От х:

Днес в x:

Турски тираджия се опита да прегази полицай, арестуваха го

Шофьор на турски тир е арестуван от полицаи в Бяла, съобщават от МВР. Първо не се подчинил на заповедта да спре и да отбие заради забраната за тежкотоварни камиони в последния почивен ден. След това се опитал да прегази един от униформените. Когато го задържали, предложил подкуп, а накрая ритнал един от полицаите, докато му слагали белезници. Екшънът се разиграл днес около 15,30 ч. на пътя за Русе. 

Водачът не се подчинил на дадените му указания да влезе в паркинга и умишлено насочил тежката машина към един от униформените служители, който успял бързо да отскочи встрани. След няколко метра тирът спрял и на водача било разпоредено да предостави документите си за проверка. След като полицейските служители забелязали, че мъжът поставя в един от документите банкнота, те отказали да ги приемат. Това довело до прояви на грубост и арогантност от страна на водача и отказ да се подчини на полицейските разпореждания, което наложило принудителното му извеждане от кабината. При задържането му мъжът ритнал един от полицейските служители.

Извършителят е задържан в РУ- Бяла за срок до 24 часа. Води се разследване.

 

Източник: http://www.24chasa.bg

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Go
    gogo
    9 0
    20:30, 2 яну 2017
    тоя читак дали ще прави така и в Германия!?
    • 00
      0010
      6 0
      21:06, 2 яну 2017
      Едва ли . Там ще влезе директно на топло и техните националисти ще му се зарадват . Отделно барутника дето кара няма да му стигне да си плати глобите .
  • 2
    Ом
    омуртаг
    9 0
    20:54, 2 яну 2017
    защо не са му счупили кокалите от бой.
  • 3
    Ка
    Камен
    1 0
    00:08, 3 яну 2017
    Той ако се опита да гази полицай в Германия ще го зазтрелят като куче. Тука полицията ни си поплюват. Нашите полицай трябваха малко да ритат. Даму доиде акъл в тая тиква.

Последни новини