От х:

Днес в x:

Двама набори се бесят за ден. Делян Делчев губи стола на областната. Преглед на печата

Шефът на ОбС Хасково Делян Делчев губи търга за стола в сградата на областната администрация, съобщава в материал на втора страница "Новинар юг". В текста обаче се уточнява, че не губи самият Делчев, а "фирма, близка до него", каквото и да означава това. Търгът се печели от "Кипарис 777" със сумата 3333 лв.

Двама набори се бесят за 24 часа, акцентира на криминалната страница изданието. 64-годишни мъже сложили край на живота си в рамките на едно денонощие. Единият е от Харманли, другият – от Сименовград.

Областната икономика се сви наполовина без малко, извежда като водеща новина над главата вестникът. С 40 процента са се срутили продажбите в областта през януари, отчита статистиката.

Демокризата опразни учебните коли – другото водещо заглавие на първа страница. Инструкторите едва събирали курсисти от областта за провеждане на изпит.

Хасковският кмет къта 68 самовара, четем на 6 страница в броя. В текста се описва хобито на градоначалника.

Момиче от квартал Република прати 3-ма таксисти в гръцки затвор, информира в челен материал на първа страница "Хасковска Марица". Шофьорите били наети от републиканката срещу 350 евро да вземат от Орестиада нейни роднини, които обаче се оказали нелегални емигранти. Лековерните таксиджии отнесли по 6 години за трафик на хора.

Икономиката в областта в колапс, пише за последните данни от статистиката изданието на втора страница. Спрямо декември продажбите са спаднали с 90 на сто, допълва вестникът.

Напират да активират сим-карта на 112, акцентира на трета страница изданието. Това бе съобщено вчера от шефа на националната програма 112. В България обаче, по думите му, не било чак толкова зле - във Финландия пробвали да си поръчат пица на спешния телефон.

Търговията с органи е по-лоша от проституцията, заявява в интервю за вестника проф. Александър Чирков. Интервюто е в приложението "Арена" на вестника. В него можете да прочетете още за мъжемелачката Шер, както и за хореографката на балет "Тангра" Дорина Инджова.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини