От х:

Днес в x:

15 °C

Митничарка отличник на ФСГ, 124 вече без нужда от извинителни бележки

  12-класничката Нарин Исмаил е отличник на випуск 2017 г. на Финансово-стопанската гимназия „Атанас Буров“ в Хасково. Наградата й връчи днес директорът Цанко Цанков по време на церемонията по изпращане на зрелостниците в двора на училището. Нарин е I,eo възпитаниците на гимназията, които завършват с пълна шестица. Тя обаче е избрана из между общо шестима отличници. Носителката на наградата „Атанас Буров“ е от паралелката „Митническа и данъчна администрация“ и има най-много прояви и успехи в училищни и извънкласни дейности, обясни Цанко Цанков. Зрелостничката сподели, че има желание да продължи обучението си в Холандия, но като алтернативен вариант може да избере Софийския университет, където вече е приета, или в Пловдивския.

  Днес Нарин и още 123-ма зрелостници си казаха последно сбогом със своите преподаватели и съученици. „Сякаш вчера бе денят, в който пристъпихме прага на училището. Така бързо и неусетно отминаха тези 5 г., изпълнени с хубави моменти и, разбира се, не чак толкова приятни за вас, учителите, но и за нас. Но те ще останат като част от един спомен, за който след време ще се сещаме и ще разказваме с насмешка на децата си.“, спомниха си абитуриентите. Именно днес е денят, в който зрелостниците се разделят и всеки тръгва по своя път като големи хора, а не като деца, както са посрещнати в училището. Те изказаха благодарности към учителите си, дали им знания и проявили търпение през годините.

  Абитуриентите си дадоха сметка, че от тук насетне извинителни бележки няма да им са необходими.

  Празникът завърши с голямо хоро в двора на училището.

  Анета Кутелова

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (4)

  • 1
   Ан
   Анонимен
   8 -4
   14:32, 15 май 2017
   Най-яките
  • 2
   Ня
   някой си
   4 -2
   19:09, 15 май 2017
   това е без извинение най - лошото училище !
   като се започне с учителите до учениците ...
   под всякаква критика ...
   иконома скоро ще е най - пропадналото училище !
   като гледам сега 9 / 10 клас с по 19 човека бая хора бягат , а другите не остават защото им харесва , а защото няма къде да отидат ...
   ако искаш хубави оценки там стой като статуя , не яж , не пии , подмазвай се колкото може повече , че иначе за една хартийка в стаята те карат да лъскаш пода, спестяват от чистачки хората , а това , че тавана протече и има мишки ....
   • Ня
    някой си
    3 -2
    19:12, 15 май 2017
    който има акъл бяга сега
    някой се сещат много късно и в 11 клас държат хиляда изпита само да успеят да се махнат от иконома...
  • 3
   Hq
   hqkoj
   0 0
   17:32, 18 май 2017
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!

  Хороскоп за 30.10.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  За да намалите риска от грешки се консултирайте по делови и други въпроси, които ви затрудняват. Приветствайте желанието на някой да ви помогне, не бъдете излишно горди. Тенденция към стабилизиране на финансовото ви положение ще се задълбочи, но до тогава ви чака много работа.
  30 окт 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  В добра физическа и психическа форма сте и ще поддържате темпото си непроменено. Краткосрочните ви планове ще се развиват без особени отклонения, което значи, че ще получите онова, за което се трудите. Ставайки по-общителни ще си осигурите информацията, от която се нуждаете.
  30 окт 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Този ден ще мине под знака на непрекъснатото движение. Ще се захващате ту с едно, ту с друго и в крайна сметка ще останете доволни, ако успеете да свършите нещо докрай. Не позволявайте околните да вземат решенията вместо вас, но бъдете доста-тъчно тактични, за да избегнете споровете. Здравето е ви повече от отлично.
  30 окт 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Денят ви ще е запълнен с делови срещи, както и с изпълнението на служебни и бизнес-задачи. Личните ще оставите на втори план, с намерение сте да приключите по-скоро ангажимент, от когото очаквате да последват финансови и други развития. Не оспорвайте мнението на партньорите си и ще ви бъде по-лесно да осъществите целите си.
  30 окт 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Очакват ви успехи, ако делата ви са прозрачни, а вие честни и принципни. В семейна среда ще споделяте вълненията си и с топло чувство към близките си, ще изразите вниманието и обичта си към тях. Не отхвърляйте едно предложение, преди да сте го обмислили, защото носи добри възможности.
  30 окт 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Проявеното от вас внимание към проблемите на околните ще ви се върне под формата на изгодно предложение или друга придобивка. Подобрявайки общуването с тях, няма да пренебрегнете и собствените си нужди. Други ще се заемат с домашните задачи. Много от тях чакат вниманието ви.
  30 окт 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Вероятно се надявате на резултати, по-добри от тези, които сте планирали. Ще се осъществи идея, която сте считали за възможна и това със сигурност ще улесни работата ви. Околните черпят от вашата енергия и желание да свършите всичко по най - добрия начин. Явно не пестите труда си.
  30 окт 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Тактичността и деловият ви усет ще ви помогнат да се възползвате от завързана ситуация. Изгодите, които ще извлечете значително ще улеснят бъдещето ви (най-вече материалното им изражение). Проблеми във взаимоотношенията с институциите може да отнемат доста време, но в крайна сметка ще получите това, към което се стремите.
  30 окт 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Удовлетворени сте от посоката, в която се развиват делата ви. Не пестите усилията си, когато искате да постигнете нещо и това определя и успехите, които бележите. За предпочитане е да се насочите към дейности, свързани с комуникация и обмен на идеи. Ще останете очаровани от предложението на малко познат човек.
  30 окт 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  На работното ви място предстои промяна, която открива добри възможности за вашето издигане. Възползвайте се от това и положете съответните усилия, за да покажете на какво сте способни. Бъдете по-инициативни и пробивни и ще спечелите.
  30 окт 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Повече яснота по предстоящ проект ще получите след срещите, които ви предстоят. В никакъв случай не подценявайте възможностите на хората, с които се срещате, и не си създавайте впечатления от пръв поглед. Умеете да прониквате в невидимото, направете го и сега. Ще си помогнете.
  30 окт 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Успявате да се справите с важен проблем днес, което ще изпълни със чувство за добре свършена работа. Не оставяте длъжни на човек, който се е отнесъл недоброжелателно с вас. Посвещавате голяма част от времето си на любимия човек, с когото прекарвате страхотни моменти заедно. Настроението ви значително ще се подобри след като получите добра новина свързана с ваш близък човек.
  30 окт 2020
  Последни новини