От х:

Днес в x:

Правителството на Герджиков уволни главния секретар на МВР

Служебният кабинет Герджиков гласува на заседанието си днес освобождаването на поста и прекратяване на правомощията на главния секретар на МВР Георги Костов. Роденият в Хасково комисар Костов зае поста на професионален ръководител в МВР през 2014 година първо като заместник на тогавашният главсек Светлозар Лазаров.

Назначението му беше обявено от тогавашния министъра на вътрешните работи Веселин Вучков в Министерския съвет. По-късно в Кабинета на Борисов 2 той стана и титуляр.

Георги Димов Костов е роден през 1967 г. в град Хасково. В родния си град е завършил Математическата гимназия. Има и инженерна диплома от Висшия технически университет в София. Минал е стъпка по стъпка от най-ниското към восоките звена в МВР, затова е сочен сред най-добрите и качествени професионалисти в звеното.

Предложението на служебният кабинет от днес е до назначаването на нов главен секретар, правомощията на Костов да се изпълняват от заместник- главния секретар на МВР  Георги Арабаджиев .

Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Коментари в сайта (7)

  • 1
    До
    до ГЕРБ
    33 -25
    13:06, 22 фев 2017
    Борисов да гледа и да се учи, от комунистите които не вкара във затвора. Да гледа и да не се прави на джентълмен пред червените свине и СлаНинова. Да гледа и как комунистите на Пръднелия чистят на ред, а той държеше заптието Лазаров, Р. Овч, Волгин, Клара Маринова, ******* Радев с грозната му жена на две заплати при него, и още цял легион крадливи комунисти, на държавната хранилка до последно! Но дано си е научел урока най после, че с комунисти и чалми ортак да не става, въпреки това му пожелавам да бие червените БСПеерасти, за пореден 11 път, какъвто е номера на бюлетината ми, защ
  • 2
    Ст
    Стар хасковлия
    15 -7
    14:43, 22 фев 2017
    До горния: Колко мъка има по този свят, боже, боже! Няма лекарства за такива безумия!
    • Аб
      Абсолютно
      6 -3
      16:58, 22 фев 2017
      и то трето поколение.Веднъж комунист-завинаги комунист.Веднъж ченге-завинаги ченге.Не може комунист като ББ да бори комунизма.Няма комунистически антикомунист.
  • 3
    Ка
    Каменов
    18 -6
    15:27, 22 фев 2017
    А самия Бойко Борисв не ли е комунист?
  • 4
    Пр
    Проданов
    11 -9
    15:50, 22 фев 2017
    Нагли и тъпи червени мръсници. Развъртяха метлата и съвсем скоро ще почнат масови уволнения по места. Вече разнасят списъци с имена кого да уволнят и кого да назначат от мазните си другарчета. Райна Йовчева и Михаил Лисков кадруват от сега и нагласят за всеки пост до най ниския свои си хора. Скоро ще изреват стотици защото БСП като дойде на власт почва винаги да мачка и да уволнява. Хора не виждате ли какво става?! Спрети ги. Комунистът не е човек. Той знае само да мачка и да краде.
  • 5
    Ке
    Кенанския Маймун
    0 -6
    18:35, 22 фев 2017
    Президента му е съученик и лично знае колко е прос... Виж коментара
    • Гадно и подло. Да обезглавиш МВР часове преди избори, това издава намерения за тотална фалшификация на народния вот в полза на БКП-БСП. Типично по комунистически.
Последни новини