От х:

Днес в x:

Големият парк в Стамболово потъна в мръсотия

Изображение 1 от 4

    Паркът, който в Стамболово местните наричат Големият парк, потъна в мръсотия, сигнализира наша читателка. Тя изпрати снимки и коментира нечистотиите и разрухата. Някои от детските съоръжения са опасно счупени, от люлка стърчи тръба, която може да доведе до сериозни наранявания. Освен това паркът е заринат от боклуци седмици наред. Основни виновници за това са хлапетата, особено тийнейджърите, които не пазят и вечер правят бели, обяснява подалата сигнал до редакцията ни Мария. Тя обяснява, че майките, които с децата си посещават често парка, са разговаряли  с общински служители за решаване на проблема с поддръжката му, от общината обаче  не са реагирали.

    След като наш екип потърси намесата директно на кмета на Стамболово Мухлис Сербест, той разпореди оглед на мястото. В последствие още в следобедните часове управникът съобщи, че паркът действително е бил занемарен, но вече е почистен. Счупените съоръжения ще бъдат поправени, а опасната люлка е свалена и ще бъде изпратена за ремонт в Хасково.

    Кметът обаче призова гражданите да пазят и да се грижат повече за красивия парк, както и да се включват с доброволен труд при почистването му.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Фе
      фен на чистотата
      11 -1
      18:07, 12 юли 2017
      има една ***** с едно червено бмв всяка вечер е там тя праи най много боклук.....
    • 2
      Чи
      Читател
      10 0
      23:44, 12 юли 2017
      Да допълним само, че това може да се нарече и зоопарк вътре се разхождат кокошки, телета даже и кучетата се пущат на пясъчника на който децата играят.
    • 3
      Mm
      MM
      9 -1
      12:00, 13 юли 2017
      И кой го прави този боклук?
      Тези които посещават площадките и после се оплакват че им било мръсно. Така възпитават и децата си
    • 4
      Er
      erhan
      3 -1
      14:51, 13 юли 2017
      На кого му пука? Той не е направен за хората, а за да открадат пари покрай проектирането и построяването му! По някой проект е.... Поне да го дадат на някого на концесия за кафене и пр..
    Последни новини