От х:

Днес в x:

Ученичка откри изложба с фотоси, снимани с депутатски фотоапарат

Изображение 1 от 3

    „Звукът на тишината“ е първата самостоятелна изложба на талантливата фотографка Елена Делчева, която бе открита във вторник вечерта в хасковската галерия „Форум“. Тя е вторият талантлив ученик на известния  майстор на обектива Славян Костов, който води школа по фотография в Младежкия център, който се представя пред публиката със самостоятелна изложба. Само преди две седмици друга негова ученичка -  Габриела Нанева, показа своята първа сбирка “Вселената, която не забелязваме”.

    Елена Делчева представя портретна фотография. Тя е ученичка в 12 клас в ГПЧЕ“ Проф. д-р Асен Златаров“, вече е приета със специалност медии и комуникация в университет в Англия.

    При откриването на изложбата Славян Костов благодари на община Хасково, на народния представител от 43 НС Евгения Ангелова, която преди една година е подарила фотоапарат на Елена като победител в изложба за деня на Европа. Представените тази вечер фотоси са правени именно с този апарат. Ангелова й пожела след като завърши образованието си в чужбина да се върне в България и да работи за родината си. От своя страна Елена подари на Ангелова една от своите фотографии.

    Зам.-кметът Милена Трендафилова също поздрави Елена Делчева и й пожела успех. Тя изказа благодарности  към ръководителя на школата по фотография Славян Костов, чиито ученици се отличават с невероятен усет към фотографията и забележително майсторство. 

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ус
      Успех!
      10 0
      09:12, 1 мар 2017
      Успех на това младо и талантливо момиче!
    • 2
      H3
      H31T4R
      4 -2
      09:32, 1 мар 2017
      Драскачи написаха малоумно заглавие с клавиатура на А4ТЕСН.
    Последни новини