От х:

Днес в x:

Късат националния флаг на 3 март в Баните. Преглед на печата

Лумпен разкъса националния флаг на 3 март в Минерални бани, информира в дописка на втора страница днешният брой на "Новинар юг". Лицето Марин Иванов Маринов, представящо се за член на "Атака", скъсал едно от знамената, раздавани от активисти на ГЕРБ на националния ни празник. Според депутата атакист Георги Димитров това било клевета и нямало начин въпросният лумпен да е от "Атака".

Палят имот на съветник от ГЕРБ, съобщава в заглавие над главата "Новинар юг". Пламналата миналия ден постройка в Долно Брястово била на Георги Шишков, който пък бил баща на Сийка Димитрова, герберка активистка, зам.-председател на ОбС в Минерални бани.

Шарани, менте Тракиец, заливат пазара, информира в другото челно заглавие на първа страница вестникът.

Убиец: Бившата ми се наръга 30 пъти сама, четем още в броя. Това гласи защитната версия на 50-годишния Ангел Митев, който закла жена си на 28 февруари. Вчера той бе оставен зад решетките с решение на съда.

Продават "смилянски" и от Аржентина под носа на ХЕИ, четем на 4 страница. Става дума за боб-менте, чийто пласмент по магазините изданието следи изкъсо.

Българското знаме с 2 м. по-високо от турското, информира още на страницата вестникът.

Пилю Пилев стана Странджата на "Хъшове", акцентира изданието на 12 страница. Актьорът мелничар станал спомоществовател на телевизионната версия на спектакъла на Сашо Морфов.

Николай Василев гепи кашон контрабандни цигари, информира в заглавие над главата "Хасковска Марица" днес. Докато министърът кротко обядвал в свиленградски ресторант след епичното откриване на 15 метровите знамена на границата, кашон с безакцизни цигари бил донесен за него. От пресцентъра на министерството отричат това да е вярно.
На 3 март най-дребният министър в кабинета издигна най-високото знаме в държавата. Тогава обаче спедиторски фирми нарушиха идилията с протеста си на пункта. Дребният министър ги заплаши, че ако се превърнат във водеща новина и изместят самия него, няма да ги приеме в министерския си кабинет за разговори.
Очевидно все пак министърът е открил начин да измести протестите от водещите новини. Упорит дребосък.

Политически интриги запалиха Долно Брястово, водещо заглавие за "Хасковска Марица". Става дума за една плевня, която пламна миналия ден.

Новият шеф на ИАРА прецакал конкурент с повече опит, акцентира на втора страница изданието. 30-годишният Гюнай Юсуф изместил колега с по-висок ценз за шефското кресло.
Който си има вуйчо мюфтия в България, се урежда. Приказката за "вуйчото владика" вече е невалидна.

Извъртяха кушията в Харманли, четем на трета страница в броя. Традиционното надбягване с коне и магарета за Тодоровден насрочено за 21 март.

Кризата ще покаже кой как стои на пазара, твърди в интервю за вестника Станимир Милев, съсобственик във "Финтекс".

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини