От х:

Днес в x:

Абитуриенти купиха апаратура за АГО с пари от тоалети

Изображение 1 от 4

    Абитуриентите в Стамболово направиха дарение, вместо да харчат парите си за скъпи тоалети. Със събраните средства те купиха медицинска апаратура на Акушеро-гинекологичното отделение на болницата в Хасково.

    На изпращането, което се състоя в залата на общинска администрация, 12-токласниците бяха нетрадиционно облечени. Вместо с лъскави тоалети, те избраха да бъдат с бели тениски с лого „Подай ръка”.

    Да бъдат добри хора и да съхранят доброто в себе си, им пожела директорът на СУ „Св. Климент Охридски” Гочо Гогов в своя поздравителен адрес. Класният ръководител Светлана Тодева благодари на своите ученици за незабравимите мигове прекарани заедно, които със своята емоционалност смекчаваха строгостта й.

    Всеки от абитуриентите бе номиниран. Ученик-непукист, най-четящ зрелостник, най-сърфиращ в интернет, най-боледуващ, такъв запазил детското в себе си и други. Оказа се, че има и ученичка, която не е допуснала нито едно извинено и неизвинено отсъствие за последните четири години.

    Под звуците на химна знаменосците-зрелостници предадоха знамето на училището на своите наследници. Да бъдат пълноценни като хляба, необходими като солта, неугасими като огъня и стихийни като водата, се заклеха абитуриентите хорово.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Ни
      Никодимчо
      22 0
      18:03, 18 май 2017
      Браво и респект!
    • 2
      Ан
      Анани
      9 -1
      19:51, 18 май 2017
      Къде са сега кадрите от младежкото ГЕРБ да се снимат и те там,че за нищо друго не стават.
    • 3
      To
      todor
      5 -1
      22:55, 18 май 2017
      Браво и напрет и само напрет на младежите.Чест и почитания кьм вас. Срам и позор кьм зравеопазването.
    • 4
      Ci
      Cigun
      7 0
      07:34, 19 май 2017
      Браво на децата:) Успех в живота:)
    • 5
      Зо
      ЗОЯ
      9 0
      11:28, 19 май 2017
      Браво на децата,за съжаление,те се лишават от рокли и костюми,които съм убедена,че искат да видят! Питам аз обаче от какво се лишава общината и държавата,дали от дрехи,заплати! Адмирации за тези смели дечица "УПРАВНИЦИТЕ" трябва да се засрамят,от това как децата се лишават в името на добра кауза! Браво !!!

    Случаен виц

    Последни новини