От х:

Днес в x:

Новия шеф на рибарството в Хасково с вуйчо депутат?

Новият шеф на хасковската агенция по рибарство и аквакултури Гюнай Юсуф е назначен с временна заповед за три месеца. Това обяви самият той на брифинг днес. Юсуф обясни още, че е завършил във Велико Търново специалност "Стопанско управление" и има необходимия ценз за заемане на длъжността. Освен това той бил и с най-много стаж в агенцията след предишния шеф д-р Милчо Милчев – от 2002 година.

След брифинга на новоназначения Гюнай Юсуф плъзнаха слухове, че негов вуйчо от Момчилград е депутат и е натиснал големите началници в София за неговото назначение. Слуховете бяха подхранвани от факта, че след издигането на д-р Милчев за заместник на изпълнителния директор на ИАРА в София, на неговото на място 20 януари бе назначен Иван Георгиев. Въпреки, че заповедта му е била за 6 месеца, само 20 дни по-късно – на 10 февруари, Георгиев е отстранен и на негово място е назначен Гюнай Юсуф.

Пред Haskovo.net Юсуф категорично отрече негов вуйчо, както и на съпругата му, да е народен представител. Отрече и за чичо.

Тодор Кръшков

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини