От х:

Днес в x:

Топлото време препълни Кенана, рибари окупираха язовирите

    Нетърпеливи хасковски рибари окупираха бреговете на язовирите в областта в днешния топъл ден. Любители на въдицaта бяха заметнали плувки още от рано сутринта в очакване на първите удари. По-изтънчени въдичари хвърляха на дънна. Въпреки че слуката беше слаба, риболовците изказаха задоволството си от възможността за практикуване на хобито си.

    Любители на природата пък предпочетоха в днешния мартенски ден да излязат на разходка с деца и домашни любимци. По-мързелите бяха препълнили масите на открито в заведенията по алеята.

    В Хасково днес живакът достигна 17.4 градуса, което е доста под рекордните стойности през 2001-а година, когато са отчетни 22 по Целзий. 

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Аз
      Аз
      11 -1
      16:52, 5 мар 2017
      Невероятна новина
    • 2
      Сн
      Снежният човек
      23 -7
      18:50, 5 мар 2017
      Табели "забранено за кучета" има навсякъде по алеята и въпреки това се разхождат домашни четириноги - вижда се много добре от снимките. Охраната май е само за камуфлаж и заплата!!!
      • Iy
        iyi
        2 -3
        15:31, 6 мар 2017
        Защо са тези табели, хората си разхождат домашните любимци, не лъвове.... Значи някой кирлив ром може да се разхожда свободно, а обезпаразитените кученца не може на каишка.... От кого е по вероятно да прихванеш нещо, помисли сам
    • 3
      Ку
      куче
      13 -16
      19:35, 5 мар 2017
      Ама защо в този град навсякъде където е за разходка има табели забранено за кучета ,къде да се разхождат стопаните им с тях,не е хуманно .Бездомните може да си ходят където си искат а домашните не,особено дребните породи ми то всички им се радват .
    • 4
      Мн
      мнение
      1 -2
      16:16, 6 мар 2017
      Много съм против тези тъпи забрани за разходки на домашни любимци,дайте да се организираме и поискаме да се махнат поне на алеите на Кенана и Ямача.Наричат се 'любимци''са не зверове. Много прости управляващи глави в този град.
    • 5
      Ку
      кумчо вълчо
      0 -3
      17:00, 6 мар 2017
      Свобода! Свобода! Свобода! Да се махат всякакви ограничителни табели! Все едно че се намираме в концлагер - само забрани! Заради няколко плашливи пенсии, всички трябва ли да страдат- хора и домашни любимци? Те затова се наричат домашни любимци, за да ги покажеш, а не да се криеш в някакви храсти. Никъде в Европа не съм видял такива ограничения! А ако се движа с някой свиреп звяр, кой ще дойде да ме санкционира!?
    • 6
      Ма
      мастикаджия
      3 0
      19:39, 6 мар 2017
      Абе така наречени кучелюбци,знаете ли че има наредба според която има данък куче????А знаете ли колко са го платили???Не е много голям.Ама нали сме пичове и си падаме по фукането.Като тия от снимката дето са паркирали на алеята.Но ченгета нямааааа!
    Последни новини