От х:

Днес в x:

Вандал спука гумите на 11 коли за нощ в Банско

За една нощ 19-годишен младеж е спукал гумите на 11 автомобила в Банско, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Благоевград.
За времето от 22:00 часа на 30 януари до 7:00 часа сутринта на следващия ден са били спукани гумите на 11 автомобила, паркирани на различни улици в Банско, съобщи пресцентърът на Областната дирекция на МВР - Благоевград. 

Собствениците се оплакали в Районното управление на полицията в курортния град и в резултат на предприетите веднага издирвателни действия, полицейски служители установили извършителя на злодеянието - 19-годишният И.П. от Враца. 

По случая е образувано досъдебно производство.

В Банско не за първи път се случва такава вандалска проява, но рекордът от една априлска нощ през 2014 г. все още не е задминат. Тогава жителите и гости на курортния град осъмнаха с над 70 автомобила с нарязани гуми. Видеозапис показа как група младежи се разхождат из градчето и на случаен принцип пукат гумите.

Вандалщината с рязане на гуми е стар прийом за отмъщение у нас, който напоследък зачести. 

Преди година 40 коли бяха с нарязани гуми пред блок в пловдивския квартал “Тракия“. 

В началото на миналия декември пък над 10 автомобила в столичния квартал „Манастирски ливади” осъмнаха с нарязани гуми.

По-късно такава вандалщина не подмина и Враца, където 13 паркирани коли на улица във Враца бяха с пробити гуми.

Миналия месец цял район във Варна проплака, че е под постоянен тормоз на вандали. Камери заснеха мъж, разхождащ куче, който реже гумите на спрелите коли.
 

Източник: dir.bg

Коментари в сайта

Последни новини