От х:

Днес в x:

Ще арестуват ли Аталай заради бизнеса на ДПС? Преглед на печата

Хасковския депутат от ДПС Рамадан Аталай ще бъде един от арестуваните в най-скоро време политици, прогнозира пред "Хасковска Марица" Осман Октай, бивш дългогодишен зам.-председател на движението и дясна ръка на Ахмед Доган. Според него след като източи държавния резерв, ДПС посегнало и на приходната част от бюджета, което застрашава националната сигурност. Следите на аферите водят към Истанбул, категоричен е бившият активист на ДПС.

5 млн.. лв. за ВиК мрежа на Македонски и Тракийски, четем още на първа страница. Парите са от МОСВ.

Глобул праща обща сметка на майка и свекърва, акцентира на втора страница изданието. Две карти били купени от една и съща жена, която ги подарила на майка си и свекърва си. Сметката, която пристигнала обаче, била само на нейно име. Ами на чие да е?

Задигнаха компютрите в Левка, информира вестникът на криминалната страница. Неизвестни апаши обрали селското школо.

Матури 2009 – генерална репетиция за кандидатстудентския изпит, четем на 4 страница, която е посветена изцяло на темата.

Ченгетата първи прочетоха досиетата си, пише на 9 страница. В читалнята на "Врабча" 1 в София вместо жертвите на режима първи влезли ченгетата, за да видят кадровите си досиета.

Гръмнаха компютрите на ГКПП, информира в заглавие над главата "Новинар юг". Аварията е втора за месец, предизвика 10-километрова опашка на границата, допълва изданието.

6 лв. вход за музея в Александрово, е другият акцент от първа страница. Пенсионери, студенти, ученици и инвалиди ще плащат само по левче, предвидени са и часове, в които ще се влиза безплатно.

Частните уроци скочиха с 3 лева, съобщава вестникът на втора страница. Рекордьор е хасковски преподавател по математика, който иска 25 лв. за два часа.

Закопчаха 28-годишен с наркотици в такси, детската престъпност намаляла двойно, обраха техника от школо на замшефа на ДАМС са част от останалите заглавия на страницата.


Кризата гърми в Хасково по потребителските заеми, информира на 4 страница вестникът. Информацията е от частен съдия изпълнител.

Врата в закона – коридор за беззаконие с фактури менте, четем на 7 страница в броя. Пордавачите на фалшиви бланки на димитровградския битак ползват чужди данни по БУЛСТАТ, не подлежат на наказателна отговорност.

"Хасково" пред отказване от първенството, четем на спортната страница. Спешно се търсят 8000 лв., за да може отборът да продължи участието си в Югоизточната "В" група.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини