От х:

Днес в x:

ГЕРБ дари сираци от два детски дома в Хасково

Дарения на обща сума 4160 лева разпределиха между сирачета от две социални заведения в Хасково днес от партия ГЕРБ. Хората на Бойко Борисов отнесоха в дом "Надежда" хранителни продукти", памперси, лекарства за 1200 лева. Дарения за същата сума получиха малко по-късно и в дома за медико социални грижи, известен като Майчин дом. Там се отглеждат сирачета до три годинки, а в "Надежда" - от 3 до 7 години.



Парите бяха събрани на благотворителната вечер на 22 декември в хотел "Европа", организирана от ГЕРБ, съобщи областният лидер на партията Иван Петров. Своята лепта за благороднтаа кауза дали членове и симпатизанти на ГЕРБ, както и бизнесмени.



680 лева са изпратени на помощното училище в Димитровград, а други 1000 лева са преведени по сметката на 17-годишния Наско, който от 10 години е в будна кома, обясни Иван Петров. Той допълни, че всички събрани средства до стотинка са похарчени за децата, дори накрая неколцина от активистите на ГЕРБ събрали помежду си пари, понеже се сетили, че сред памперсите и лекарствата бива да има и по някоя дъвка за хлапетата.


Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини