От х:

Днес в x:

Шизофреник ритнал бабата в Бургас. Защо е без надзор?

Прокуратурата в Бургас обяви, че мъжът, ритнал безпричинно бабата в Бургас, страда от шизофрения.

Назначена е съдебно-психиатрична експертиза на 26-годишния Живко Кючуков. Към момента той е настанен за лечение в Центъра за психично здраве – Бургас.
Още по темата
Брутална саморазправа! Ритник за баба на спирка в Бургас

От заключението на съдебно-психиатрична експертиза ще стане ясно дали младият мъж е вменяем, и дали може да бъде привлечен към наказателна отговорност, допълват от държавното обвинение.

Назначена е съдебно-медицинска експертиза на пострадалата възрастна дама (72-годишната Виолета К.), която оказва се, не е със счупен крак, а със счупен таз.

По скандалния случай, разразил се на 9 май следобед на автобусна спирка в жк "Изгрев", са разпитани множество свидетели – очевидци. Образувано е досъдебно производство за хулигански подбуди на мъжа спрямо възрастната жена.

Както сутринта Dnes.bg ви информира пенсионерката е нападната безпричинно от младия мъж, който я атакува в гръб.

След ритника нападателят се връща няколко пъти при жертвата си, а последния път е с огромно паве, за да го хвърли по пострадалата.

Десетки хора са свидетели на грозната сцена, в един момент те се притичват на помощ на женицата, но идва автобус и те я остават.

Жената, олюлявайки се, пада отново на тротоара, шофьорът отваря вратите и няколко души се притичват на помощ на пенсионерката, докато дойде екип на Спешна помощ и полиция.

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини