''е поредната година в ликвидация.Тези хора май смятат да се пенсионират там и така.Но това е друга тема.На последното му събрание срока за завършване на ликвидацията му беше удължен до 11.07.2018г.Между другото има и протокол от заседанието качено в нета.Който прояви интерес да го прочете ще възкликне как единодушно всички в един глас приемат всички точки от дневният ред.И най вече да се освободят от отговорност Ликвидаторите на дружеството за 2016г. и удъжаването им дейноста в същия състав и същото възнаграждение.Тази информация я споменавам защото може да изиграе роля в по нататъшното резвитие на събитията.
 • 12
  Ма
  МАНГО
  1 0
  00:18, 9 мар 2018
  Само като прочетете какво е написал този Тъпчо под вашия коментар, става ясно какво население е останало в този град. За съжаление това е бъдещето - безродници без всякаква ценностна система.

Хороскоп за 17.09.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Поддържайки коректни взаимоотношения с хората около вас, делата ви ще се развиват по начина, който желаете. Без излишни вълнения ще работите по тях, осигурявайки си добро присъствие на професионалната сцена. С конструктивно мислене и подход ще заемете активна позиция, насочена към пропуските в организацията и управлението на нещата, които зависят от вас.
17.09.2019

Хороскоп за Телец

Телец
Съмненията ви в нещо или някого не ви оставят и това внася напрежение в живота ви. Изчистете проблема, каквото и да ви струва това. Мислете позитивно и погледнете на всичко откъм добрата му страна. Но нито за миг не се съмнявайте в себе си. Имате много основания да сте доволни от това, което сте постигнали.
17.09.2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Едно нововъведение значително ще ви улесни в работата ви. Не се поддавайте на мрачни мисли и вярвайте в скорошния си успех. Бъдете сигурни, той няма да закъснее. Негов предвестник са добрите новини, които ще получите, а също и случващото се. Печалбите ви ще са в пъти повече, отколкото, ако бяхте останали пасивни и чакащи.
17.09.2019

Хороскоп за Рак

Рак
Ако се чувствате добре под светлината на прожекторите, то днес е вашият ден. Постоянно ще бъдете в центъра на вниманието, а компетентната ви преценка ще се котира високо. Не се заблуждавайте, че ви надценяват. Просто всичко днес ви върви и това ви личи.
17.09.2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Умеете да навеждате другите на своите мисли и успешно ще решите свой проблем. Ще ви повярват, но ако не сте искрени, ще съжалявате в последствие. Оставете нещата, които не са ви ясни на специалистите и се заемете със силните си страни. Развийте потенциала си и ще се гордеете с постиженията си.
17.09.2019

Хороскоп за Дева

Дева
Ангажиментите, които ви занимават са прекалено много. Изкушението да се измъкнете от всичко е голямо, но не и за вас. Не избягвайте сериозните задължения, ще си помогнете много, ако се справите с тях още днес. Денят ще ви донесе приятни емоции, свързани с осъществяване на ваша мечта.
17.09.2019

Хороскоп за Везни

Везни
Бъдете реалисти и не хранете очаквания, които няма да се случат днес. По-важно е да покажете стабилното си присъствие там, където сте, като заложите на опита, знанията и авторитета си. Ще има развития за бизнеса и връзката ви, но всичко по реда си. Любознателните от вас ще научат интересни детайли по тема, която ще ги вълнува в бъдеще.
17.09.2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Стремежът ви към нови и непознати неща ще се задълбочи и ще ви подтикне да вземете по-смели решения. Ако подобрите общителността си и станете по-толерантни към мнението на другите ще имате успехи. Здравословно състояние на близък човек ще ви притесни и вечерта ще търсите компанията на приятели и на хора, с които да се отморите.
17.09.2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Сериозността на задачите ви изисква да сте повече отговорни към работата си, за да приключи деня ви успешно. С реален поглед върху събитията, ще се възползвате от даденостите и ще ги накарате да работят за вас. За другите може и да е трудно осъществимо, но вие ще го направите елегантно и с резултат.
17.09.2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Проявете разбиране към мисленето на хората, с които участвате в реализацията на общ проект и няма да съжалявате. Добронамерено изчистете спорните моменти и ускорете сроковете, можете да се справите. Излъчвате увереност и стабилност, която се отразява добре на всички около вас.
17.09.2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Служебни, бизнес и здравословни въпроси ще стоят пред повечето от вас днес. Цените времето си и не бихте желали да губите от енергията си в празни приказки и действия без резултат. Позициите ви на работното място ще се стабилизират, което е глътка свеж въздух за напрегнатото ви ежедневие.
17.09.2019

Хороскоп за Риби

Риби
С делови и точни действия ще привеждате в ход програмата си, запазвайки и доброто си настроение. В открит разговор ще изчиствате недоразуменията и ще разработвате новите си идеи в движение. Ангажираността ви с чужди проблеми няма да ви тежи, отличната ви форма и желание за взаимопомощ са очевидни.
17.09.2019
Последни новини