От х:

Днес в x:

Депутатите откриха новата пленарна сесия с химна

Народното събрание откри новата си пленарна сесия с българския химн. Така депутатите спазиха правилника на парламента, като тази точка беше вкарана по искане на Патриотичния фронт.

Очаква се днес депутатите да решат дали да се ангажират с решенията на референдума иницииран от "Шоуто на Слави". Припомняме, че вчера това предложение на ГЕРБ беше отхвърлено от правната комисия.

В програмата на парламента за седмицата са заложени и изменения на Гражданския процесуален кодекс, Споразумението за основаването на Международната инвестиционна банка, закона за радио и телевизия, и за автомобилните превози. Депутатите ще разгледат и доклади и отчети на комисията по досиетата, СЕМ, Комисията за защита на конкуренцията, Комисията за регулиране на съобщенията.

Според правилника всяка първа сряда на месеца трябва да има и блиц контрол, в който министър-председателят и заместник министър-председателите се явяват пред Народното събрание и отговарят на актуални устни въпроси, които се отнасят до общата политика на правителството.  

 

Източник: http://www.actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Им
    Име *
    0 0
    10:05, 11 яну 2017
    Химна оживя ли след това ?

Още новини

Последни новини