От х:

Днес в x:

„Джон Стийл“ и Дуги Уайт пеят с изгрева на 1 юли на Камен бряг

Камен бряг. Едно от първите места, където първоюлското слънце целува България в местността „Огънчето“. Една  група с хасковска следа -„Джон Стийл“ и един от най-обичаните рок вокалисти, легендата на на „Rainbow“, „Alcatrazz” и „Michael Schenker Group” -Дуги Уайт. Тази година те ще изпеят непреходната „July Morning“ на „Uriah Heep“ с първите лъчи на слънцето.

Години наред БТР и Джон Лоутън, които през 2004-та възродиха традицията на Камен бряг слънцето на първи юли да бъде посрещнато с хепънинг, изпълняваха хита, създадена през 1971 г. от Кен Хенсли.

След внезапната кончината на Лоутън през миналата година, през март, тази година, неговият прах беше разпръснат от семейството му точно от Камен бряг- така, както големият изпълнител беше пожелал това приживе.

В концерта сега на 30-ти юни срещу първи юли на това емблематично място на сцената на Камен бряг ще се качат няколко рок банди „Red House”, „Do Sho Band“, „Drive your life“, „Антифриз“ и „Sheky and Тhe band“.

“Нейде там,
в тиха юлска утрин,
търсех любов.
Силата
на зората пъстра
беше ми благослов...“-преди да прозвучи първият рефрен от песента „July Morning“ в ранното утро на 1 юли, „Джон Стийл“ и Дуги Уайт ще изнесат едночасов концерт на брега край морето.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини