От х:

Днес в x:

862 лева за една седмица в кутията за Ники от базар

862 лева бяха събрани в кутията за лечението на 17-годишната Николета Корондилева за една седмица. Средствата днес бяха преведени по сметката на майката на детето за лечението й, съобщиха от кметството. Момичето претърпя поредна операция в Турция, която струва над 50 хиляди лева и трябва да бъде заплатена. Сега очаква резултатите от изследване, от което ще стане ясно от каква последваща терапия ще има нужда.

Парите са събрани от благотворителния базар организиран от общината и фотографа Димитър Митев със съдейтвието на КДК Димитровград, приложници и художници от Димитровград, които предоставиха свои произведения за базара, Фотографско общество Димитровград, които организираха фотосесии.

Социалните услуги към община Хасково също се включиха в кампанията за Ники. 285 лева преведоха Център за обществена подкрепа, 215 лева дариха от Общностен център, средствата са от продажбата на ръчно изработени сувенири на благотворителния базар.

Кутията за Ники остава в Младежки център, където всички които желаят могат да дарят средства за лечението й.

На 20-ти декември от 18 часа Мажоретен състав и Духов оркестър представят благотворителен коледен концерт в Младежки център. Събраните средства отново ще бъдат за Ники.

На 22 декември от 18 часа по време на спектакъла „12 коледни картички“ в Младежки център отново ще има благотворителна фотосесия за Ники. Родителите, които желаят могат да дарят средства и да направят фотосесия на децата си при фотографа Димитър Митев. Снимките от фотосесиите се публикуват във фейсбук страницата на община Хасково.

Всички които имат желание могат да преведат средства и в банковата сметка на майката на детето - Росица Вълкова Ленкова:

Пощенска банка BG66BPBI 7926 106 4334 801
BIC: BPBIBGSF

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини