От х:

Днес в x:

Овчарско куче нахапа зверски съсед на президента Румен Радев

    Овчарко куче нахапа зверски възрастен мъж. Инцидентът е станал около 10 часа днес. По това време 80-годишният Георги Янков бил в дома си в хасковския квартал Куба. Докато отивал към външната тоалетна на двора, го нападнало съседското куче, което прескочило оградата. Старецът, който се придвижвал с бастуни, едва успял да се отърве от четириногото. Прибрал се в къщата и се обадил на дъщеря си Стайка Янкова. Тя и съпругът й Велико Костадинов позвънили на спешния телефон 112 и на място били изпратени медици и полицаи. Пострадалият мъж е бил откаран в хасковската болница, където медиците са обработили раните му в Хирургично отделение. Той е със сериозни наранявания по скалпа, лицето, по дясната мишница и лявата предмишница. Предстои нахапаният мъж да бъде консултиран от медици от Инфекциозно отделение, които да преценят необходимостта от поставяне на противобясна ваксина.

    Роднините на пострадалия мъж заявиха, че няма да търсят възмездие от съседа си, който е пуснал кучетата си да се разхождат безпризорно, тъй като били в добри отношения. „Той има четири-пет кучета, две от тях са големи и вардят овцете му“, каза Стайка Янкова. Тя обясни, че кучетата не за първи път прескачали оградата, а баща й дори им давал хляб. Днес за зла участ обаче едно от четириногите изненадващо го нападнало. Стайка апелира към стопаните на домашни любимци да се отнасят по-отговорно към животните.

    Георги се заселил в Хасково преди около 5 месеца. „Преди това живееше в Славяново, даже президента Румен Радев ни беше съсед, израснали сме заедно“, разказа Стайка Янкова.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (12)

    • 1
      Но
      новина
      67 -1
      15:44, 31 яну 2018
      съчуствам на човека...но не разбрах каква е ролята на президента тук ??
      може би за тежест на статията :(
      • Jo
        John
        9 -6
        17:42, 31 яну 2018
        дяд герги не се е повръщал от шопинг в мола, тъй, че и президента върши същата раб`та!
    • 2
      Ев
      ЕВРОАТЛАНТИК
      21 0
      16:20, 31 яну 2018
      Този Велико Костадинов не беше ли на времето полковник в щаба на дивизията
      • Си
        Сиси_1517419646
        11 0
        19:27, 31 яну 2018
        Да, бил е полковник.
      • Па
        Пантето
        3 -1
        07:25, 1 фев 2018
        Същият идиот.Преди години гледаше животни в банския район .Живееше с една циганка и нейните деца и блики му крадяха стоката, а той тъпака не вярваше.
    • 3
      До
      До кога?
      32 -4
      16:31, 31 яну 2018
      Колко хора още трябва хора загинат и пострадат за да се вземат мерки? Всеки ден по един ухапан.Следващият ще е от кучето във склада за дърва за огрев до АГО и бензиностанция ЕКО.Доста често къса синджира и оградата. Ако изобщо може да се нарече ограда това нещо от парчета мрежа завързана с тънка тел.И нещо се замълча за нападнатия от ротвайлер вчера.Сигурно е някой наш човек собственика който заяви вчера че дори няма куче.Пишете кой е собственика и къде е мястото за да знае човек къде да се пази.
    • 4
      Ас
      Астика
      28 -1
      17:44, 31 яну 2018
      Пет каракачанки щъкат свободно в квартал "Каменец". Имат си стопанин и стопанка, ама ходят и по комшийските дворове и скоро нещо ще се случи. Лятото подадохме сигнал в Общината, дойдоха, провериха, поприказваха си с помака и толкова. Сега се връщам от вилата ни там- станали са цяла глутница.
    • 5
      Ня
      нЯКО
      17 -10
      17:56, 31 яну 2018
      Гласувате за политици, които пишат и приемат закони за "защита на животните" в които пише, че кучето има повече права от хората, трябва да се обгрижва и гледа в приют, а в същото време бездомните хора нямат право на подслон и храна. Вие сте си виновни, че ви хапят кучетата, след като гласувате без да мислите и ако не се събудите ще страдате още повече.
      • Ле
        Леле
        8 0
        04:56, 1 фев 2018
        От толкова претенции, имитиране, комплекси и тъпотия накрая имаме закони дето са по позитивни и на страната на кучетата отколкото на Запад, а народа или каквото е там, прекалено пасивен, но иначе брутален в ежедневието, че да протестира, както обикновенно.

        Нагледал съм се. Моят път е навън.
    • 6
      Пи
      Пиночет
      9 -16
      18:42, 31 яну 2018
      Най-вероятно Рундьо си е дошъл на село и е изтърва... Виж коментара
      • 🇧🇬
        🇧🇬
        9 -22
        19:41, 31 яну 2018
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • 7
      Не
      Незапознат
      15 -5
      19:28, 31 яну 2018
      То това вече не е новина а ежедневие.Пишете когато човек ухапе куче.Ако пък този човек е Румен Радев ще е върха.
    Последни новини