От х:

Днес в x:

Еколожката на общината напусна, стана зам.-директор на Царската гимназия

Дългогодишният началник на отдел „Екология“ в община Хасково Венета Тенчева e напуснала поста си. От началото на този месец вече не е на работа, потвърдиха от общинската администрация. На нейно място за временно изпълняващ длъжността началник на отдела е назначена Росица Павлова – главен експерт „Опазване на околната среда“.

Тенчева е напуснала общинска администрация по лични причини. Тя обаче вече има ново работно място. Назначена е като зам.-директор по административно-стопанска дейност в Професионалната гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен II”, потвърди директорът Мариела Златева. Тенчева ще преподава в училището по парково озеленяване.

Анета Кутелова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Ца
    Цар Ивайло
    15 -3
    17:24, 11 юли 2017
    Абе, Кольо Попа няма ли да го пенсионира Златева, каква е тази геронтокрация???!!!
  • 2
    Ив
    Иво царя-брат на пъдаря.
    21 -7
    18:34, 11 юли 2017
    Прибираме си Гошвистите в Царската гимназия,
    С това ръководство-господ да опази я!
  • 3
    Ра
    РАЗОЧАРОВАНИ
    10 -3
    21:19, 11 юли 2017
    Росица ,госпожо главен ,вие се подигравате с гражданите,това говори лошо.
  • 4
    73
    734
    25 -11
    21:42, 11 юли 2017
    Венета тенчева напусна , защото не иска да носи отговорност за новата далавера на шайката на делянчо и биляна димитрова за между блоковото пространство , където са икономисали половин милион .рано се е осъзнала !
  • 5
    Go
    Gogo
    11 -3
    23:52, 11 юли 2017
    Жената напуска, защото не издържа на шайката да, но и разкрепостената и нагласена директорка Надежда Иванова, която знаете.....
  • 6
    12
    123
    15 -5
    09:01, 12 юли 2017
    Отървала се е жената,поради новоназначените некадърници,няма как един специалист да работи нормално в тази община. Интересно кой братовчед готвят за този пост.
  • 7
    14
    145832
    6 -2
    09:15, 12 юли 2017
    Защо няма малко късмет и за работещите в ОУО. Няма шанс да напусне от там Наска, макар че се нагушка на много пари, без да роботи нещо съществено. Началник бе. Само селски вечеринки, екскурзии, снимки, Уволнения и съкращения на читави хора, дето й пречат да си развява байряка и да командва от кабинета на пом.директора. Как да напусне място, дето й осигурява доходи за охолен живот чрез завладяване на шефове като Колев и Панайотов с маниери познати от най-древната професия. Хората спряха да се надяват на справедливост. Разчитат все още само на спазването на закона за пенсиониране. Отдавна Наска е навършила пенсионна възраст, но си седи на началническия стол и си фантазира колко е прекрасна и незаменима. Остаря и малко поне не поумня тази жена. Защо и й трябва ум като владее инструментите с които "опитомява" мъжете, дето цял живот залитат по чуждо. Пенсионирайте я на-сетне тази нахална, алчна и агресивна жена, бе. Стига са й търпели лудостите. Спазете закона,бе. размърдайте се и РУО, и общината. Стига с тоя резил. Назначете някой млад човек, който е професионалист че да направи нещо полезно за общежитието, за децата, за образованието. Няма ли пенсия за остарели наглеци като Наска. Стига сте толерирали това недоразумение от цирка дето знае само АЗ АЗ, АЗ, АЗ, АЗ...... Аман.
Последни новини