От х:

Днес в x:

Областният Ангелов възлага на новия си заместник Росен Кузев контрола върху държавното саниране

НДСВ кадър става дясна ръка на новия областен управител на Хасково Минко Ангелов. Росен Кузев от днес е на работното си място, заповедта му е разписана миналия петък, посочи Минко Ангелов.

Днес областният управител е представил на екипа в държавната администрация заместника си. „Росен Кузев е позната личност. Той е бил в областната администрация вече и познава работата отвътре“, коментира Минко Ангелов. Областният управител посочи, че е възложил на заместника си работата по контрола на програмата за държавното саниране, Кузев ще отговаря и за строежа на оградата по границата с Турция в хасковската част.

Росен Кузев се връща в държавната администрация в Хасковска област за втори пък като заместник-областен управител. Той има опит и като заместник-кмет на Димитровград. От този пост се оттегли по собствено желание още в първия мандат на кмета Иво Димов през 2014 година.

Росен Кузев влиза в кабинета на свиленградчанинът Валентин Ангелов, който беше заместник на Станислав Дечев преди рокадите в началото на февруари, които извърши с губернаторските постове служебният министър-председател.

 Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Са
    Саниран
    18 -5
    17:29, 20 фев 2017
    Още един тунеядец. Областният няма никакви правомощия по програмата за саниране. Инвеститор е общината с пари на ББР.Има си тръжни процедури и договори описани в закона и нито областния нито заместника му са споменати там.
  • 2
    Рр
    рр
    12 -2
    18:40, 20 фев 2017
    Ще се облажи човекът!
  • 3
    12
    123
    7 -2
    22:51, 20 фев 2017
    Поредния Плазмодии.Какъвто областия такъв и заместика му.И двамата геове за нищо не стават.Каво саниране бълнувате.Това е процедура между общината и гражданските здружения.Все едно че гледам ползвани презервативи.
Последни новини