От х:

Днес в x:

8 медала за хасковските ММА бойци от Държавното първенство

    8 медала спечелиха състезателите на спортния клуб „ММА Хасково“ от Държавното първенство, провело се през уикенда в зала „Арена Армеец“ в София. Единственият златен медал за Хасково спечели Христо Бончев в категория 93 кг в групата на мъжете. Сребърни медали завоюваха Денислав Сурчев в категория 77 кг при мъжете, Владимир Петров – 84 кг при юношите и Добрина Георгиева – 56.5 кг при жените.

    Денислав имаше шанс за шампионска титла, но на финала получи удар в окото с пръст от противника си. Той водеше в крайната среща, но нелепата ситуация му попречи да достигне до победа, обясни единият от треньорите му Петьо Сурчев. Той поясни, че Владимир също е направил добро представяне, но липсата на достатъчно опит му попречила да стигне до шампионска титла. Добрина също имаше шанс за златото, но получи контузия на финала и така остана на второ място, обясни още Петьо Сурчев.

    С бронзови отличия се окичиха двама от мъжете - Руси Костов – 77 кг и Нешет Нишад – 84 кг, както и двама юноши - Георги Стойков – 56.5 кг и Атанас Стефанов – 77 кг.

    Без медали останаха трима от състезателите на хасковския клуб. В надпреварата участваха общо около 150 бойци от над 20 клуба на страната.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ko
      Koko
      12 -6
      20:47, 26 фев 2018
      На ицко доматя не му ли е време да се бие със мъже ,или там при децата е по безопасно
    • 2
      Ня
      Нямам вежди
      8 -7
      02:16, 27 фев 2018
      Като му чуели гласа на второкласник и се предавали
    • 3
      Ив
      Иван
      6 -4
      08:42, 27 фев 2018
      Май сте и двамата по горе много отворени ,,,,,,,,
      Като смятате че сте големи мъже МОЖИ да излезете да се пробвате не по цял ден да биете ножки в къщи и да харчите на мама и на тати парите!!!!!!
      Ама в Хасково селските пръчки са много като вас така че не трябва да ви се обръща внимание!!!!!!!
      Излизаш и се пробваш!,,,,
    Последни новини