От х:

Днес в x:

Четири тира закъсаха до АГО, блокираха булеварда

    Четири тира закъсаха по стръмното на бул. “Васил Левски” малко над кръстовището до АГО, съобщиха читатели на Haskovo.net. По думите им тежкотоварните камиони заседнали в плътна редица един зад друг, което на практика спряло движението в това платно.

    Екипът на Haskovo.net завари ситуацията няколко минути по-късно вече почти разрешена. Снегорин бе минал пред тировете и изгребал снега до асфалт, а камион разпръсна пясък под гумите им, което позволи на тежките машини да преодолеят сткръмнината. Въпреки това движението в това платно остана затруднено почти половин час, но се размина без инциденти.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (11)

    • 1
      Ив
      иван даскалов
      42 -4
      14:25, 10 яну 2017
      Аххх този Атаман взе парите и избяга за Анталия , никои нищо не чисти ,каква е тази Османска държава.
    • 2
      Чи
      Читател
      51 -3
      14:37, 10 яну 2017
      Кмете, чистенето на Хасково е пълен провал !
      • Бу
        Бул.Монтевидео 24
        25 -3
        15:09, 10 яну 2017
        След 1 месец като се стопи снега няма да има проблем,то магистралата за софия не е почистена вие искате в хасково.Винетка за тир е 1340 лв и закакво се дават за кефа на ******* .
    • 3
      Тц
      Тцъ тцъ
      17 -2
      15:36, 10 яну 2017
      Посочете една почистена от снега улица днес в Хасково???
      /не булевард/
    • 4
      Сн
      Снежинка
      10 -1
      15:41, 10 яну 2017
      Кмете не е лесно да си клатите главицата по центъра..... ЧИСТЕТЕ.
    • 5
      Ту
      турунджу
      7 -2
      15:41, 10 яну 2017
      Не се притеснявайте, българи! В Англия при 3 см сняг всичко е блокирано, така, че не сме единствени.Не съм чул да има някакви проблеми през зимата в Русия, Финландия, Швеция, Норвегия, Канада и донякъде в САЩ и Австрия. Снегът там си вали, пътищата са черни, хората си карат спокойно и се кефят на зимата. Ние все сме неподготвени, нямаме роторни снегорини, няма никаква дисциплина и са ни виновни винетките, Бойко Борисов, Кмета и всеки, дори сега и Господ не е българин...
    • 6
      Ta
      Taro
      4 0
      16:16, 10 яну 2017
      Султана Когато Реши Тогава Чисти !!!
    • 7
      Od
      Od
      12 0
      16:34, 10 яну 2017
      Представете си какво ще стане в четвъртък, когато в тази обстановка и непочистени улици почне превозването на ученици към Механото, ПМГ а и към другите училища. Не стига, че не са почистени улиците, че няма къде да се спре и за минута, ами и самите деца, ще пресичат по улиците - те нямат навика да се оглеждат, по смелите им баби и дядовци, вместо да помагат в този случай се явяват главни предпоставки за ПТП, и самите ние изнервени, забързани родители свикнали да натискаме педала - дано не ставам лош пророк, но ще има доста катастрофи и инциденти. Сега е оммента кмета да помисли као е редно в тази ситуация! И кое е по важно - здравето и живота на децата или учебния материал.
      • Мм
        ммдааа
        0 0
        06:36, 11 яну 2017
        аз няма да пускам моето на училище! Как да се придвижа до там? Как да се преборим с колата да стигнем - там винаги има задръстване?! Един да закъса и всички ще увиснем. Пеша от Орфей до механото може ли да отиде в това време и виелици? Дано кмета увеличи ваканцията още малко, но ако не го направи... да е живо и здраво джипито!
    • 8
      То
      ТОТКА
      4 0
      16:48, 10 яну 2017
      Кмета спи и боли го ,,,,,,,г//////////
    • 9
      Не
      Не е само кмета
      12 -2
      16:54, 10 яну 2017
      Не само кмета може да помогне. Директорите на училища имат по новия закон пълното право и необходимите правомощия да дадат още два дни - очаквано най-студените като ваканция. Само че не им стиска да поемат такава отговорност. Толкова се боят за постовете си и заплатките си, за топлите си столове и рейтинга си, че не искат да предприемат нищо, което да е в интерес на децата. Само се крият зад изкривени доводи и зле разтълкувани членове от закона! И преиграват в публичното пространство!
    Последни новини