От х:

Днес в x:

Сгащиха продавачка да пуши в магазин и клиент в кафене в Хасково

Продавачка е спипана да пуши на работното си място в магазин в Хасково. Нарушителката е заловена при внезапна проверка на инспектори от така наречената „Никотинова полиция“ към Регионалната здравна инспекция в Хасково. Жената ще бъде санкционирана с глоба от 300 до 500 лева.

С толкова ще бъде глобен и клиент в кафене в областния град. Той е спипан да пуши в заведението без да е имало поставени пепелници по масите.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Не
    Незапознат
    17 -6
    17:53, 3 яну 2017
    Не само клиента на кафенето трябва да се глоби но и собственника.Защото това става с неговото мълчаливо съгласие.Може и да няма пепелник на масата но има кафяна или чаена чаша която го замества.
  • 2
    11
    1111
    10 -2
    22:31, 3 яну 2017
    Ако искат наистина да свършат малко работа, а не само да отчетат дейност, нека се разходят за два часа из кафенетата и заведенията в центъра на Хасково. Табелите "Пушенето забранено" си стоят, но вътре в самите заведения на повечето маси се пуши и всъщност нито на клиентите, нито на сервитьорките им пука за забраната. Когато въведоха забраната, поне се спазваше на повечето места, а сега непушач няма къде да изпие едно кафе, ако случайно няма желание да се вмирисва на цигари. Същата е ситуацията в Димитровград- забраната повсеместно се нарушава с оправданието, че ако не се пуши, няма да има клиенти.
  • 3
    Не
    Непознат
    4 -1
    08:58, 4 яну 2017
    Хайде да не казваме че има здравни инспектори и други органи на реда които си пушат по заведенията.
  • 4
    Тя
    Тя
    2 0
    12:33, 4 яну 2017
    По Коледните и Новогодишни празници навсякъде се пушеше!
Последни новини