От х:

Днес в x:

ГЕРБ Хасково иска отлъчването на Беливанов от партията и оставката му като кмет на Хасково

Изображение 1 от 3

    Областното ръководство на ГЕРБ в Хасково иска оставката на Добри Беливанов като кмет и отлъчването му от партията. За това съобщиха днес представители на съветниците на ГЕРБ, от Общинското и Областното ръководство, както и народни представители от ПГ на формацията. Те ще изпратят искането си до Изпълнителната комисия в централата на ГЕРБ, която ще вземе крайното решение дали кметът на Хасково ще продължи да бъде член на партията.

    От ядрото на партията в Хасково обявиха още и пълната си подкрепа за Делян Добрев, а депутатите твърдо заявиха, че няма да гласуват оставката му в Парламента.

    „ Аз не приемам оставката на Делян Добрев, той жертва себе си, за да не пострадаме ние от Областната структура. Той винаги е бил пример за нас, като лидер с работата си за доброто на областта. Той е пример и за младите, дори и с днешния си акт, който е изключително достоен. “, коментира изявлението от тази сутрин на лидера на Областната структура на ГЕРБ в Хасково и председател на енергийната комисия в Парламента Делян Добрев, областният управител на Хасково Станислав Дечев. По-рано днес в ефира на сутрешен телевизионен блок Добрев обяви, че излиза от политиката заради обвиненията, че кризата в управлението на Хасково се дължи на него и опитите му да кадрува в администрацията.

    „Плътно стоим в подкрепа на Делян Добрев, защото той е нашият областен координатор, той е достоен човек и с неговата подкрепа успяхме да постигнем това, което се случва в момента в Хасково-санирането на над 100 блока, на училища, детски градини, прехвърлянето на военните имоти от държавата на общината, в които има голям потенциал и това за нашия град е много важно. ”, посочи народният представител от ГЕРБ от Хасково Евгения Ангелова, която и е и лидер на Общинската структура. По думите ѝ обаче най-голямата заслуга на Добрев за Хасково е, че с негова помощ местната структура на ГЕРБ е успяла да пречупи властвалия 16 години монопол и феодалното вредно управление за града. Ангелова посочи Добрев като изключителен експерт и с много идеи, който в НС работи „със сърце и душа“.

    Народната представителка посочи още, че гласуваното от ГЕРБ огромно доверие на Беливанов в припознаването му като техен кандидат за кмет се е разминало с действията му впоследствие. „ Въпрос на морал е какво ще се случи от тук нататък“, каза още Евгения Ангелова.

    „ Това, което направи нашият областен лидер и колега в Парламента Делян Добрев е една достойна постъпка на достоен човек. ”, каза и народният представител Георги Станков и категорично обяви, че той няма да подкрепи оставката му в пленарна зала.

    Становище от името на общинските съветници на ГЕРБ в Хасково представи Таня Захариева, а то е, че не приемат оставката на Добрев. „Но кой трябва всъщност да даде достойно и морално оставката си, едва ли това е Делян Добрев, защото всички стоим зад него? ”, попита риторично председателката на местния парламент.

    От името на кметовете на ГЕРБ пък подкрепа към областния лидер изказа градоначалникът на Димитровград Иво Димов.

    Според личното му мнение обаче обявеното напускане от всички позиции и оттеглянето от политиката е била емоционална постъпка от страна на Добрев, необяснима за него. В защита за обвиненията, че Добрев е кадрувал за позиции в общинското администрация Иво Димов каза, че няма сила, която да накара един кмет да назначи някого в съответната община, ако той не става за определената длъжност. „Как кадрува точно Добрев, при положение, че кметът на общината си е сложил подписа под определено назначение? Ако кметът не е съглсен, никой не може да го накара да постави подписа си. "

    От ГЕРБ за пореден път посочиха, че БСП е в основата на интригата за Добрев и оттам са го атакували с „лъжи“. От ръковоството на местните структури признаха, че за кризата не са търсили диалог с кмета Бливанов, нито пък той е искал среща. Станислав Дечев добави „Нашият офис е винаги отворен и всеки е добре дошъл в него. "

    Стана ясно, че ако Добрев депозира оставката си в Парламента в понеделник, то най-рано тя ще бъде гласувана в сряда. От Хасковската структура обаче обявиха, че колегите им от други общински и областни ръководства вече също са изказали подкрепа на Делян Добрев, а депутатите от други региони от ПГ са категорични, че ще гласуват с „против“ иска му да напусне Парламента.

    Засега лидерът на партията Бойко Борисов не е коментирал нито изявлението на Кмета Добри Беливанов, нито обявеното излизане от политиката на Делян Добрев. Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов обаче вече изказа подкрепа към депутата.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (130)

    • 1
      Ро
      Робинята Изаура - 6943 епизод!
      120 -67
      16:01, 1 окт 2017
      Цирк долнопробен разиграват от герб. Не ви е ли е срам от хасковлии бе? Беливанов наистина е най-некадърния и слаб кмет. И това, че две години е вървял по гайдата на герберастите и си е пълнил гушата, а сега като видя дебелия взе че направи някакви тъпи ходове с едни мижави писма, още повече доказва неговата слабост, некомпетентност и неспособност да се справи със задълженията си като кмет. Справка – тоталната разруха на Хасково. Това е от ясно по-ясно. Отношенията му с герб и разни политически трупове какво общо имат с невъзможността му да ръководи града? Докога ще ни занимавате с тая трагедия партийна???????
      • 57
        578643908345
        146 -28
        16:11, 1 окт 2017
        Троловете в действие, тези които се храните от Добрев ли му искате оставката на Беливанов?
      • По
        Порчо
        82 -9
        18:10, 1 окт 2017
        Най ме кефи портета на масата. Като в онази песен. А потретът от стената, само ме следи... Сиреч, Бацето може да го няма, но ТОЙ всичко вижда, защото ТОЙ е строг, но справедлив! Интересно, когато калинките отиват да седнат в президиума дали удрят по едно темане? И защо на масата бе хайвани? Ще сложите един голям, много голям портрет отзад зад вас, та да могат всички предани гербери като влязат да бият по едно чело в земята. Защото каквото и да си приказвате, ще стане това, което ТОЙ каже. Като ще го правите, както едно време се мазнеха на бай Тошо и вие го направете като тях.
      • Въ
        Въпрос
        86 -15
        18:32, 1 окт 2017
        Да попитам защо нападат дядо,той ли изкара кирливите ризи на Дилянчо.Или просто трябва да има някой виновен за техния провал.
      • To
        todor
        74 -14
        19:30, 1 окт 2017
        само да питам тези неграмотници , кой смятат , че ще им иска гласуване. Профани оставката се предава на ЦИК и те представят решение , кои заема освободеното място . Какво гласуване сънуват , какви пет лева , сигурно Иво Димов дето завърши невидимият уневерситет им е дал този акъл. Толкова много калинки , че ми стана еко.
      • Го
        гост
        4 -1
        11:54, 2 окт 2017
        Който санирал- санирал, кака са ожени.....
      • Чи
        Чичо ЦОНЧО
        1 0
        12:32, 5 окт 2017
        Всички герберастки измислици от гр.Хасково сега ще лапате дъртия *** на дяда Добри!
    • 2
      То
      Той
      49 -7
      16:03, 1 окт 2017
      Това нормално ли е?
      • Ке
        КЕНАНСКИЯ МАЙМУН
        52 -8
        18:02, 1 окт 2017
        Герб Хасково иска отлъчването на Беливанов от партията
        ....
        Направо герберастите да платят владиката николай да му удари една анатема :)))
      • Jo
        John
        19 -4
        23:30, 1 окт 2017
        делян е евангелист, владиката му си има друго име...
    • 3
      Gr
      Grajdanin
      50 -134
      16:05, 1 окт 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 4
      Фи
      Филката
      54 -134
      16:06, 1 окт 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 5
      Ян
      янко митев
      152 -90
      16:06, 1 окт 2017
      Имам въпрос? Утре" Хасково нет" ще съществува ли след като Делян Добрев няма да им дава указания какво да пишат?
      • Мн
        Много си се объркал
        39 -61
        16:14, 1 окт 2017
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
      • Ха
        Хаха
        25 -12
        18:25, 1 окт 2017
        Хасковонет утре ще го има, но Хасково лайв най вероятно не
      • Те
        Тенчо
        13 -15
        20:15, 1 окт 2017
        Хасково лайф е стожер на неЗАВИСИМАТА журналистика
    • 6
      Бр
      Браво
      53 -117
      16:08, 1 окт 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 7
      Rr
      Rrrrrrrrr
      111 -36
      16:10, 1 окт 2017
      Смешници, искате още повече да се изложите. Срам и позор сте за партията ГЕРБ.
    • 8
      Ni
      Niki
      35 -73
      16:10, 1 окт 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • ..
        ....
        56 -11
        19:31, 1 окт 2017
        Беливанов не е ли техен човек, или е прекалено честен за тях
      • Vi
        virginian
        50 -9
        19:50, 1 окт 2017
        Подкрепят си се, за да не останат на празна ясла!
    • 9
      Ми
      мило ми е
      77 -12
      16:11, 1 окт 2017
      Да не пият всички с ББ сутрешно кафе! Вие всички наливахте вода във воденицата на този скандал! ГЕРБ Хасково не се съглася с мнението на Борисов! Или казват щенията на Добрев, уж оставка, ама с мераци за ощееее
    • 10
      Гр
      Гражданин
      135 -34
      16:13, 1 окт 2017
      Беливанов им показа средния, евала! К*р за Делян и тия около него.
      • Ка
        Карла
        26 -58
        16:24, 1 окт 2017
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • 11
      Bl
      blabla
      79 -6
      16:14, 1 окт 2017
      защо ни занимават със себе си. от имам чувството, че не живея в град, а в сапунен сериал
    • 12
      Ге
      Гербаджийска работа
      148 -21
      16:15, 1 окт 2017
      След Добрев всичките тези трябва да си подадат оставката. Това показва, че са съгласни с феодалските действия на съратника им. Погледнато, от всички тези има трески за дялане. Вземете само димитровградския кмет как излъга цяла България за фалшивата си диплома. Какъв морал може да има в тези. Ако са коректни, в знак на солидарност към феодала, да си подадат оставката. Какъв гьонсуратлък трябва да имаш, след като всички разбраха за действията в Хасковската община. Показва едно, че тези няма да се променят и показват ината си пред избирателите и се правят, че нищо не е станало. От тук трябва да стане промяната, в политиката да влизат чисти пред закона хора. Необременени, с мисъл за просперитет на народа, а не лични облаги.
      • Jo
        John
        7 -2
        23:33, 1 окт 2017
        аз си мислех, че той ще поеме щафетата, а той тръгнал заедно с лемингите към пропастта...
    • 13
      Ге
      Георги
      42 -113
      16:16, 1 окт 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Пл
        Пламен
        94 -12
        16:39, 1 окт 2017
        Сигурен ли си че градът ни обезлюдява заради Беливанов?
      • Дя
        дядо йоцо
        68 -3
        17:40, 1 окт 2017
        Градът обезлюдява, защото всички сте овце... Този ви се извинява, друг ви праща да пасете, трети рецитират каквото му кажат, четвърти се нагажда за постчето... И всички тези се оправиха до девето коляно, а циркът ви го оставиха.... Ситият не вярва на гладния, вие какво чакате някой да ви помага ли? Да, те ви помагат, за да са толкова богати, колкото са сега!
      • Беливанов играе мръсно, защото не се самоуби в морето край Монако, а се върна и не се предава, така ли? Кой изчака кмета да излезе в отпуска и да иде в чужбина, за да пусне валкириите си и да започнат тази кампания за изпиране на мръсните си гащи? Това което направи Делянчо беше меко казано подло, защото можеше тези въпроси да бъдат поставени от ОбС или директно, когато кметът е тук. Кой няма очи да излезе, а призовава на открити дебати? Ако продължават този цирк всички вкупом ще станат излишни, а че вече нямат позиции в Хасково не е виновно БСП, а тяхното самодоволство и наглост. Боли донесли 100 милиона, у нас една стотинка не са донесли, да не ми се хвалят!
      • Ск
        скат
        26 -2
        22:57, 1 окт 2017
        ..........да напада един успял и проспериращ човек.Били ми написал кой беше Дилян Добрев преди да влезне в ГЕРБ,когато си на власт почитатели/приятели/ много,но след месец никой от Вас няма да си спомня какво се е случило в Хасково.
    • 14
      Ди
      Диана Дебелата
      47 -97
      16:16, 1 окт 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Ko
        Kozarev
        5 0
        12:32, 2 окт 2017
        Да станете дебел колкото дебелата и то по причината, заради която тя е дебела! Израз на лошо възпитание е да се подиграваш на физическите недъзи на хората.
        В България има закон, който указва кой и кога избира кмета. Една клика се събрали, докато той е в отпуск и ревнали дай оставка, трябва да е луд да ви се върже. Защо не му поискаха оставка открито, когато си е тука с доводи и аргументи. Ай сиктир бе писна ми да слушам за един светофар от 50 хиляди....толкова ли няма за какво друго да дъвчете. Купил светофар- работи хубав е ...ами оня като слагаше разни кули паметничета и изнудваше хората за дарения за тях/ и мен е изнудвал щото съм строител/ -хубав ли беше? още повече че 50 хиляди ги виждаме в светофар не са откраднати не са изчезнали -ха проверете кое колко струва пък тогава дрънкайте. Дайте да видим ти ясветофари по колко пари върват -ама сложете и постявянето кабели постаменти и т.н И после пак дрънкайте за светофа. Те че показаха на ГЕРБ червена светлина показаха..сега е въпроса до къде ще им стигне гьонсуратлъка
    • 15
      Ха
      хасково
      41 -89
      16:16, 1 окт 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Пл
        Пламен
        77 -13
        16:46, 1 окт 2017
        Заради Беливанов ли си отидоха?
      • Ха
        хасково
        24 -9
        16:52, 1 окт 2017
        Далеч съм от идеята, че си тръгнаха заради мен...
      • До
        До Хасково
        1 -1
        10:37, 2 окт 2017
        Успя да ме разсмееш. Давай другия виц.
    • 16
      12
      123
      88 -11
      16:17, 1 окт 2017
      Преди да излязат с тази декларация,допитаха ли се до членската им маса,какво мисли по въпроса?!
      • Съ
        Съмнявам се
        0 0
        13:01, 4 окт 2017
        Защото в Република не могат да говорят на Български така че и да се допитат няма да могат да разберат отговора.
    • 17
      Ис
      Искендер
      20 -66
      16:18, 1 окт 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • До
        До Хасково
        9 0
        10:40, 2 окт 2017
        Посочи ми разликата между ДПС и ГЕРБ, щото аз не я виждам. Нито пък между ГЕРБ и БСП. Едни и същи номенклатурчици, ДС кадри, обръчи от фирми, шуробаджанашки номера и една и съща простотия. Разлика няма, няма и оправия!
    • 18
      Ан
      Ана
      32 -69
      16:19, 1 окт 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 19
      Ка
      Карла
      34 -75
      16:20, 1 окт 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Ск
        скат
        19 -5
        23:09, 1 окт 2017
        Кмета не се оправдава,ДЕЛЯН ПЛАЧЕ,......взеха ми играчката.
    • 20
      Ди
      Диана
      112 -17
      16:20, 1 окт 2017
      Тази снимка представителна извадка на шуробаджанащината в област Хасково ли е? По-отвратителна трагедия на вкопчени във властта не съм видяла. Целият този театър - на наш гръб. Да ни е яка гърбината, драги зрители.
    • 21
      Ив
      ивка
      34 -94
      16:22, 1 окт 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • ЯС
        я стига
        77 -23
        16:33, 1 окт 2017
        Ивка, пий си валеряна и лягай да спиш и да сънуваш ДД, ББ ЦЦ и т.н. дано се упокоиш и отрезвиш мисълта си щото само простотии ръсиш. Къде беше политическата подкрепа за Хасково тия 2 години? А? Какво се направи в тоя клет град ? А Ивке? Защо ти я от снимката нищо не сътвориха за града ,а цоцаха от баницата и си мълчаха ,я се скрий
      • Пр
        Проста овца
        53 -10
        18:10, 1 окт 2017
        Ама ейся пача,,това саниране да не без пари?Тия данъци,такси?!Видяхме в Севлиево какво стана след 1год санирани,видяхме и Рилски,малко либлокове прокапаха?!А,че откакто е Гроб на власт, -17милиарда Ивке,децата ти,като се родят или мойте,вече почват с борч....
    • 22
      Се
      Сем
      68 -13
      16:25, 1 окт 2017
      Стана ми мъчно и на мен.Пуснах сълза и малко сопол.Слизам до магазина и гледам едни дето приличат на тия от снимката изкупиха носните кърпи.Имате ли инфо къде има носни кърпи?
    • 23
      Ив
      ивка
      39 -68
      16:26, 1 окт 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Ив
        ивона
        43 -7
        18:45, 1 окт 2017
        Ти не си чула май,че баща му продава 24 построени с наши пари,че той коли и беси,че той назначава на всички ключови позиции в града
    • 24
      Св
      СВЕТЛОЗАРА
      41 -92
      16:27, 1 окт 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Съ
        Съмнявам се
        1 0
        13:15, 4 окт 2017
        Какво приемаш освен ако не си депутат. Ти нямаш власт за това. Споко останалите от шайката в парламента няма да приемат оставката .Шоуто (кражбата) трябва да продължи.
    • 25
      Ха
      хасково
      32 -58
      16:35, 1 окт 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 26
      До
      Дон Чичо
      72 -5
      16:38, 1 окт 2017
      Мафиотска война между клана на Дон Дилян Корлеоне и Дон Добри Соорано
      А капо де тути капи Дон Бойко Капоне не знае чия страна да вземе
    • 27
      Само не разбрах зам.кметовете, секретаря на общината и финансовите шефове в общината дали го подкрепят също? Трябваше и те да са на снимката.
    • 28
      De
      Deljano fen
      73 -19
      16:42, 1 окт 2017
      Оставката му е най- добрия изход от ситуацията, която сам създаде. Защитавате го, като махленските деца- пред майката на наказаното. Не ви подхожда на позициите и възрастта.
    • 29
      Gr
      Grajdanin
      24 -56
      16:51, 1 окт 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 30
      На
      Назнавйщ
      121 -16
      16:53, 1 окт 2017
      Мен щеше да ме е срам да обяснявам на хората колко читав човек е Делян Добрев! Този който съсипа толкова хора в Хасково! Този който няма скрупули и съсипва човешки животи в името на властта и парите! Един комплексар с писклив гласец! Къде не се отчете, Делянчо?! Затова ли те издухаха? Какво скри, пиле шарено? Има видов ден и се надявам да ти вземат всичко това, което си откраднал!
    • 31
      Сс
      сссссс
      34 -67
      16:54, 1 окт 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 32
      Ак
      акви
      27 -10
      17:00, 1 окт 2017
      Вие като сте толкова "смела" защо не питате постоянно тези които хвалите какво направиха освен едно телевизионно предаване за същата тази къща на гореспоменатия от Вас ?
    • 33
      Ге
      Георги
      20 -52
      17:02, 1 окт 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 34
      78
      7878788888..............
      87 -7
      17:06, 1 окт 2017
      Един съвет: преди да искате оставки и отлъчване от партията, да бяхте попитали какво мисли ББ по този въпрос. Защото оставка на Д.Беливанов означава избори, а ГЕРБ иска ли избори? Утре да не се налага да отговаряте на неудобни въпроси на журналисти. Мислете преди да правите нещо, за да не стане същата като с Д. Добрев. Народа има много хубава поговорка "вола като рие, на гърба му пада".
    • 35
      De
      Deljano fen
      104 -12
      17:12, 1 окт 2017
      Това е най-жалкото. Използваха Беливанов на изборите преди две години, никой друг дори не искаше да се кандидатира защото при евентуална загуба Иванов щеше да смачка загубилия герб кандидат. Сега обаче, Беливанов не слуша достатъчно и вече е лош. Ай сиктир.
    • 36
      Ян
      янко митев
      100 -10
      17:22, 1 окт 2017
      Разходих се из града - потънал е в скръб навсякъде спуснати черни знамена по улиците гербаджии леят сълзи шахтите не могат да поемат водата от горчиви сълзи СРЪБ МАСОВА ГЕРБЕРСКА СКРЪБ Лилянов Минев Гаргов носят ХОРУГВИ с образа на ДЕЛЯНЧА В църквите свещеници служат ЗАУПОКОЙНА молитва за голямата загуба Росица Миглена и Биляна палят свещ след свещ в църквата молейки се за спасение на сдруженията фирмите и съдружниците и за ОСТАВКАТА на АНТИХРИСТА дядо Добри Бай Добри отзарана е в кабинета си барикадиран от прозореца се вижда поставена картечница МАКСИМ Експерта по сигурноста Р Атанасов е осигурил кръгова отбрана на Общината със силите на КОРЗ охраната и чистачките Експерти заедно с Кмета са надвесени над карта на хасково и обмислят стратегия на отбраната В един от ъглите на кметския кабинет Магито Петрова води протокол на съвещанието БСП са в шок от случващото се -- млади бесепари с бухалки палки и железни тръби ревът -- Напред към кметството Старата гвардия синове на бивши партизани и ятаци зове ---- да се извади незаконо съхрняваното досега оръжие на бащите им и да тръгнат към връх АИДА Там в старите землянки да изчакат събитията -- нямат храна но има чиста и студена водица Групата се ръководи от Росен Араклиев Братя Станчеви Братя Илчеви Иван и Красю както и Христо Бялков Сборен пункт Болярово
      • Ян
        янко митев
        45 -1
        17:57, 1 окт 2017
        Не съм го писал аз ама е интересно...
    • 37
      Ba
      bax mama mu
      61 -2
      17:24, 1 окт 2017
      От всичко изчетено до тук стигнах до извода че днес троловете работят извънаредно .Явно ще получат двоен надник утре. Ми седнете пийте си ракията или си свалете розовите очила и излезте малко из града да видите каква кочина сте сътворили.Не съм гласувал и няма да гласувам защото който и да дойде на власт гледа да се уяде до трудноподвижност а на народа изнемогва.Да точно това е истината народа изнемогва и не го интересува кой къде карал Бентли или кой с кого спал или кой какво е срал. Интересува го да живее малко по добре. Сега троловете с розови очила ще ме оборят че живота е прекрасен.Прекрасен за вас но не и за обикновения българин със 150лева пенсия или 500 лева заплата
      Наздраве от мен
      • До
        До Хасково
        3 0
        10:49, 2 окт 2017
        Щом не ходиш да гласуваш, което значи че оставяш на друг да решава съдбата ти, не заслужаваш и 500лв. заплата да вземаш.
    • 38
      Ко
      Кочо Честименски
      57 -8
      17:35, 1 окт 2017
      Партийните ядки по места жалят за другаря. Правилно! Утре очаквайте спонтанни събрания на трудови колективи, на които да се подкрепи падналия в бой герой. 🙂
    • 39
      Го
      Головодкина
      66 -6
      17:48, 1 окт 2017
      Къде им е членската маса-роднини,братовчеди,всички свързани с разни общински и областни структури и най-вече РЕПУБЛИКА И ВЪЗРАЖДАНЕ.Тия хора имат ли морал или за пореден път ни разиграват театро.Всеки нормален хасковлия знае истината,защото е очевадна.Навремето Иван Петров като кадруваше,чрез Стаматов извади истината за апартаментите на Цветанов.Тия от Герб са пълен ташак.
    • 40
      Ке
      КЕНАНСКИЯ МАЙМУН
      37 -1
      18:04, 1 окт 2017
      5 хасковски попа пред кметството
      суджук инквизитора от герб чете присъдата
      анатема и на кладата :))))
      ....
    • 41
      Го
      Гошо
      67 -13
      18:08, 1 окт 2017
      Евгения да си събира всички протежета около нея и начело с Делян Добрев да си подават оставката.Тези от Герб не стават за нищо.
      • Jo
        John
        15 -4
        23:41, 1 окт 2017
        е че, то има ли читав депутат от Хасково последните 15 години, всичките са хвани единия, удари го в другия!
    • 42
      Ке
      КЕНАНСКИЯ МАЙМУН
      53 -9
      18:25, 1 окт 2017
      Кумицата (Евгения Ангелова) с младенеца (Делян Добрев) ...
      ...
      Хаскьойска статуя :))
      • Ке
        КЕНАНСКИЯ МАЙМУН
        40 -5
        18:37, 1 окт 2017
        Преди изборите всичките герберасти в
        свети арахангел михаил и отец златко им прави молебен за здраве
        ...
        А днеска са си скочили на вратовете като хиени
        ....
        Баси християните :))))
    • 43
      Pe
      Peeef
      27 -36
      18:28, 1 окт 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 44
      Ми
      милев
      66 -15
      18:29, 1 окт 2017
      Гьонсурати, ей гьонсурати! Тия хора на друга планета ли живеят? В Хасково думата Д.Добрев води само до алергични реакции,а те тръгнали да го защитават. Гербаджии,гласувам за партията от създаването й,но вече с пистолет на челото не можете да ме накарате да направя това.И това е само заради гнусния Малък мавър.Около него вони и освен да си запушиш носа и да подминеш нищо друго не може да се направи.
    • 45
      Ан
      Антон
      49 -3
      18:39, 1 окт 2017
      Много се извинявам, но ние на Младежки хълм отново нямаме вода! От ВиК да не са подали оставка, че ги търся за информация, а никви ги няма? Омръзна ми, хора, имам чувството, че не живея в 21 век!!!!
      • Пи
        Питайте Добрев старши
        40 -4
        20:47, 1 окт 2017
        Той избра и назначи управителя на ВИК-Тодор Марков,за когото казват, че след него трева не никне.....и вода не тече
    • 46
      As
      asko
      28 -2
      18:43, 1 окт 2017
      Извинете, но има нещо непонятно Имаме два казуса: Единият с назначенията в Общината на близки до Д.Д. така наречени специалисти - вярно ли е или не? Втория с дейността на Кмета - спрявя ли се или не? Да напомня, че оставка е морален акт и кой и какъв ще е този, които ще каже "Е щом толкова ме искате оставам", въпреки че е говорил с баш Шефа. Всичко това изглежда на засвидетелстване на вярност, по каква причина, те си знаят, а може би за запазване на статуквото.
    • 47
      Ид
      Иди, иди!
      74 -12
      18:45, 1 окт 2017
      Гледам и не вярвам на очите си. Седна ли една маса "ръководството на Герб - Хасково" и начело със Станчо и се изкават : Не приемаме оставката на Добрев, искаме тази на Беливанов?
      Абе Станчо , момчето ми , иди до София като си толкова смел Каймаканин, да го кажеш в лицето на Борисов! Иди, иди!
      Иди да му обясниш как точно без да си се допитал до членската маса ,която гласува за Герб на тези местни избори,искаш оставка на кмета? Всички на снимката сте там където сте благодарение на името на Бойко Борисов! А за теб Станчо никой не е гласувал! Ти си един парашутист като всеки областен.Не го забравяй Станчо!
      • По
        Подкрепям горния коментар
        47 -6
        20:09, 1 окт 2017
        Какви са тия изявления на ГЕРБ? Не стига че ги надробихте такива ами и продължавате. Спрете се, вредите на себе си и на града. Кой ви е позволил? Вие хората питахте ли?С вашите симпатизанти говорихте ли?Казаха ли ви колко се оплескахте?Казаха ли ви колко ги е срам от вас! Серсеми! За града да бяхте помислили преди да надробите това! Срам, от началото до края! Приискало им се е навсякъде да са все те,с всичко само те да се разпореждат ... с хората да не говорят, ето какво направихте накрая
    • 48
      Ch
      chi
      50 -5
      18:51, 1 окт 2017
      Голем цирк от прости хора!
    • 49
      С
      с
      39 -5
      18:56, 1 окт 2017
      Абе Антоне ами Гербаджията Антон Иванов е до вас бе на ул СИМЕОН ВЕЛИКИ номер 1 Само че трудно ще го намирите той е на барикадата в момента срещу Беливановците А и в кооперацията му има ЗЛО КУЧЕ така че внимавайте И с водата не се отчайвайте ние остаряхме с тоя проблем на ХЪЛМА прогнозирам че не само вие но и внуците ви ще остареят с този проблем Смело напред С ГЕРБЕРСКИ ПОЗДРАВ Янко Митев
    • 50
      То
      Тодор
      21 -18
      19:01, 1 окт 2017
      Най после д. добрев не гледа надменно и с пренебрежение. Областен лидер да стане Иво димитроградски.Нови избори за общински съвет.
    • 51
      Гл
      Гласоподавател
      57 -9
      19:05, 1 окт 2017
      В случая Борисов е прав да отстрани Делян Добрев, защото не е морално,а още по-малко е законно, всичко което се случва в общината през последните две години.Целия този рекет,нагласените конкурси,корупцията, хората в Хасково не гласуваха за това.Гласуваха за промяна , гласуваха за Герб за да премахнат феодала Георги Иванов,който работеше със същия кръг от хора на Делян Добрев.Всеки знае колко е чувствителен българина на тема шуробаджанащина, особенно когато става въпрос за малки населени места проблема е още по болен.И как при все че всички се познаваме в Хасково, опорочиха конкурсите и наложиха тези назначения по-брутален начин.Това говори единствено за наглост и цинизъм.Ние не гласувахме за това.
    • 52
      ИА
      И аз гласувах за Герб
      70 -9
      19:13, 1 окт 2017
      В крайна сметка хората в Хасково гласуваха за бай Добри, хубав или лош той е кмет. А и смятам ,че се изисква голяма смелов да се опълчиш на хората на Делян Добрев в града. Ако не ми вярвате , пробвайте.
      Разбирам го областния със заплата от 4000лв. на месец, защо не приема оставката на Делян Добрев.Мисля всички разбират това.Но едно не разбирам.В ролята на какъв иска оставката на кмета Станчо Дечев?
      Аз мога да си позволя да му искам оставката на бай Добри, понеже гласувах за него. Ама за Станчо не ми е ясно кой е гласувал?
      • Ве
        Вечерни новини
        54 -8
        19:20, 1 окт 2017
        За да станеш областен ти трябва само един глас.В случея Делян Добрев е гласувал за Станчо Тъпото и сега нормално да не приема оставката на шефа си.Ако благодарени на мен взимаш 4000лв. на месец и утре ме няма и трябва да ти спра кеша, ще ми приемеш ли оставката? Между другото Миленка се връща на работа в областния!
    • 53
      Ha
      Hanko yanko
      60 -8
      19:18, 1 окт 2017
      А тази Евгения и този Станков като депутати чухте ли ги изобщо в парламента? Какво допринесоха уж като такива за Хасково? Тези двамата не могат да се изразяват бе като Атаманчо пък избори щели да правят! Освен да взимат по 5000 лв. заплати да ни кажат друго какво са направили и с какво са заслужили тези хилядарки?
      • Ма
        Марияна
        55 -7
        19:54, 1 окт 2017
        Моля,моля, станков го чухме................ Със станислав дечев двамата са вземали всички пасища в община харманли, любимец и свиленград като бели петна

        честито
      • Те
        Тенчо
        35 -1
        21:01, 1 окт 2017
        Сигурно ще става кравар
    • 54
      По
      По-добре че не питат
      51 -9
      19:27, 1 окт 2017
      Борисов се е хванал за главата като ги е видял каква шуробаджанащината e в Хасково-Герб. Кумци-кумици-шурей-баджанаци-сватанаци и стринки.Всички до един назначени без конкурси. Ама по-добре с това да се занимават хората отколкото със 100-те милиона за обществени поръчки.
    • 55
      Ам
      ами сега?
      58 -5
      19:28, 1 окт 2017
      ГЕРБ-Хасково, дали сте доволни от скандалите, които се започнаха с медийното ви изявление срещу вашия си кмет? По-нелепо действие е трудно да се измисли- сами да си бламирате общинската власт и да очаквате Господ ли да слезе за да оправи нещата за оставащите две години и то ако евентуално отново спечелите изборите за кмет???. А най-лошото е, че от всички тия безумни циркове не спечели нито ГЕРБ, нито Хасково.
    • 56
      Ди
      Димитровграда
      49 -6
      19:28, 1 окт 2017
      Иво Димов, Защо не вземеш тази "фамилия" в оставки в твоята община Димитровград? Нали си много отворен, хайде да те видим щом толкова са невинни души.
    • 57
      Пр
      принцесата от Монако
      17 -47
      19:48, 1 окт 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 58
      Бр
      Братовчеда Понс
      72 -4
      19:49, 1 окт 2017
      Може ли Даниел Гаргов да е председател на комисията по финанси и бюджет в Общината, а жена му Росица Гарова да е директор на Финансова дирекция.В така създалата се ситуация Гаргов трябва да следи и контолира работата на жена си,чиято работа е да разпределя плащанията с общински пари по обществени поръчки,и да участва в самото одобряване на общински поръчки. Това нормално е ? Има ли проблем ?
      Някой от вас, който е женен, да си каже със ръка на сърцето, може ли да управлява жена си? Ама честно си кажете.
      • As
        ass
        3 -5
        09:35, 2 окт 2017
        Може,нормално е и няма проблем ти изглежда нищо не можеш да управляваш и затова имаш проблем
    • 59
      АС
      А селските кметове
      25 -1
      20:00, 1 окт 2017
      ще излязат ли с декларация и мнение?Ще могат ли да работят с Беливанов?
    • 60
      Ма
      Марияна
      67 -6
      20:01, 1 окт 2017
      Това което делян си направи с кампанията против кмета е сууууупер автогол .
      Ха ха
      а сега на къде????
    • 61
      Ка
      Кастор Трой
      52 -7
      20:10, 1 окт 2017
      Темата за дядо Добри се скрие зад корупцията която ПП ГЕРБ поущрява на всички нива в държавата няма какво да се правим че не го виждате и виждаме.Дядо Добри ги хвана ве дна голяма далавера която искаха да направят и веднага кмета е виновен.Ние сме европейска държава, която трябва да реши този проблем. Между другото, корупция има навсякъде в Европа, просто нивото на корупция у нас е твърде високо, даже бих казал недопустимо високо. Така че трябва да се стремим към едно разумно ограничаване на тази корупция и мисля, че рано или късно ще постигнем такъв ефект. Т.е., ако искам да го кажа политически некоректно, трябва да се краде по-малко г—н Делянчо
    • 62
      Тр
      Тракиец
      51 -7
      20:16, 1 окт 2017
      Гласувах за Герб само заради Борисов,а местните гербери се оказаха голяма глутница. С действията си само показват колко са зависими от Делян. Как пък не се намери един да излезе и да си подаде оставката заедно с него, щом му е толкова лоялен и задължен?
    • 63
      Ка
      Кастор Трой
      30 -2
      20:27, 1 окт 2017
      Админите на хасково.нет да не ми търкат коментарите да не си правят нов саит....или да се чудят кво става с този или вие господа или господин админ не зачиташ свободата на словото в една демократична държава.
      • Кл
        Клара
        8 -4
        23:12, 1 окт 2017
        От моя опит да ти кажа, като пишеш много обидни коментари и ти ги махат. Май наистина така трябва да правят.Мерете си приказките, не се сърдете на тях.
    • 64
      С
      с
      17 -25
      20:57, 1 окт 2017
      Четох коментара на Янко Митев и отидох до Общината... Виж коментара
    • 65
      Pr
      prasò
      59 -9
      21:10, 1 окт 2017
      ако има нови кметски избори в Хасково, ГЕРБ ще ги загуби - хората са отвратени
    • 66
      То
      Тодор
      17 -3
      21:47, 1 окт 2017
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
      • Ка
        Кастор Трой
        8 -1
        22:24, 1 окт 2017
        Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 67
      Пр
      просяк
      12 -34
      22:05, 1 окт 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 68
      12
      123
      38 -1
      22:09, 1 окт 2017
      Само да попитам,тези дето дадоха оставки го направиха,защото се дистанцират от кмета,нали така,а тези гербаджии назначени на разни постове,които се скатават,да разбираме ли,че застават зад кмета като негов екип,нпр.главния архитект и татко й,началничката на отдел социални дейности,диреткорите на +копрогрес и Туристическия център и всички останали?!
    • 69
      Бе
      Бедния рибар
      33 -5
      22:21, 1 окт 2017
      Е хубу Бентливанов ще подаде оставка и после? Пак трябва да има избори, само че предният път спечелиха по две причини, първо наказателен вот срещу бившия кмет и второ гласуваха за един човек, който смятаха и /все още някои смятат за читав/, няма личности, а и хората вече не им вярват-ситуацията е от шаха и е пат /неразрешима/ за Герб и мат за хасковлии !
    • 70
      Хю
      ХЮСТЪН
      43 -9
      22:37, 1 окт 2017
      Гадна педерогербераска шайка.хората ви плюят а те си мислят че дъжд ги вали ,колко трябва да си дебил да не виждаш подалеч от но си!!!!!!!!!!!!!
    • 71
      Ло
      лори
      49 -6
      22:48, 1 окт 2017
      Дилянчоооо, като н...кан беше по телевизията. Привика те сутринта да ти чете конското и те изхвърлиха! Признай си моето момче,гледаше като наказан ученик пред вратата на директора! Мъкааа,мъкаааааааааа!



    • 72
      Ив
      Ива
      23 -2
      23:10, 1 окт 2017
      В тефтерчето на В.Левски пише " Хайде, байо, да си кажем грешките, ти- твоите, аз - моите , и да тръгнем напред" - извинявам се , ако не съм точна в перифразата.Но само така може да се върви напред ! Иначе всичко е, кой да води бащина дружина. Подайте си ръце в името на избирателите. Защо тогава носим венци и се прекланяме пред подвига на нашите велики мъже, отдали живота си за Родината ? Само по Протокол, Сценарий , или що ? Ами да не го правим, като не можем да следваме заръките им . Подозирам и нещо друго, че младите искат кметът да бъде едва ли не, техен връстник. В близкото ни минало млади и възрастни работеха заедно, имаше приемственост. И от младия има какво да научиш и от възрастния. Помагаха си. А сега какво ? Всеки се стреми с едни гърди напред, но в името на какво? Всеки сам може да си даде отговор.
    • 73
      Ба
      Бай Кор
      50 -4
      23:22, 1 окт 2017
      Мавъре след като вече Бойко те изрита като мръсно куче от политиката , по интересно е какво ще направи сега Величко Минев след като най-нагло се опита да си избършеш ръцете с него ..... онзи същия който е съдружник на братовчед ти Гаргов и на Лилянов и заедно те платиха депутатското ти място, същия Минев с който и ти си съдружник в една фирма ......и ти двулична неблагодарно мършо плюеш по него пред цяла България и го наричаш червен
      Дали няма и от Хасково да те изритат като мръсно куче
    • 74
      Ив
      Ива
      3 -9
      23:28, 1 окт 2017
      "не се гаси туй, що не гасне" Дано по-скоро бъде п... Виж коментара
    • 75
      Су
      СУДЖУК
      41 -4
      23:38, 1 окт 2017
      Бойко вече е издал присъдата на шмекера, защото момченцето злоупотреби с фирмата ГЕРБ.
      Той не е глупав и бяга като дявол от тамян от подобни дребни тарикатчета , въпреки че такива му въртят политиката в провинцията.
      За суджука от Добрич беше категоричен на глас , а сега ще мълчи заради любимеца си от Хасково.
      Той знае , че Енергетика в Хасково вече не е това което беше .
      Сега ще има опяване на мъченика от наредените на софричката на които е сипнал нещо в канчето .
      И ще се ослушват кой ли ще е новият им ментор.
    • 76
      Ан
      Англичанина
      54 -10
      23:45, 1 окт 2017
      Всички Хасковлии в Лондон празнуваме края на политическата кариера на Дилянчо малката устичка и всичките мишоци около него които не могат да разделят на две магарета сламата обаче наредени на софрата!Долу ръцете от Добри Беливанов!Вън калинките и суджуците от общината!!

    • 77
      12
      123
      37 -2
      00:07, 2 окт 2017
      Всички,които искат истината да излезе наяве,да сложат край на шуробаджанашината и да изобличат лъжеца,да отидат в понеделник в НТС в 18:30 и да го кажат лично на Цветанов.Тук само си чешете езиците.
    • 78
      Да
      Да се чуди
      10 -21
      08:17, 2 окт 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Jo
        John
        7 0
        09:46, 2 окт 2017
        все едно - бкп и герб се спущат като партизани на необраните мандри!
      • До
        До Хасково
        17 -3
        10:43, 2 окт 2017
        Изборите ги изгуби Иванов, а не ги спечели ГЕРБ, разликата схващаш ли?
    • 79
      21
      214589
      7 -21
      08:43, 2 окт 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 80
      Да
      Да се чуди
      11 -11
      08:47, 2 окт 2017
      видяхте какво прави кметицата от БСП в Каварна.Това ли искате бе???
    • 81
      Ах
      ахаха
      15 0
      09:21, 2 окт 2017
      Разбрахме за позициите на Добрев, на Беливанов, на Йончева, за всички разбрахме, само за Сряда7 и общинския ѝ съветник не разбрахме. Бива ли такова медийно затъмнение! Срамота!
      • Jo
        John
        10 -1
        09:49, 2 окт 2017
        ей ся ще мине и ще цъкне дел на всички коментари, на бас, че делян би платил по левче за това!
    • 82
      Пиар по Герберски.....Всички Герберски структури в страната излизат с написания им текст , да бранят Делянчо......Но те бранят себе си , защото Делянчовите простотии са общовалидни.....
      Сега мъченика ще бъде канонизиран за светец , а шефа им ще го помилва по главицата с облекчение , че подопечните му преминаха пак през чистилището към правия път.....Но дали гражданите ще помилват Делянчо и подобни на него ......Надали....
    • 83
      Ла
      ЛАМБО-СВЕТЛИН
      20 -5
      10:42, 2 окт 2017
      Това ли е ГЕРБ Хасково-8 в президиума и 11 срещу тях-ай сиктир бе тия хора срам нямат ли?
      Защита на Дилян-добре,ама защо?
      Кое от казаното до тук не е вярно-за Гаргови ли,за Иванови ли,за кое по-точно?
      И то точно тези на снимката-що не имитирате щраус а?
      Или като маймунките-лъснал ни задника, ама на показ пред публиката?
    • 84
      Гь
      Гьотере видял
      19 -1
      14:01, 2 окт 2017
      ПП ГЕРБ ще направи огромна услуга на г-н Беливанов, ако го изключи от партията. В тази партия няма место за честни и почтени хора и г-н Беливанов няма место в нея. Надявам се, че г-н Беливанов ще почерпи, след като го изключат от ПП ГЕРБ.
    • 85
      Къ
      Къде са?
      2 0
      21:18, 2 окт 2017
      Прочетох 84 коментара,а уж са 126 !Къде са другите 42?
    Последни новини