От х:

Днес в x:

Бекъм и Рон Денис се скараха за места на Малдивите

Караница за места взриви английския хайлайф, който посрещна нова година на Малдивите. Свидетели разкриха пред "Дейли мейл" за конфликта между фамилиите на Дейвид Бекъм и Рон Денис, един от босовете във Формула 1.

И двете семейства избрали тузарския курорт "One & Only Reethi Rah" на архипелага, за да празнуват. След вечерята домакините организирали бляскаво шоу на брега. Когато фамилия Бекъм се приближила към резервираните места, открила, че там вече се е настанил Рон Денис и неговите хора. Жена от компанията на бившия футболист направила остра забележка.

Бившият бос на Макларън се оправдал, е е платил една камара пари за хубави места и не смята да ги отстъпи. Дамата, чието име не се споменава, посочила табелките с имената на Бекъм. Тогава Рон Денис се извинил и станал.

Дейвид и Рон, чието общо състояние надхвърля 1 милиард британски лири,  изгладили спора по-късно. Въпреки това двамата вече не са в отличните отношения от преди години. Бекъм и Денис често се появяваха заедно на спортни и светски събития. Семействата дори отстъпваха ложите си едно на друго. 

Източник: offnews.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини