От х:

Днес в x:

Баба седна на опасна люлка до внучето и се строполи на земята

    Сигнал за опасна люлка на ул. “Княз Борис”, (между бул. Ракосвски” и ул. “Георги Кирков”) изпрати нашата читателка Женя Делчева. От няколко седмици детското съоръжение било разнебитено и паянтово, но вчера по-големи хлапета си играли там и съвсем го съсипали. Откъртен е единият стълб, който държи двете люлки. “Понеже на пръв поглед това не се вижда, децата сядат и като се залюлеят се озовават на земята. Няколко вече паднаха”, съобщи тя. За щастие нямало пострадали, падало се от ниско, но въпреки това не са изключени и инциденти, смятат съседите от блока. Повечето са нясно със състоянието на съоръжението и не позволяват на децата да се люлеят на него.

    Тази сутрин обаче възрастна жена седнала на люлката до внучето си и паднала на земята. Нашата читателка дори успяла да снима в този момент и ни изпрати снимката. Бабата не е пострадала.

    След подадения сигнал от общината реагираха и взеха мерки за обезопасяване на съоръжението. “Изпращам веднага “Екопрогрес” да видят какво е положението и да ремонтират люлката”, заяви заместник-кметът Велин Балкански.

    Тодор Кръшков

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (15)

    • 1
      Ал
      Али-Гатор
      21 -3
      11:17, 10 авг 2017
      Велин Балкански и той като Бочко Банкянски,Винаги в световъртежа на "предизвикателствата"./Абе тая люлка да не би да е от комунистическо още????/
      • Аз
        аз
        34 -4
        12:25, 10 авг 2017
        Всичко е от социалистическо време. И блоковете и къщите и люлките и заводите които ограбиха. Всичко. 28 години едни европе- де- расти се гаврят с българина ама и той голем ма- зохи- ст се оказа. Хубаво му е и пак гласува за тях
    • 2
      Di
      Dimo
      42 -11
      11:21, 10 авг 2017
      Ами ако "бабата" не е искала да я изтипосат пред целия град паднала? Питахте ли я дали е съгласна тази снимка да се качи? Изключително некоректно поведение от страна на хасково.нет за пореден път. Но нищо, важното е да си пълним сайта с "ексклузивни" новини.
      • Jo
        John
        29 -7
        11:29, 10 авг 2017
        хиените са дебнели някой да се пребие, да го снимат!
    • 3
      Да
      да
      29 -5
      11:44, 10 авг 2017
      ало хасково.нет ли е? ,,Да" ела те да ме снимате паднах от люлка
    • 4
      Чи
      Читател
      24 -10
      12:02, 10 авг 2017
      А вие всички които се заяждате не мислите ли че снимката може да е направенА за да се покаже колко е опасна люлката. Защото аз живея там и гледам как децата падат като круши от там. И моетодете е едно от тези които паднаха. И ако благодарение на тази снимка люлката се ремонтира няма да има повече ударени деца. Но не Вие гледате как само да се заядете с хората. Ако вашето дете е едно от падналите на дрго мнение щяхте да сте!!!
      • Он
        Онзи
        31 -4
        12:44, 10 авг 2017
        Снимки на счупената люлка могат да се направят и без да се показва жена, която току-що се е пребила. Не е ли по-нормално вместо да се снима да се помогне на жената да се изправи. Но няма да е интересно иначе. Няма да цъкат хората на новината. Жалка история
      • Ан
        Ангелина
        11 -1
        15:40, 10 авг 2017
        И вместо да гледате как децата падат, да бяхте уведомили общината. Щяха да дойдат и да отстранят проблема. Има няколко лесни и бързи начина за уведомяване. (не работя в общината)
      • Чи
        Читател
        12 -2
        17:26, 10 авг 2017
        Много мръсен народ сте. Не спряхте да се заяждате. Явно съм оведомила точно когото трябва защото точно след 2 часа люлката беше поправена. А като сме оведомявали общината сме чакали месеци без резултат. И за сведение на заяждащите се към хасково нет се обърнах с въпроса от кого да поискам помощ за случая и хората веднага помогнаха . Това че са го пуснали и в сайта какво значение има щом проблема е решен благодарение на тях и вече няма да падат хората от там. Но вас това не ви интересува. Интересува ви само да се заяждате.
    • 5
      Ду
      дуньо простия
      30 -4
      12:16, 10 авг 2017
      все повече се убеждавам че с възрастта човек се превръща в дете, дори и по лошо. тези люлки са за деца не за баби.....
    • 6
      Ко
      кои ли слуша
      15 0
      13:57, 10 авг 2017
      от месец се опитвам да подам сигнал за опасна люлка между блок 7 и 9на червена стена и се питам трябва ли да се пребие някой за да се завайкат от общината.
      управляващите искат да се създаде гражданско общество ,гражданите да помагат да алармират за нередности и какво ??
      ако някой ми напише мейл с нещо свързано с моята работа аз бих му отговорил..благодарил...
      и не държа на обратният отговор а да отстранят проблема
    • 7
      На
      На
      7 -9
      15:10, 10 авг 2017
      Няма нужда всеки път да информирате пресата къде има боклук, къде люлката на бабата се счупила , че даже успели да я снимат, а просто с един имеил оведомете един от зам.кметовете и считайте ,че работата ще е свършена.Хората си заслужават заплатите
    • 8
      Ба
      Бай Кор
      13 -1
      18:18, 10 авг 2017
      Бабата да си седи на пейката. Къде е тръгнала на дърти години по люлки да се катери?
    • 9
      Би
      бивша ученичка
      1 0
      22:25, 10 авг 2017
      Ей, Бай Кор, не така "с рогата" и бабата има душичка ! Ха ха ха
    • 10
      Же
      Жеко
      1 -1
      23:35, 10 авг 2017
      Всички знаят , че на страницата на Община Хасково са публикувани съответните имейли на хората които могат да вземат отношение към всеки сигнал по компетентност. А ти ако търсиш портиера на бившето предприятие "Ж.Димитров" да си подадеш сигнала-няма да го намериш. Така , че опитай на правилните адреси.
    Последни новини