От х:

Днес в x:

Шофьор зад решетките за подкуп на полицаи

46-годишен мъж е задържан от полицаи от Районното управление на Хасково  заради предложен подкуп на пътя между селата Горски извор и Минерални бани.

Двама младши експерти от управлението на Минерални бани

Случката е станала в петък привечер, уточняват от полицията Около 17.30 часа полицаите Андон Димитров и Митко Колев спрели за проверка лек автомобил Фолксваген с кърджалийска регистрация. При инспекцията, служителите на реда хванали водача, който е от с.Крин, че няма в себе  си шофьорска книжка и лична карта. Слизайки от колата, водачът се е опитал да постави в джоба на полицай Димитров сумата от 150 лева за „опрощаване на наказанието”. Вместо това обаче е задържан за 24 часа по образуваното бързо производство.

Полицаят Андон Димитров не за първи път арестува шофьор, опитал се да го подкупи след установено нарушение. Заради това той се прочу още преди години като”честният полицай” и дори беше награден с индивидуалното отличие на МВР „Полицай на годината”.

Haskovo.net

                               

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Жу
    жулиета
    11 -6
    17:56, 12 мар 2017
    ще спреш ли да хващаш само нещастници бе ......много си смотан!!
  • 2
    🇧🇬
    🇧🇬
    8 -15
    18:08, 12 мар 2017
    Полицаят е несъмнено достоен и честен човек.......... Виж коментара
  • 3
    От
    от сърница
    14 0
    18:51, 12 мар 2017
    защо не проверите преди полицай какво е работил този Андон,от село Сърница,беше горски и познайте за какво напусна от там
  • 4
    Ра
    Райчо Райчев
    2 0
    09:07, 13 мар 2017
    Егати и тъпите коментари когато полицай взима подкуп и ви се разминава е много свестен а когато е неподкупен и е мор за наглите е боклук.Жалко че е само един .
  • 5
    Дали някой ще дава 150 за нарушение за което глобата е 10-50 лв????

    Въпросният полицай неведнъж е инсценирал, че го подкупват за да блесне после като герой. Попитайте колегите му, работили в екип с него. Но си мълчат и го прикриват, а невиини хора биват задържани.

Още новини

Последни новини