От х:

Днес в x:

Кметът и губернаторката в ефира на Хасково утре

Кметът на Хасково Георги Иванов и областният управител Райна Йовчева ще бъдат радио водещи утре сутринта по Дарик радио. Ефирът им се предоставя за сутрешния блок на радиото от 8 до 10 часа и е по повод 10-тата годишнина на хасковското студио.

Кметът ще грабне микрофона още от 8 сутринта и вероятно ще ни осведоми за пътната обстановка, прогнозата за времето, както и за текущите събития. Освен това той ще има възможност да направи свой коментар по обществено политически, а вероятно и по правни проблеми. Навярно ще има и събеседници.

От 9 часа ефира ще превземе Райна Йовчева. Тя ще държи микрофона до 10, но новините са поверени на Иван Жеков, борецът срещу незаконно забогателите в региона.

Следобедният блок на Дарик радио Хасково ще бъде в ръцете на градоначалника на Свиленград Георги Манолов. Всички утрешни радиоводещи пазят в тайна събеседниците си, но разузнаването донесе за Haskovo.net, че Манолов е поканил за разговор в хасковското студио проф. Божидар Димитров.

Следобедните новини пък са поверени на шефа на просветата в областта Иван Панайотов.

Мощният купон за 10-годишнината на радиото е насрочен за 20 часа в "Даймонд скай". Подробности от купона – на следващия ден, но следобед.

Тодор Кръшков

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини