От х:

Днес в x:

Алпинисти свалиха паното с Богородица на „Раковски“

Изображение 1 от 5

    Паното със Св. Богородица на блока 35 на булевард „Раковски“ в Хасково, бе свалено тази сутрин. То беше окачено в най-горната част на сградата и се вижда от влизащите в областния град откъм Димитровград. На него беше изписано „Добре дошли в Града на Богородица – Welcome”, а в страни е изобразен герба на община Хасково.

    Със задачата по демонтажа се зае група алпинисти, които свалиха транспаранта. От община Хасково казаха, че паното е свалено, тъй като се е скъсало от бурния вятър преди дни. Поръчали сме ново и до дни ще бъде монтирано, казаха още от кметството.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Бе
      Без име
      14 -6
      12:35, 1 ное 2017
      Сякаш е най-добре първо да се санира, пък после да се окачва пак паното.
    • 2
      Ам
      ама ооооу
      16 -5
      16:14, 1 ное 2017
      Аз смятам че саниране от вън не е достанъчно. Трябва да оправят и баните, бойлера да сменят- нова кухня и матрак, с мемори пяна. Да може мързеливия г** да лежи по цял ден и да така да остави отпечатък в историята.
      Няма друго място в което държавата да ти ремонтира жилището, има нещо сбъркано тук.
    • 3
      Ха
      хасковлийка
      10 -2
      16:46, 1 ное 2017
      Паното добре, но тези 9 мощни прожектора, които са насочени към отсрещния блок, така ли не може да се преместят и насочат нагоре и надолу, така че хем да осветяват паното, хем да не пречат на хората отсреща? На кой изобщо му е дошла тази гениална идея да насочва прожектори към жилищен блок? Или да ги преместят в обратна посока поне...Сигурно може да се измисли технически грамотен начин, стига да има желание...
    • 4
      Ян
      Янко Митев
      5 -2
      08:51, 2 ное 2017
      Новото пано Богородица да бъде с образа на Делян Добрев а младенеца с образа на Добри!
    Последни новини