От х:

Днес в x:

Изгоненият Пеев: Държах се арогантно като властта

В редакцията на Haskovo.net се получи писмо с настояване за право на отговор от изгонения за арогантно поведение общински съветник Георги Пеев.

Ето текста на писмото:

В текста със заглавие “Изгониха от зала “Хасково” общински съветник за арогантно поведение” има две откровени лъжи по мой адрес: 1. Не е вярно, че съм се развикал и изпаднал в истерия по време на точката, в която са се коментирали такси за детски градини. 2. Не е вярно, че съм предложил отмяна на решението за намаляне на таксата за детските градини без да посоча аргументи. 3. Бях отстранен от заседание, защото нагледно демонстрирах как управляващите града и общината се държат с всеки, който им казва истината в очите - арогантно.

П.п.: Надявам се, че ще демонстрирате поне малко доблест и ще публикувате правото ми на отговор.

Георги Пеев

Бел. ред.

1. Общинският съветник Георги Пеев изпада в истерия и крещи в залата на ОбС по време на почти всички разглеждани точки на всички досегашни заседания. Днес просто чашата на търпението преля и той бе изгонен. Наистина, по време на следващата точка, но със закъснение от 614 точки (толкова решения са приети от ОбС Хасково в този мандат досега).

2. Съветникът Пеев предложи отмяна на намалението на таксата за детска градина, защото решението било незаконно.

Безплатен урок: Пеев, да кажеш че едно решение е незаконно не е аргумент, а твърдение. Аргумент е да посочиш защо е незаконно със съответните текстове от закона и съответните текстове от решението.

3. “Нагледно демонстрирах арогантността на управляващите”. Пеев, наясно сме с арогантността на управляващите, когато им се казва истината. И при тази местна власт, и при предишната. Особено при предишната.

Което не може да се каже за тебе.

И накрая – безплатен съвет: Надяваме се, че ще демонстрираш поне малко възпитание в бъдещото си поведение. Поне малко.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (16)

  • 1
    Бр
    Браво
    59 -21
    12:43, 5 фев 2018
    Браво на редактора - така се посочват аргументи и срещу крясъците се говори тихо, умерено, възпитано, тогава те чуват. Нещо май не им се получава на Коалицията и на днешния именик Добчо
    • Me
      meme
      24 -26
      16:54, 5 фев 2018
      един човек им показа нагледно как се държи ГЕРБ- АРОГАНТНО. НЕДОПУСТИМО Защо не изгонят себе си. Кога са чули аргументи от другите общински съветници-- ще ви кажа- никога.
      Проблема не е в Пеев а че няма повече като Пеев
      И не оправдавам кмета, не съм му фен ама пак много нещо прави при тоя калпав общински съвет, който само гледа как да го спъне. Не знам до кога в Хасково ще си играят на въпреки
  • 2
    Ви
    вижте си видеото
    33 -20
    12:58, 5 фев 2018

    Погледах малко.После стана нещо с видеото.Моля, оправете проблема.До тук това което видях беше че Пеев се държи много назидателно и арогантно като че ли всички които са там са се събрали за да го чуят той какво ще каже.Чакам да видя нататък.

    • Pe
      Peeva
      36 -17
      16:29, 5 фев 2018
      Нахален наглец! Търпим го от началото на този общиски съвет да се прави на голям разбирач! Смешко- все се пъни, нищо съществено не казва, освен да се пули! Невъзпитан и некадърен, застаряващ младеж!
  • 3
    Em
    emc2
    35 -57
    13:16, 5 фев 2018
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 4
    Чо
    Чобанина
    46 -22
    13:50, 5 фев 2018
    Малко по емоционален е Жорката Пеев - голяма работа станало. Общинските власти да си стягат опинците и да работят, щото никаква работа не са свършили досега ! Барем проблема с бездомните песове решете бре маскари - колко човека трябва да нахапят, за да се стреснете !!!
    • Хм
      хм
      32 -24
      13:56, 5 фев 2018

      Какво точно предлагаш да направят общинските съветници за кучетата?Това е работа на кмета.Ако не може да се справи да си каже.Иначе общинските съветници - освен да ги въоръжим с по една пушка.

    • Чо
      Чобанина
      27 -17
      14:02, 5 фев 2018
      Очаквам да ръчкат мърдата кмет да си върши работата, щото той завалията не знай какво да прави. Бездомните агресивни песове, съгласно закона се позволява да бъдат евтанизирани - демек бастисани. Да вземат по една пушка и да прочистят града !
    • Jo
      John
      21 -10
      15:17, 5 фев 2018
      всеки на заплата в общината като тресне по едно всеки месец, и в края на годината проблем НЯМА ДА ИМА, заслужете си заплатите, МИШКИ!
  • 5
    Ке
    Кенанския Маймун
    25 -21
    14:40, 5 фев 2018
    Ало Редактора ,
    питай моя съученик и собственика на душата ти ************* дали одобрява написанато от теб :)))
    ....
    Аз не знам Росен да е толкова тъп като теб :))
    ...
    Ще има дърпане на ушички :))
  • 6
    Pe
    Peeva
    33 -15
    16:32, 5 фев 2018
    Къв е тоя Пеев и с кво се занимава, че никой не знае! Циркаджия!
  • 7
    Ли
    Лиско
    34 -13
    16:52, 5 фев 2018
    Пеев беше дребно журналистче и списваше каквото му кажеха. Сега не знам.... Откъде е този джип? Може Георги да му го е дал да лае повече.....?
  • 8
    Не
    не знам какво да правя
    18 -9
    17:25, 5 фев 2018
    Като си толкова отворен кажи как си изкарвашпарите ??
  • 9
    Го
    Гошко хубавеца
    27 -9
    17:51, 5 фев 2018
    Малко ми дава Узунджвския татко, малко ми киха и бате Тенчо, понякога захлебвам и от писане на доноси срещу когото кажат, по поръчка, не подбирам.
  • 10
    Зо
    Зорница
    25 -8
    19:07, 5 фев 2018
    Човек, който говори за доблест , а самият не я притежава. Това е този, който се напъва да се реализира някъде журналист, и там какво ли още не. Все посочва грешките на другите, а собствените си не вижда. Най-после трябваше да му се покаже Червения картон. Възпитаник на чия школа е, не зная, но ми се струва, че само раздори всява. И накрая ще кажа "Гузен негонен бяга". Гражданите не желаят да им се поднася клоунада. Имаме много по-достойни журналисти и Човеци от него. Да спре да се занимава с доноси.
  • 11
    За
    Задомен пес
    3 -3
    22:39, 5 фев 2018
    Вие ще се заемете ли с превъзпитанието на двукраките песове които изхвърлят къде малки,къде стари кучета?
    Ние си осиновихме две-едно мъничко и едно старичко. Старичкото е изключителна майка и страхотен пазач.По всичко си личи,че някой е я гледал и я е хранил само с домашна храна.Не яде гранули.

    И тебе ако те изхвърлят от къщи гол и бос и ядеш веднъж на 3 дена,и ти ще станеш злобен като тях.
Последни новини