От х:

Днес в x:

Таксиметров шофьор в кома след падане до Районното в Хасково

Таксиметров шофьор от Хасково е в кома, след като падна и си разби главата на леда до Районното полицейско управление, научи Haskovo.net. Вчера 45-годишният мъж трябвало да даде показания в полицията за инцидент на паркинг, на който е бил очевидец, когато се случила злополуката, потвърдиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР. Оттам обаче отказаха да дадат подробности по какъв случай е трябвало да свидетелства, тъй като се водело разследване.

Според запознати Николай Х. е трябвало да даде показания за сбиване между роми. Не е ясно обаче дали таксиметровият шофьор е участник в мелето или е бил само свидетел.

Вчера в хасковската болница е бил приет пациент с черепно-мозъчна травма, но по-късно е транспортиран в УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив, потвърди шефът на Спешно отделение в Хасково д-р Димитър Кючуков.

От болницата в Пловдив обясниха, че пациентът е в кома и е настанен в Клиниката по анестезиология и интензивно лечение, където е под непрекъснато наблюдение. Направена му е операция от неврохирурзи, но заради тежкото му състояние медиците продължават да се борят за живота му.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (24)

  • 1
    Iv
    Ivanov
    123 -6
    13:37, 30 яну 2017
    Дано се оправи човека.Много хора се изпотрошиха, падайки по неизчистените улици(включително и мои роднини).Сериозно обмисляме да съдим отговорните за тоя леден хаос.Ако някой знае дали би имало ефект, моля да сподели.
    • Се
      СЕЛЕНЖЕР
      38 -3
      17:30, 30 яну 2017
      Вместо двата ******а да бъдат застреляни и случая приключен,сега един невинен българин жертван за глупости...
    • 23
      2365
      32 -2
      18:18, 30 яну 2017
      Съд до дупка и за по-крупна сума !
  • 2
    Ян
    Янко Митев
    61 -3
    13:42, 30 яну 2017
    Струва ми се че някой от общината ще коментира?
    • Об
      общинар
      35 -15
      16:45, 30 яну 2017
      Да коментират от полицията бе янко,ако изобщо си янко но тротоара пред полицията трябва да си го чисти полицията....
    • Ге
      Георги
      3 -1
      09:55, 31 яну 2017
      Абе, общинари, да не ви плащаме, за да коментирате и да си правите ПР? Не е ли нагло да го правите отгоре на всичката несвършена работа?
  • 3
    Ви
    Виновоно
    109 -8
    13:51, 30 яну 2017
    е РПУ и ръководството му че не са си изчистили леда пред входа на управлението. Толкова много шапкари всеки по три лопати да хвърли и няма да има лед. А иначе се правят на мъже. Но кафетата по капанчета и бензиностанции са за предпочитане.
  • 4
    Ни
    НикМик
    100 -2
    13:56, 30 яну 2017
    Както гражданите са длъжни да почистват пред домовете си и магазините си, така и държавните служби имат това задължение.
    • Ян
      янко митев
      38 -1
      16:04, 30 яну 2017
      Освен това гражданите са задължени като паднат , да станат и да продалжът слалома...
  • 5
    Ха
    хаос и безумие
    65 -18
    16:39, 30 яну 2017
    Какво го осуквате - виновен е кмета! Такъв хаос сътвори, че няма излизане. И ето резултатите не закъсняха. Жалко за човека. Да осъди общината. То кучетата като нахапаха оная жена - какво стана? Нищо. Кмета тогава каза че започва строителството на кучкарник. И кво - нищо. Наскоро каза че било скъпо. Щял да прави детски градини. Неизживяно детство. Какъв кмет може да е той.
    • Об
      общинар
      28 -21
      16:47, 30 яну 2017
      Бе не разбрахте ли , кучкарник се прави, само че няма да е оня лус дето искаха за милион пари а обикновен временен кучкарник в бившата ОСМА. Почти е готов. А тротоара да си го чисти полицията. Аз пред нас как си го изчистих
  • 6
    То
    Точно така
    43 -10
    17:09, 30 яну 2017
    Не знам колко пъти трябва да пиша,че тротоарите се чистят от собственика им.Т.е от общината.Това ,че общината прехвърля това СВОЕ задължение върху живущи,работещи и т.н. е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО.Трябва да се научим да отстояваме правата си!
  • 7
    Ха
    Хасковлийка
    24 0
    17:39, 30 яну 2017
    Има Закони, има Наредби, но ...НЕ СЕ СПАЗВАТ !!! Кажете ми има ли някой санкциониран, за хвърлен отпадък на улицата, за непочистени тротоари, за висулките от покривите, които в момента на места са по метър и нещо и недай Боже паднат на главата на някого ???
  • 8
    Ге
    Гербаджия
    44 -5
    17:48, 30 яну 2017
    Симпатизант на ГЕРБ съм. но такова чудо не е бивало. Толкова лед по тротоарите, а опясачаване почти никакво. И предишният кмет не чистеше снега, но поне опясачаваха. Близките на пострадалия да съдят общината. Поне за 200 000 лева.
  • 9
    Аа
    АА
    55 -4
    18:02, 30 яну 2017
    Аз не сам от ГЕРБ , но гласувах за БЕЛИВАНОВ , като си мислех за промяна.Да , ДА ама НЕ. Искам да чуя един смислен коментар на този човек . Защо се крие с мълчание .
    • Ни
      Николай Тасков Христов
      1 0
      11:05, 5 фев 2018
      Колега аз не се крия.на всеки един ден може да се случи,не го пожелавам на никой искам хората да повярват че в България може да се промени много работи ако си търсите правата.аз пострадах много сирьозно едвам оселях,все още не мога да се въстановя .не са важни парите, могат ли да ми върнат здравето! .....
  • 10
    Ал
    Алтернатива
    35 -2
    18:25, 30 яну 2017
    Общината да глоби Районното полицейско управление ,че не са почистили тротоара отпред.Същото е положението и пред Съда. Какъв пример дава държавата с непочистените си тротоари ,а в същото време иска частниците да чистят.Дайте добър пример и тогава искайте от народа.Почти всички държавни служители са едни безхаберници които само заплати искат ,а насреща нищо не предлагат като прилагане на закона,труд и помощ на гражданите на тази клета България!
  • 11
    Мм
    ммдааа
    19 -1
    05:51, 31 яну 2017
    Колкото и да не ви се вярва няма общинска наредба която да задължи РПУто или който и да е , да чисти улици-общинска собственост дори да са точно пред тях. Това е отговорност на Общината. Всички от там се скриха като мишки и не коментират - чакат да се размине. Но гражданите виждат всеки ден как се налага да излизат на заледеното улично платно, тъй като тротоарите не са почистени, как колите се изчакват по заледените участъци, за да се разминат, как да отидеш до работа си е цяло приключение с неизвестен край. Шантаво е. Общината просто не коментира. Поне да излезе и да каже, че фирмата е отговорна или че парите са свършили, или че ще търси виновни - просто да каже нещо!
  • 12
    Тт
    тт
    10 -9
    06:48, 31 яну 2017
    Родителите ви и пратакива ходеха пеш на работа преди години.Газеха сняг до коляно и също падаха, но нямаше на кого да се жалват.Не търсеха вина нито в общината ,нито някъде другаде.Казваха си не сме внимавали.Сега искате и до тоалетна да ходите с коли.Много се изучихте и все някой трябва да ви е виновен.Жалко за човечеца.Дано се оправи.
    • Ге
      Георги
      11 -3
      09:53, 31 яну 2017
      Ами ако искате и в пещерите да се върнем, щото така са живяли наши предци?
  • 13
    Ки
    Кирил стоев
    13 -1
    09:56, 31 яну 2017

    Съдът няма да помогне-пак ще има наши и ваши. Истината е да се събере народа, да строши няколко чифта ръце и крака на и без друго умствено осакатените общински служители. Да се набучат няколко глави на колове пред кметството, пък да видим после дали няма да чистят... като види че главата на колегата си е набодена на кол , да видим няма ли да чисти... Ще чисти не ами пушек ще, вдига... Само това е оправията иначе няма спасение. Иначе ще продължи играта на кметове- новия, стария, още по новия, най новия, ми на майка му п****та

  • 14
    Ис
    истината
    10 0
    11:40, 31 яну 2017
    Аз мисля,че трябва да заведем групово гражданско дело срещу общината.Явно само с наказания трябва да се действа,защото самосъзнание и отговорност няма.Смятам ,че ако има осъдени всеки ще се заеме със задълженията си.Освен това ако на някой не му се работи било общински служител или фирма за почистване да напусне.Не сме длъжни само да плащаме и да имаме само задължения, а права не.
  • 15
    Ня
    Няма глас за вас
    8 -1
    14:14, 31 яну 2017
    За всичко е виновен кмета. На ви сега Нов кмет. Ще се трепеме и тва е. Ако си изкарам пред нас масички и столчета да си пия кафенце ще ме глобят веднага. Ама сега съм длъжен да си чистя Общинския тротоар така ли излиза. Кмета принуди всички Общински служители,които вършеха цялата работа да напуснат доброволно и остави най-големите тъпанари и невежи на работа и назначи още идеоти,които незнаят ни закони нито нищо и сега всички ще патим. В Общината в момента всички са за съд. И не само. В Данъчното ми объркаха документите. В Изчислителния център пазят задължения с изтекла давност,от Социалното направо ми се гади. Господин Кмете не мълчете. Застанете до народа,както обещавахте. В града е Анархия. Направо се мъчим вече. Само нарушения,само невежи служители. И какви са тези коловози по центтра. Колите се въртят искате да се убиеме ли. Горкия човек. 200 000 лв.са малко да съди Общината.
  • 16
    12
    123
    0 -3
    16:34, 31 яну 2017
    А дали е пред и от падане или вътре и от удар? Май не се казва истината.
Последни новини