От х:

Днес в x:

Две модерни игрища в Славеево и Кондово изградиха за 12 дни

Изображение 1 от 4

    Две модерни спортни площадки са изградени в селата Славеево и Кондово, съобщават от община Ивайловград. Модерните съоръжения са направени само за 12 работни дни от ОП "Спектър" в Ивайловград. Закупена е изкуствена настилка, 2 врати за футбол, 2 коша за баскетбол и мрежа за волейбол за всяко игрище. Стойността на двете съоръжения, които са с площ от 748 кв.метра, е 61 000 лева. Средствата са от бюджета на общината. Постигнатата ниска цена е благодарение на общинското предприятие, което е извършило проектирането, заравняването на терена, монтиране и поставяне на спортните съоръжения. Модерните игрища се отличават и с цветни разделителни ленти за отделните игри и високо качество на настилката.

    Площадките вече се радват на голям интерес от страна на децата. Кметът на Славеево Емил Палазов изказа своето задоволство, че през лятото малчуганите ще имат нови възможности за забавления.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      За
      зарята
      4 -2
      23:05, 18 авг 2017
      Догодина по същото време идете журналистите и снимайте пак тези модерни площадки.... изгледа ще е интересен... дали изобщо ше прилича на площадка?
    • 2
      За
      зарята ----
      0 -1
      09:09, 19 авг 2017
      по твойта логика нищо ново да не се направи тогава !!!! ще се научите да си пазите направеното
    • 3
      Ке
      Келеш
      2 0
      17:04, 19 авг 2017
      Усвояват се едни пари, хапвате луканка и смучите бита.... Няма лошо и площадки да правите само дето нямате постоянство и желание да подържате. Затова ще ми е интересно, какво ще се случи след година с тези усвоени площи. Нищо лично!!
    Последни новини