От х:

Днес в x:

Августовски рок в Хасково, „Джон Стийл“ представят албума си с Дуги Уайт

Рок Октомвриадата, която в края на 2016-та година даде началото на първия по рода си жица маратон в Хасково, ще е тази година през август. Всяка вечер от 31-ви август до 2-ри септември меломаните ще могат да слушат и гледат по 3-4 банди на сцената на площадка „Спартак“.

И през тази година ексвокалът на легендарната група „Рейнбоу“ Дуги Уайт ще е гвоздеят на феста. Това ще му е третото идване в Хасково за по-малко от година. След като затопли душите на рок феновете в мразовития октомври и след това презареди рокаджиите малко преди Нова година с появяването си като изненада на сцената на „Снежен рок“ в Младежкия център, сега Дуги Уайт ще е част от проекта на Хасковската група „Джон Стийл“ /„John Steel”/. Затова последната вечер на августовско-септемврийския рок фест /2-ри септември/ в Хасково ще се запише със златни букви. Тя е посветена на новия, втори поред, албум на хасковската група. Вокалите в нея са на Дуги Уайт. 

Предложението за „John Steel” да запишат албума, върху който работят от почти година, с Дуги, е дошло веднага след съвместното им участие на първия по рода си рок фест в Хасково в края на октомври. Проектът тръгна с работното заглавие „Дългият път”.

След като записите са готови, в момента се работи по миксирането на парчетата, имената им и обложката на албума.

До края на месец юли се очаква официално и първият сингъл от него.

Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини