От х:

Днес в x:

Стълпотворение от коли пред Кауфланд, паркирането мисия невъзможна

Изображение 1 от 3

    “Паркирането пред Кауфланд е някакъв ужас. От 15 минути обикалям с колата и не мога да намеря свободно място. Кола до кола, засичат се, задръстването е невероятно. Тук паркирането е мисия невъзможна”.

    За това сигнализира по телефона днес читател на Haskovo.net, още докато обикаля напразно пред хипермаркета да си търся място.

    “Работен ден е, всеки си е направил разчет на времето, за да го губи така безсмислено”.

    За проблема с паркирането пред магазина Haskovo.net е писал и друг път. Много хора го използват за безплатен паркинг, оставят си колите за часове или дори за цял ден. Причината е, че наоколо има само платени места за паркиране. Входът на болницата също е платен и някои отставят колите си тук и отскачат дотам през булеварда.

    Преди доста време бяха монтирани бариери на входовете и изходите на паркинга, като безплатният престой бе час и половина, а при просрочване се заплаща. Бариерите обаче не работят.

    В отговор на наше запитване от Кауфланд коментираха, че в момента бариерата се ремонтира и до 20 феруари отново ще заработи.

    Тодор Кръшков

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ма
      МАНГО
      55 -4
      14:36, 6 фев 2017
      Ами живеещите от другия край на реката да си махнат колите - и готово. Ама трябва да си изринат снега пред тях - пък ги мързи.
    • 2
      66
      66666
      30 -15
      14:46, 6 фев 2017
      голяма новина няма що.това си е проблем на кауфланд не е от обществено значение
    • 3
      Ан
      Антон
      25 -2
      14:59, 6 фев 2017
      В понеделник на обяд винаги е така и лято и зима! Много често съм обикалял и не съм намирал места за паркиране, причината я знаем всички- не клиенти на магазина паркират, а всеки който се сети си оставя колата там. В Лидл сложиха бариера, мисля че и в Кауфланд тряба да го направят. Имаше опити преди време за такава система, но я махнаха.
      Затова пък, ако не ми се налага нещо спешно не ходя в понеделник. Следобедите е винаги по-спокойно и има места за клиентите на магазина.
    • 4
      Пе
      ПЕНЧО КУБАДИСКИ
      9 -5
      19:25, 6 фев 2017
      Не можела да паркира има и други магазини той само магазини в то град
    Последни новини