От х:

Днес в x:

Топлото в неделя заведе хасковлии край язовирите и в парка

Изображение 1 от 3

    Необичайно топлата декемврийска неделя извади хасковлии извън домовете им.

    Следобедното слънце препълни парк „Кенана”. По-голямата част от посетителите му предпочетоха само разходка сред природата, но имаше и ентусиасти, които заедно с децата си използваха хубавото време, за да потренират на открито с децата си. Риболовците пък драснаха край язовирите, за да пробват дали слуката им е пропорционална на усмивките и закачките край бреговете.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (10)

    • 1
      Ив
      ИВАН КЕНАНСКИ
      11 -9
      16:53, 11 дек 2016
      На снимката виждате така наречената "велоалея", успешно превзета от пикливи хлапета с кучета за по 1000 лева. Питам родителите им: кога ще ги научите да спазват знаци и закони? Ма как ще ги научите като и вие не спазвате нищо. Поне като излизате с тези имитации на кучки вземайте по една торбичка и им събирайте лайната, за да не ги настъпват хората излезли да подишат малко чист въздух. Аман от селяни! Дойдохте в града-живейте като граждани!!!
      • В.
        В. Т
        8 -6
        18:28, 11 дек 2016
        На така наречената "Велоалея", господоне, мога да ви кажа, че не се ходи да се диша чист въздух, затова занимание си има алея за разходки, но все пак е по-лесно да се оплаквате! После ще се оплаквате, че и колелата ви пречат, но на вас огуда няма! Не виждам вие как се изразявате по "градски", като обижадате деца, които не са ви на годините! Там си има пазач, който да прави забележки, не вие сте човека, който да го прави!
      • Ив
        ИВАН КЕНАНСКИ
        6 -5
        19:02, 11 дек 2016
        Уважаеми в.т. Уцелих ви мазола, познах че в този град останаха само селяни, какво означава думата огуда? Отивайте си на село и си огадайте до припадък, щом пише велоалея, значи по нея вървят само колела, има и алея за кучета, но никой не ги разхожда там-следващият път като се разхождате в някой парк /ако не прекопавате марулите в село/ и настъпите куче л**** ще разберете че съм прав!
      • Ma
        Maрия
        6 -3
        20:11, 11 дек 2016
        Първо, малко се поспри с този Капс Лок, ще го счупиш. Второ, кучетата не се изхождат по средата на алеята, а в горичката до нея. Явно имате друга представа за нивото на интелигентност на едно куче, което съм сигурна, че е по- високо от вашето. И го показвате, като наричате едни малки деца, най- вероятно по- млади от вас, пикли. Второ, ако "хората излизат да подишат малко въздух" на велоалеята, това по вашите стандарти не е ли забранено? Логиката Ви не я разбирам. Хем е само велоалея, хем и хората щяли да стъпят в изпражненията. Въпросната алея е достатъчно широка, за да мине един велосипедист, едно куче и разхождащи се хора.
        Аз вече нямам и идея до къде се е стигнала простотията в България!
    • 2
      Гр
      ГРАЖДАНКА
      6 -1
      20:12, 11 дек 2016
      Кенански! С какво право обиждате децата?! Или те са Ви по-лесна мишена от дебеловратите собственици на кучета с габарити на магаре. Когато техните песове се изходят, убедена съм, че Вие лично ще се наведете да им съберете фекалиите и няма да мрънкате. Не знаете защо децата са на велоалеята, но сте готов да изсипете по техен адрес отровата си. Тези момичета са помолени от фотографа да застанат на по- слънчево място и затова са на тази алея.
      Пишейки с главни букви, да не би да се заблудихте , че казахте нещо велико? Явно сте комплексар, който страда от липса на внимание и на всяка цена се стреми да бъде забелязан. Е, злобните Ви думи по адрес на невинни деца, излезнали на разходка със своите любимци, са вече факт.Дано това е осмислило скучното Ви ежедневие и Ви е направило деня по-хубав.
      Относно деленето на селяни и граждани...Ако Вие сте лицето на българския гражданин, жалко за градовете на България! Кучешките екскременти са най-сериозния проблем, за който имате потенциал да говорите. Българският селянин е достоен за уважение, нищо че понякога по цял ден е сред животните и тяхната тор- все пак колбасите и пържолите са "отглеждани" от селяни като него...Добре че не Ви чуват селяните, че гладни ще умрем всички.А и да Ви чуват, едва ли им се занимава с простотиите на озлобени,бездетни и сърдити на света екземпляри.
    • 3
      Ни
      Никол
      3 -3
      22:05, 11 дек 2016
      Кенански! Нямаш никакво право да убиждаш тези деца, също така ти си селянинът!
      Айде гледай си твоята работа и не се бъркай навсякъде!
      Там си има охрана, а щом тя явно не им е направила забележка ти нямаш право да ги убиждаш!
    • 4
      Ал
      ал рапоне
      3 -2
      08:49, 12 дек 2016
      Смятам че Кенански има известно право, щом има алея за кучета да ги разхождат там! Ако тази алея е за колела да ги ползват само колела-толко ли е сложно?
    • 5
      Ха
      Хасковлия тракиец
      3 0
      10:00, 12 дек 2016
      Ще взема отношение по тъй наречените фитнес уреди, които се виждат на снимката.Не съм фитнес маниак, а най обикновен мъж на средна възраст, който се опитва да поддържа някаква задоволителна форма.Искам да ви кажа, че тези т.н. уреди не покриват дори и моите скромни изисквания. Стават само за люшкане на малки деца, изключение са висилката и успоредката на които могат да се правят сериозни упражнения.Тези "уреди" стават за рехабилитация на възрастни хора и такива прекарали инсулт, но не и за сериозна физическа дейност.Не мога да проумея защо общината профуква нашите пари на данъкоплатците за глупости. По добре да направят един закрит басейн за хасковлии, но за това се иска ХЪС, който явно новоизбраните управници нямат! ХЪС имаше Георги Иванов, за неговия хъс могат само да мечтаят. Правителството на ГЕрб многократно отказваше да подари на общината терена на бившите казарми зад ДНА-то, но чак когато "нашият" човек - бай пенсия беше избран тогава боковите пионки задвижиха процедурата по предаване на държавното имущество на общината. Мръсни игрички, много мръсни. Градът се напълни с бездомни помияри, парковите и градинките са пълни с кучешки *****, глутници нападат с майки с деца, но от това на общината во главе с главния чиновник бай Добри, не им пука. Сивата вода прилича на боклукчарник, мръсотия по парковете, няма кой да въведе ред.Чиновничествто е хубава професия нали герберчета- седите си в меките кресла и за нищо не мислите, само опъвате високите заплати от нашите данъци !!!
    • 6
      М.
      М.
      1 -1
      20:04, 13 дек 2016
      А вие седите явно цял ден пред компютъра и гледате къде да напишете злобен коментар. Ами по-добре да сме селяни, но добри, а не злобари като вас... ;)
      • Ха
        Хасковлия тракиец
        0 0
        08:49, 14 дек 2016
        Какво му е злобното на коменатар ми Миленче, че казвам истината ли, истината боли приятелко :)
    Последни новини