От х:

Днес в x:

Деца и родители в надпревара с чували за „спортист на градината“

    Станалото вече традиционно в навечерието на коледните и новогодишни празници състезание – шоу „спортист на градината“ се проведе тази вечер в зала „Спартак“ в Хасково. Малчуганите от девет забавачки и техните родители се впуснаха в ожесточена надпревара в различни дисциплини. Сред най-атрактивните бе надбягването с чували. След като децата препускаха с всички сили из залата, водещите поканиха родителите да заемат местата им. Малчуганите пък насядаха срещу старта с телефони и фотоапарати в ръце, за да увековечат спортните постижения на мама и тате, както преди това правеха самите родители.

    Другите дисциплини бяха състезание с балансиране на топка върху конус, както и подскачане с голям балон между краката.

    Между отделните надпревари имаше викторина, а всяко дете, познало отговора, получаваше подарък.

    След края на състезанието водещите обявиха всички деца и родители за победители. Кметът Добри Беливанов, който откри „спортист на градината“ и изгледа всички игри в залата, връчи лично на всяко дете грамота от общината.

    Тодор Кръшков      

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Оо
      Ооо, я стига
      6 -7
      20:27, 8 дек 2017
      О, я стига този, който не иска да дава пари за детско-юношеския спорт, дава грамоти и се пъчи с присъствие сред "съгражданите си". Това е безочие.
    • 2
      Дя
      ДЯДО МРАЗ
      4 -2
      21:11, 8 дек 2017
      Д-Р Тони Филипов някаде пишеше следното --Българите обикновено са добри хора но когато на едно място се съберат много БЪЛГАРИ става ЦИГАНИЯ Ха иди че не вярвай Кръшков мисля че си съгласен
    Последни новини