От х:

Днес в x:

На 45-ия си рожден ден Неохим събра 1718 лв. за дете в кома

1718 лв. събраха в петък на празничното парти за 45-тата годишнина на "Неохим инженеринг" служителите, ръководството и гостите на купона. Набраните средства са за операцията на 17-годшиня Наско Атанасов от Димитровград, който от 10 години е в будна кома.

Парите бяха събрани в открития вечерта благотворителен базар, на който организаторите предлагаха юбилейни чаши и бутилка вино. В дарителската акция се включиха кметът на Димитровград Стефан Димитров и тримата му заместници, които бяха гости на тържеството.

Купонът откри управителят на "Неохим инженеринг" ЕООД инж. Велизар Чолаков, който изказа признателност и благодарност към всички бивши и настоящи работници и служители за техния всеотдаен труд и принос, благодарение на който днес дружеството е сред водещите инженерингови фирми в България. Лични приветствия отправиха градоначалникът и главният изпълнителен директор на "Неохим" АД Димитър Димитров.

Богата празнична програма изнесоха от Общинския детски и младежки център. С най-новите си изпълнения юбилярите поздравиха танцьорите на балетна школа "Галаксико", детския танцов ансамбъл "Изворче", актьорът-мим Николай Колев и хип-хоп формацията към общинския център.

В навечерието на своята 45-ата годишнина "Неохим инженеринг" ЕООД бе отличен с наградата "Гепард" за най-динамично развиваща се компания в Димитровград за 2009 г. на вестник "Пари". Призът бе връчен от главния редактор на икономическото издание Стефан Неделчев на официална церемония в рамките на конференцията "Предизвикателствата пред бизнеса по време на финансова криза" в Стара Загора.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини