От х:

Днес в x:

Половин килограм наркотици за ден в Девин прибра полицията

Близо половин килограм марихуана иззеха криминалисти от РУ Девин при извършване на процесуално-следствени действия на 22 декември в града и района.

На 22 декември са проверени двама мъже и 18 годишен младеж на ул. „Васил Левски“ в града. При извършване на обиска и последвало изземване спрямо В. М. на 21 години, Р. С. на 44 години и П. Д. на 18 години, и тримата от Девин у най-възрастния от тримата е намерена 1. 34гр. суха тревна маса, която при направения полеви наркотест е реагирала на марихуана. В автомобила на същия са намерени 1. 37 гр. от същото вещество, а в дома му – още 5. 02 грама. Тримата са задържани за 24 часа.

Същия ден около 18: 00 часа на КПП Забрал при извършване на претърсване и изземване в лек автомобил марка „БМВ 316И“ собственост на 25-годишен мъж от бургаското село Българово са намерени почти 500 грама марихуана. Автомобилът бил управляван от Д. Ю. от с. Равда, който е задържан за 24 часа в ареста и са иззети 492гр. суха тревна маса, която при направения полеви наркотест е реагирала на марихуана.  

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини